Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi olarak bel ağrısı ve adet ağrısı yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde adet olmaya birkaç gün kala sanki adet olacakmış gibi ağrılarım başlamıştı ben adet olcam sandım ama olmadım. Adet günlerimde sancı geçmişti. Ben bugün gittim 4.5 hafta dedi kese var dedi ama cuma günü tekrar gelin dedi bakalım gidince ne diyecek

Kızlar adetime 5 gün var beta yada idrar testi yapsam çıkar mı ??
Genelde adet günü ya da geçtiğinde yapiyolar ama istersen bikac gün bekle ya da yap önce yapıldığında genelde silik cikiyomus sonra koyulaşma var mi diye bikac gün sonra yine yapiyolar sanirim

Aa ne güzel inşallah sağlıkla kucağımıza da alriiz. Doktora gittin mi ne dedi
Gittim canım önce göremedi sonra şüpheli bir kese var gibi dedi 1660 beta çıktı bu hafta sonu yeniden gidip kan vereceğim

Hadi gözün aydın inşallah doktor bidahaki gidinde keseyi tam olarak görür bence
İnşallah

Benimde adet olmaya birkaç gün kala sanki adet olacakmış gibi ağrılarım başlamıştı ben adet olcam sandım ama olmadım. Adet günlerimde sancı geçmişti. Ben bugün gittim 4.5 hafta dedi kese var dedi ama cuma günü tekrar gelin dedi bakalım gidince ne diyecek
Merhaba göğüslerinizde acıyormuudu bende bu durumdayım

Arkadaşlar merhaba. Ben 1 yıllık evliyim son bikac aydır çocuk düşünmeye başladık. Son adetim ilk günü tarihim 5 temmuzdu normalde 5 gün sürerken 3 gün sürdü bir gün normal kanama gibi iki gün ise çok az olarak birden kesildi ve hiç bir ağrım olmamıştı. Buay yumurtala günlerini değerlendirdik yumurtlama günlerinden 4,5 gün sonra bir hafta kadar bel ağrısı başladı. Normalde adet olduğumda bile belim agrimaz sadece karın ağrısı yaşardım. İlk defa böyle bir bel ağrısı yaşadım içime şüphe düştü bikac gun sonra aşırı gaz birikmesi oldu sürekli geğirmeye başladım ki normalde sadece gazlı içecek içersen oluyodu bu sefer 2 3 gün sürdü ne yesem gediridm
Sonra karnımdaki şişlik gidetrk arttı sanki sürekli çok yemek yemişim gibi karnım sis gibiydi. Halsizlik hala devam ediyo birkaç gün sonra bunlar geçti şişkinliği azaldı yarın bat ama sabahtan beri karnım ve belim çok ağrımaya başladı.yarini bekliyom test mi yapıyım yoksa olmazsa bı hafta daha bekliyim mi
Birebir neredeyse aynisini yasiyorum. Benimde yarin bat. Bakalim bizi neler bekliyor

Kızlar selam buraya yazdıgımda afet olmuştum sonra doktor rahım fılmı cektır dedi 9 eylülde cektırdım sol tüpüm kapalı çıktı sonra tatile cıktık adetime 4 gün var kızlar test yaptım silik çıktı sonra bıda yaptım oda aynı silik umarım yükledğimde görünür sizce yanılıyomuyum

Eklentiler

• D4A8E4C9-65AE-4CB6-BAA2-9B7113C509CB.jpeg
    D4A8E4C9-65AE-4CB6-BAA2-9B7113C509CB.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 202
  • IMG_3680.jpeg
    IMG_3680.jpeg
    118,2 KB · Görüntüleme: 186
Kızlar selam buraya yazdıgımda afet olmuştum sonra doktor rahım fılmı cektır dedi 9 eylülde cektırdım sol tüpüm kapalı çıktı sonra tatile cıktık adetime 4 gün var kızlar test yaptım silik çıktı sonra bıda yaptım oda aynı silik umarım yükledğimde görünür sizce yanılıyomuyum
Bende gördüm canım silik çizgiyi elinde test varsa sabah tekrarla

X