- 22 Şubat 2019
- 508
- 207
- 103
- 28
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Aslında gün aralığı çok iyi ama ne bileyim Rabbim hayırlısını versin hakkında hakkımızda canım25 29 gün aralığında oluyorum genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında gün aralığı çok iyi ama ne bileyim Rabbim hayırlısını versin hakkında hakkımızda canım25 29 gün aralığında oluyorum genelde
İnşallah olmam yaDeme ya ne diyeceğimi bilemedim canım benim sıkma canını
Öyle tabikiAslında gün aralığı çok iyi ama ne bileyim Rabbim hayırlısını versin hakkında hakkımızda canım
Var mı bi gelişme balımİnşallah olmam ya
Hâlâ regl olmadım dr. Gittim sabah devlet hastanesi he bana tuttu tüp bebek masrafı kadar masraf çıkar bunu eşinle konuş sonra gel çünkü sonradan çok itiraz eden oluyor dedi e ben tüp bebek tedavisi kadar masraf yapıcaksam en azından giderim özeleVar mı bi gelişme balım
Eve gelir gelmez test yaptım ama boşVar mı bi gelişme balım
Ne alaka devlette tüp bebek için ücret alınıyormuymuş ilk defa duydum aynen öyle özele gitmek en mantıklısı bu konudaHâlâ regl olmadım dr. Gittim sabah devlet hastanesi he bana tuttu tüp bebek masrafı kadar masraf çıkar bunu eşinle konuş sonra gel çünkü sonradan çok itiraz eden oluyor dedi e ben tüp bebek tedavisi kadar masraf yapıcaksam en azından giderim özele
Bu yaptığın testin markası nedir acaba çünkü bi bozukluk var sanki 1 çizgi niye o kadar dipte benim bildiğim biraz ortalarda olurEve gelir gelmez test yaptım ama boş
Yani saçmalamışlar iyice tüp bebek kadar masraf çıkmak ne demek olcakmı olmicakmı onuda bilmiyorum en azından özele iyi bir doktora giderim sıra beklemem birşey yapmam tahlillerim hemen çıkar ayrıca ona vereceğim parayı gider gerçekten tüp bebek yaptırırımNe alaka devlette tüp bebek için ücret alınıyormuymuş ilk defa duydum aynen öyle özele gitmek en mantıklısı bu konuda
Ind one steo hcg testin adıBu yaptığın testin markası nedir acaba çünkü bi bozukluk var sanki 1 çizgi niye o kadar dipte benim bildiğim biraz ortalarda olur
Aynen öyle millet vallahi iyi yere tezgah kurmuş ciddenYani saçmalamışlar iyice tüp bebek kadar masraf çıkmak ne demek olcakmı olmicakmı onuda bilmiyorum en azından özele iyi bir doktora giderim sıra beklemem birşey yapmam tahlillerim hemen çıkar ayrıca ona vereceğim parayı gider gerçekten tüp bebek yaptırırım
İnan ki hiç duymadım bu testi , ben gebeliğimi hiç kimsenin beğenmediği artımedle öğrendim incecik hayalet çzgiyle hemde ertesi gün days doctor erken gebelik yaptım 1 gün sonrada Freely erken gebelik yaptım sonra kan verdim zaten . Görseldekiler 2 ocakta yaptığım artımed kaset testInd one steo hcg testin adı
MalesefAynen öyle millet vallahi iyi yere tezgah kurmuş cidden
Allah yukarıda canım benim Allah’a havale et böylelerinin hakkından anca öteki dünyada Rabbim haklarından gelirMalesef
Matildaaa bu kuruma çizgisimi sana attığımda yeni çekmiştim şimdi tekrar baktım böyle olmuşAllah yukarıda canım benim Allah’a havale et böylelerinin hakkından anca öteki dünyada Rabbim haklarından gelir
kızzz bişi deeeAllah yukarıda canım benim Allah’a havale et böylelerinin hakkından anca öteki dünyada Rabbim haklarından gelir
Kaset test yerine erken gebelik testi yapsan daha iyi olmaz mıydı daha hassas ya sonuç açısından bana daha doğru geliyorMatildaaa bu kuruma çizgisimi sana attığımda yeni çekmiştim şimdi tekrar baktım böyle olmuş
Erken gebelik testlerinden bıktımKaset test yerine erken gebelik testi yapsan daha iyi olmaz mıydı daha hassas ya sonuç açısından bana daha doğru geliyor
Bu çizgi ilk 3-5 dk içinde çıkmadıysa dikkate alınmamalı