Cnm 10 nunda ilişki oldu kuzum 13 gün geçtiİlişki üzerinden kaç gün geçti acaba ve gebelik var hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm 10 nunda ilişki oldu kuzum 13 gün geçtiİlişki üzerinden kaç gün geçti acaba ve gebelik var hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
İnşallah cnm çok teşekkür ediyorum inş hayırşa sonuçlanırAyyy cok guzel bi sey gorunuyor hadi bakalim Allah tamamina erdirsin insallah
Bendede suan öle o kdar çok ağrım varki adet olcak gibiAh şu bel ağrısı kasik agrisi yaniltmaz beni insallah
Kiz senin yine halihazirda cift cizgin var benim yarin adet gunum olmazsam yapacam bakalimBendede suan öle o kdar çok ağrım varki adet olcak gibi
Canımm koyulaşma da var ve bunda baya net belli hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsınYaptım cnm erken gebelik sonuc yıne böle
İnşallah birtanem dua eder dua beklerimCanımm koyulaşma da var ve bunda baya net belli hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın
canım sen test yaptınmıAh şu bel ağrısı kasik agrisi yaniltmaz beni insallah
Bugun adet gunumdu ama olmadim. 2 gun daha beklicem test icincanım sen test yaptınmı
Merhaba, benim de dündü ama olmadım. Sabaha karşı ıslaklık hissi ve ağrıyla uyandım geceden ped koymuştum olurum belki diye ama bi şey yoktu. Halen o ıslaklık devam ediyor ama bi şey yok :/ sizde var mı öyle bi his?Bugun adet gunumdu ama olmadim. 2 gun daha beklicem test icin
Benimde hafif adet sancisi gibi agrim var. Bise akio gibi okuo aha adet oldum die wc ye gdiom ama gelen giden yok henuzMerhaba, benim de dündü ama olmadım. Sabaha karşı ıslaklık hissi ve ağrıyla uyandım geceden ped koymuştum olurum belki diye ama bi şey yoktu. Halen o ıslaklık devam ediyor ama bi şey yok :/ sizde var mı öyle bi his?
Aynen öyle benim de. Kesin oldum diyorum yok. İki ay önce de böyle olmuştu üç gün böyle olup sonra adet olmuştum. Şimdi de böyle hiç sevmedim bu işi :/ Test de yapasım yokBenimde hafif adet sancisi gibi agrim var. Bise akio gibi okuo aha adet oldum die wc ye gdiom ama gelen giden yok henuz
Valla benimde gunu gunune olmadigi icin heveslenmek istemiorum. Bikac gun daha beklicem test iicin bakalmAynen öyle benim de. Kesin oldum diyorum yok. İki ay önce de böyle olmuştu üç gün böyle olup sonra adet olmuştum. Şimdi de böyle hiç sevmedim bu işi :/ Test de yapasım yok
Bnm belim cok agrıyo kasıklarım öle bır his var bugun çok olduMerhaba, benim de dündü ama olmadım. Sabaha karşı ıslaklık hissi ve ağrıyla uyandım geceden ped koymuştum olurum belki diye ama bi şey yoktu. Halen o ıslaklık devam ediyor ama bi şey yok :/ sizde var mı öyle bi his?
Ne zaman bat gününüz? İnş bebiş vardırBnm belim cok agrıyo kasıklarım öle bır his var bugun çok oldu
Cuma günü testlerim hep silik kımyasaldan korkuyrm cnm bnNe zaman bat gününüz? İnş bebiş vardır
Kan ne zaman vereceksin canımCuma günü testlerim hep silik kımyasaldan korkuyrm cnm bn
Adetime 3 hün kaldı karnım hala ağrıyor belim ateş basıyor en cok ta mıdem bulanıyor sürekli zaten sırf bu yüzden test uapmıstım cnm söyle kanı adet gunu vericem cnm evdekı kaset testler silik ama erken gebelık testi baya kırmızı cıktı ama dediğim gibi hep korku varKan ne zaman vereceksin canım
Çok büyük ihtimalle var ama bat geçmesini bekleyin bakalım veya cuma sabah kan verin aile hekimineAdetime 3 hün kaldı karnım hala ağrıyor belim ateş basıyor en cok ta mıdem bulanıyor sürekli zaten sırf bu yüzden test uapmıstım cnm söyle kanı adet gunu vericem cnm evdekı kaset testler silik ama erken gebelık testi baya kırmızı cıktı ama dediğim gibi hep korku var