Bnm de ilki böleydiOlumlu ya da olumsuz ne olursa arttık Rabbim bilir yazıcam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm de ilki böleydiOlumlu ya da olumsuz ne olursa arttık Rabbim bilir yazıcam inşallah
Canım bide normal renkli atsana. Hem değeri düşük olması şu anda kimyasal olduğunu göstermez bence geç döllenme olmuş olabilir o yüzden değerin daha artmamış olabilirKızlar günaydınnn bugün normalde adet olmam gerekn gün bilmiyorum belki de akşama kadr olurum da ilk 5 dk içince yanındaki silikliği farkettim geçen öğlen yapmıştım kuruma payı vardı varkat bunun daha kuruma payı filan yok yeni yaptım olsa bile çok düşük değeri sanırım yine mi kimyasal acaba
Ya bilemedim cnm çok kararsız kaldım yarın tekrar edicem testiii erken gebelik testim de var ama inanmıyorum onlara varsa bunda da çıkar diye yapmıyorumCanım bide normal renkli atsana. Hem değeri düşük olması şu anda kimyasal olduğunu göstermez bence geç döllenme olmuş olabilir o yüzden değerin daha artmamış olabilir
Canım bunlarda daha geç çıkıyor ama erken gebelikte daha belirgin çıkar ordan anlarsın benceYa bilemedim cnm çok kararsız kaldım yarın tekrar edicem testiii erken gebelik testim de var ama inanmıyorum onlara varsa bunda da çıkar diye yapmıyorum
Canım mevsim geçişlerinde adet düzenlerinde kanama yoğunluğunda bu tarz farklılıklar olabiliyor. Hamileyken 9 ay adet görende var öyle istisnalarda olabiliyor ama bence gebelik olsaydı testte silikte olsa bir çizgi çıkardı. İçin rahat etsin sen istersen tekrarla testiniMerhaba arkadaşlar ben iki haftadır bel ağrısı çekiyorum yürümeye bile zorlanıyorum. Adetim 3 gün gecikti iki tane test yaptım hem erken gebelik hemde kaset test ikiside negatif çıktı. 4. Gün regl oldum normalde ağrıdan kıvranırdım ama adet ağrım hiç olmadı sadece bel ağrım var. İlk gün şiddetli kanama geldi 2. Ve 3 .gün aşırı azalma oldu bugün 4. Gün sadece kahverengi akıntı gibi geliyor. Normalde 6 gün dolu dolu kanamam olurdu sizce hamile olabilir miyim benim gibi olup hamile kalanlar varmı
Yorumun için teşekkür ederim normalde hiç böyle olmazdı bel ağrım 2 haftadır devam ediyor bikaç kişi yüzüme bakıp hamile misin diye sormuştu iyice şüphelendim . Test yaptm . Testin birisi erken gebelik testiydi diğeri normal testti ikisini aynı anda yapmıştım arkadaşım 5 haftalık hamile oda benim gibi olmuş istisnamı yoksa böyle olanlar çoğunluktamı merak ettimCanım mevsim geçişlerinde adet düzenlerinde kanama yoğunluğunda bu tarz farklılıklar olabiliyor. Hamileyken 9 ay adet görende var öyle istisnalarda olabiliyor ama bence gebelik olsaydı testte silikte olsa bir çizgi çıkardı. İçin rahat etsin sen istersen tekrarla testini
Merhaba ne yaptınız testi tekrarladınız mıYorumun için teşekkür ederim normalde hiç böyle olmazdı bel ağrım 2 haftadır devam ediyor bikaç kişi yüzüme bakıp hamile misin diye sormuştu iyice şüphelendim . Test yaptm . Testin birisi erken gebelik testiydi diğeri normal testti ikisini aynı anda yapmıştım arkadaşım 5 haftalık hamile oda benim gibi olmuş istisnamı yoksa böyle olanlar çoğunluktamı merak ettim
Ne yaptın canım tekrarladın mıYa bilemedim cnm çok kararsız kaldım yarın tekrar edicem testiii erken gebelik testim de var ama inanmıyorum onlara varsa bunda da çıkar diye yapmıyorum
Tekrarladım cnm tekrardan çoook silik çizgi gördüm ama gebelik olsaydı koyulaşması gerekiyordu diye kan filan vermedim beklemedeyim bugünle beraber adetimin gecikmesinin 4. Günü son ilişkimin üzerindendende 10 gün geçmiş bir umut geç yumurtlama olmuştur belki diye bekliycem gelmezse tekrarlıycam testi pcos luyum ben ztn ama asla gecikme olmazdı en fazla bir geri bir ileri olurdum doktor kontrolünde de sık sık baktırırm. Aşırı stresli bir ay geçirdim belki de ondan gelmemişte olabilir cnmNe yaptın canım tekrarladın mı
Hadi bakalım canım inşallah gebelik vardır adet gelmediği sürece umut varTekrarladım cnm tekrardan çoook silik çizgi gördüm ama gebelik olsaydı koyulaşması gerekiyordu diye kan filan vermedim beklemedeyim bugünle beraber adetimin gecikmesinin 4. Günü son ilişkimin üzerindendende 10 gün geçmiş bir umut geç yumurtlama olmuştur belki diye bekliycem gelmezse tekrarlıycam testi pcos luyum ben ztn ama asla gecikme olmazdı en fazla bir geri bir ileri olurdum doktor kontrolünde de sık sık baktırırm. Aşırı stresli bir ay geçirdim belki de ondan gelmemişte olabilir cnm