Bence bı test yap canım için de şüphe kalmasınArkadaşlar merhaba. Ben 1 yıllık evliyim son bikac aydır çocuk düşünmeye başladık. Son adetim ilk günü tarihim 5 temmuzdu normalde 5 gün sürerken 3 gün sürdü bir gün normal kanama gibi iki gün ise çok az olarak birden kesildi ve hiç bir ağrım olmamıştı. Buay yumurtala günlerini değerlendirdik yumurtlama günlerinden 4,5 gün sonra bir hafta kadar bel ağrısı başladı. Normalde adet olduğumda bile belim agrimaz sadece karın ağrısı yaşardım. İlk defa böyle bir bel ağrısı yaşadım içime şüphe düştü bikac gun sonra aşırı gaz birikmesi oldu sürekli geğirmeye başladım ki normalde sadece gazlı içecek içersen oluyodu bu sefer 2 3 gün sürdü ne yesem gediridm
Sonra karnımdaki şişlik gidetrk arttı sanki sürekli çok yemek yemişim gibi karnım sis gibiydi. Halsizlik hala devam ediyo birkaç gün sonra bunlar geçti şişkinliği azaldı yarın bat ama sabahtan beri karnım ve belim çok ağrımaya başladı.yarini bekliyom test mi yapıyım yoksa olmazsa bı hafta daha bekliyim mi
Merhaba test yaptım bakar misinizBence bı test yap canım için de şüphe kalmasın
Bence bı test yap canım için de şüphe kalmasın
Bence kaç gün sonra gidip kan verHamilesin canım
inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım ben de anne olmak istiyorum bı yıldır deniyoruz olmuyor benim için dua eder misinAy inşallah vardirTestiniz nasıldı silik mi belirgin miydi
Tabiki dua ederim bizde bir yıllık evliyiz her şeyin bı zamanı var sanırım rabbim inşallah en kısa zamanda dileğini gerçekleştirilestiririnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım ben de anne olmak istiyorum bı yıldır deniyoruz olmuyor benim için dua eder misin
Çok teşekkür ederim inşallahSaol canim hep dua et olur mu öyle çok istiyorum ki inşallah senin çocuğun da sağlıkli Salih bir evlat olur
Çok saol canım inşallahÇok teşekkür ederim inşallahgerçekten dua edicem hep hiç merak etme inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız
Cnm naptın benim adetime 3 gün kaldı ama bugün adet ağrısı gibi ağrı var kasıklarımda senin ağrıların ne zaman başlamıştıÇok teşekkür ederim inşallahgerçekten dua edicem hep hiç merak etme inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız
Benimde adet olmaya birkaç gün kala sanki adet olacakmış gibi ağrılarım başlamıştı ben adet olcam sandım ama olmadım. Adet günlerimde sancı geçmişti. Ben bugün gittim 4.5 hafta dedi kese var dedi ama cuma günü tekrar gelin dedi bakalım gidince ne diyecekCnm naptın benim adetime 3 gün kaldı ama bugün adet ağrısı gibi ağrı var kasıklarımda senin ağrıların ne zaman başlamıştı