- 26 Kasım 2020
- 17
- 13
- 3
- 30
- Konu Sahibi EmirrEminnn
-
Test yapmaya korkuyorum aslında bide hafta sonu girdi araya bu belirtilere göre sizce varmıdırkiGününüz geçmişse test yapın
Korkmayın test yapmadan bilemezsiniz yapın
Tebrik ederim sağlıkla kucagınıza alın
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrik ederim sağlıkla kucagınıza alın
Kader hanim, siz hangi ulkedesiniz?Gününüz geçmişse test yapın
Hamileyimm
Çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bide kalp atışlarım hamilelikten bu yana biraz hızlandı gibi bende hissediyorum çok hızlı yürümüşüm gibi belirgin atıyorhayirli olsun insaallah Rabbim hayirla kucaginizada almayi nasip etsin .Bisey sorabilir miyim?Az once biyerde hamilelerin kalp atisi 1dk.da 80-90arasidir yaziyodu.Sizinde oyle mi?Kim hamile, kime sorsam diye bakarken Tesaduf siz denk geldiniz hamile, size sordum yanlis anlamayin .
Kader hanim, siz hangi ulkedesiniz?
Isminden ve profil resminden sen oldugunu anladim.Düsler Sokagi desem?Kıbrıs. Neden sordunuz?
İnanın hatırlayamadım... ☹Isminden ve profil resminden sen oldugunu anladim.Düsler Sokagi desem?
Kiraz mevsimi derim .bundada hatirlayamazsanİnanın hatırlayamadım... ☹
Vallahi inanın tanıyamadım. Belki de bir tesadüftür. Ben sizi çıkaramadım.Kiraz mevsimi derim .bundada hatirlayamazsancoookkk sasirdim binlerce insan icinde Seni bulduguma , cook mutlu oldum.❣Aslinda , hangi ulkedesiniz yazdigimda Kibris mi da yazmistim sildim.Olaki uzun sure bakmazsam buraya seni huzursuz ve merakta birakmak istemedim.
Sunlarida yazayim ,taniyamazsaniz tesaduftur o zaman kusuruma bakmayin rahatsiz ettigim icin. Zayiflama grubumuz vardi.B.Lale, Semiha ,ben ,Kifayet.(Gölge Ylmz vardi birdeVallahi inanın tanıyamadım. Belki de bir tesadüftür. Ben sizi çıkaramadım.
Yok vallahi tesadüf olmuş. Çünkü ben bu isimleri ve bu grubu tanımıyorum. Ama memnun oldumSunlarida yazayim ,taniyamazsaniz tesaduftur o zaman kusuruma bakmayin rahatsiz ettigim icin. Zayiflama grubumuz vardi.B.Lale, Semiha ,ben ,Kifayet.(Gölge Ylmz vardi birde)
Yok vallahi tesadüf olmuş. Çünkü ben bu isimleri ve bu grubu tanımıyorum. Ama memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?