Hamilelik belirtisi olanlar

EmirrEminnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
17
13
3
30
Kızlar normalde 25 günde adet olan biriyim ama şuan 1 ayı doldurdum hiç olan bişey değildi göğüslerim de uclarında inanılmaz ağrı var sizce hamile olabilirmiyimmm

Merhabalar,
30 yaşındayım. 4 yıllık evliyim. 3 yıldır çocuk istiyoruz ama malesef olmuyor. Bende polikistik over varmış. Bir de 2 yıl önce çektirdiğim rahim filmimde 1 tüpüm tamamen açık ama diğer tüpümde biraz tıkanıklık daha doğrusu zorlu geçiş vardı. 2 defa klomen kullandım. 1 tanesinde çatlatma iğnesi yapıldı diğerinde yapılmadı. 1 yıldır hiç bir tedavi görmedim ama yine de olmadı. Troid hastası olduğumu öğrendim bide 6 ay önce. İlaçlarımı kullanıyorum şuan tiroid seviyemde normale döndü. Tekrar doktor yolu gözüktü gittim yine rahim filmi istendi 3 gün sanra yaptıracağım randevum var. Bu sefer doktora söylemeden klomene başladım bugün yani 5.günümde adetin. Saracoğlunun brokoli kürüne başladım. İnofolic combi günde 2 defa içiyorum ve yeni duydugum çakşır kökü suyuna eşimle birlikte başladık. Yani bu ay herşeyi yapıyorum bu ay bakalım rabbim yüzümüze güler inşallah

Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bide kalp atışlarım hamilelikten bu yana biraz hızlandı gibi bende hissediyorum çok hızlı yürümüşüm gibi belirgin atıyor

İnanın hatırlayamadım... ☹
Kiraz mevsimi derim .bundada hatirlayamazsan coookkk sasirdim binlerce insan icinde Seni bulduguma , cook mutlu oldum.❣Aslinda , hangi ulkedesiniz yazdigimda Kibris mi da yazmistim sildim.Olaki uzun sure bakmazsam buraya seni huzursuz ve merakta birakmak istemedim.

Vallahi inanın tanıyamadım. Belki de bir tesadüftür. Ben sizi çıkaramadım.

Sunlarida yazayim ,taniyamazsaniz tesaduftur o zaman kusuruma bakmayin rahatsiz ettigim icin. Zayiflama grubumuz vardi.B.Lale, Semiha ,ben ,Kifayet.(Gölge Ylmz vardi birde)
Yok vallahi tesadüf olmuş. Çünkü ben bu isimleri ve bu grubu tanımıyorum. Ama memnun oldum

Yok vallahi tesadüf olmuş. Çünkü ben bu isimleri ve bu grubu tanımıyorum. Ama memnun oldum
tmm o zaman.Facesinede bakiyorum o Arkadas imin hep kullanilmiynu cok ozledim.Sizin profildeki resmi ilk onda gormustum.O resmin hikayesinide anlatmisti.Bu resim hep o Arkadasimi hatirlatir bana.isimde onun kullandigi isimdi.Sizi onun yerine koydum sanirim.Nasip sizinle tanismakmis. Ben de memnun oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…