- Konu Sahibi umutsuzkedii
Sende haklısınErken gebelik testlerinden bıktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende haklısınErken gebelik testlerinden bıktım
Sende haklısın
Merhaba canım. Ben yumurtlama zamanı hastaneye gitmiştim. Gitmeden bir gün önce yumurtlama akıntıları geldi. Doktor da zaten çatlamış dün bu ay kaçırmışsınız dedi. Ama yine de eve gelince ilişkiye girdik. Sonra beklenen adet gününe kadar yumurtlama akıntım devam etti. Doktor çatladı demese yumurtlamam uzuyor diye düşünürdüm. Umudum kesik şekilde bir iki gün değerlendirdik. Birinci belirtim bitmeyen yumurtlama akıntı adet günüme kadar geldi. Bir de geçmeyen göğüs ağrısı sertti her zaman. Onun dışında adet olacak gibiydim alt karın ağrıması hiç geçmedi. Adet gecikince de test yaptım. Pozitif. Allahım isteyen bu yolda yürüyen herkese nasip etsin hayırlısıyla kolaylıkla. Biz 5 yıl bekledik.25 aralık yumurtlama gördüm 3 gündür özellikle sabahları uyanınca acayip midem sıyrılıyomuş gibi aç uyanıyorum resmen midem bulanıyo gibi oluyor + olarak meme uçlarım deli gibi acıyo normalde regle 1 hafta kala göğüslerim komple ağrır ama şimdi sadece uçları ağrıyo yarın dr. Randevum var infertilite bölümüne anca randevu bulmuştum 1 yılı geçti gebelik olmuyor dr. Hormonlara bakarken hcgye de bakıyormu ya hamileysem ?
Göğüslerinde kararma damarlanma var mıydıMerhaba canım. Ben yumurtlama zamanı hastaneye gitmiştim. Gitmeden bir gün önce yumurtlama akıntıları geldi. Doktor da zaten çatlamış dün bu ay kaçırmışsınız dedi. Ama yine de eve gelince ilişkiye girdik. Sonra beklenen adet gününe kadar yumurtlama akıntım devam etti. Doktor çatladı demese yumurtlamam uzuyor diye düşünürdüm. Umudum kesik şekilde bir iki gün değerlendirdik. Birinci belirtim bitmeyen yumurtlama akıntı adet günüme kadar geldi. Bir de geçmeyen göğüs ağrısı sertti her zaman. Onun dışında adet olacak gibiydim alt karın ağrıması hiç geçmedi. Adet gecikince de test yaptım. Pozitif. Allahım isteyen bu yolda yürüyen herkese nasip etsin hayırlısıyla kolaylıkla. Biz 5 yıl bekledik.
Evet göğüs ucum karardı hatta küçük göğüslüyüm. İnanaılmaz şiş ve ağrılıydı. Damarlanma da vardı.Göğüslerinde kararma damarlanma var mıydı
Ben de şu an o haldeyim ama regl olucaö diye mi öyle gebelikten mi bilemiyorum yarın regl günüm az önce hafif kasık ağrılarım başladı tekrardanEvet göğüs ucum karardı hatta küçük göğüslüyüm. İnanaılmaz şiş ve ağrılıydı. Damarlanma da vardı.
Akıntın ıslaklık var mı. Ben de adet olacak gibiydim. Kasık ağrısı karın ağrısı vardı. İnşallah regl olmazsın.Ben de şu an o haldeyim ama regl olucaö diye mi öyle gebelikten mi bilemiyorum yarın regl günüm az önce hafif kasık ağrılarım başladı tekrardan
Oy maşallah subhanallah rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinMerhaba canım. Ben yumurtlama zamanı hastaneye gitmiştim. Gitmeden bir gün önce yumurtlama akıntıları geldi. Doktor da zaten çatlamış dün bu ay kaçırmışsınız dedi. Ama yine de eve gelince ilişkiye girdik. Sonra beklenen adet gününe kadar yumurtlama akıntım devam etti. Doktor çatladı demese yumurtlamam uzuyor diye düşünürdüm. Umudum kesik şekilde bir iki gün değerlendirdik. Birinci belirtim bitmeyen yumurtlama akıntı adet günüme kadar geldi. Bir de geçmeyen göğüs ağrısı sertti her zaman. Onun dışında adet olacak gibiydim alt karın ağrıması hiç geçmedi. Adet gecikince de test yaptım. Pozitif. Allahım isteyen bu yolda yürüyen herkese nasip etsin hayırlısıyla kolaylıkla. Biz 5 yıl bekledik.
Akıntı yumurtlamadan sonra iki üç günde bir çok az geliyo bugün gelmediAkıntın ıslaklık var mı. Ben de adet olacak gibiydim. Kasık ağrısı karın ağrısı vardı. İnşallah regl olmazsın.
Test yok mu elinde yapsaydın keşke. Ben olsam hemen yapardımAkıntı yumurtlamadan sonra iki üç günde bir çok az geliyo bugün gelmedi
Maşallah Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba canim benim belirtim beklenen regli tarihinden 11.12 gun once basladi sirt bel agrisi regli olacak misim gibi agri koku hassasiyeti gibi ben mandalina kokusundan tiksindim birde idrar rengi koyu ve degisik koku vardi benim idrarim oyle keskin kokmaz tiksinme ve bu koku beni suplehendirdi reglime 6 gun varken Clearblue erken gebelik testi yaptim aninda ikinci cizgi koyu bir sekilde belirdi suan 7+6 haftalik hamileyim rabbim dileyen hak eden herkese nasip etsin
Adetime 5 gün kala negatiftiTest yok mu elinde yapsaydın keşke. Ben olsam hemen yapardım
Merhaba sağlıkla alın kucaginiza inşallah yorumunuz umut oldu bana da yumurtlamadan üç gün sonra bel ağrısı başladı üç gündür de devam ediyor bugun dah hafif tabi acaba tutunurken bel ağrısı mi yapiyor diye umutlandim sizin ağrınız nasıldı acaba ne zmaan başladıMerhaba canim benim belirtim beklenen regli tarihinden 11.12 gun once basladi sirt bel agrisi regli olacak misim gibi agri koku hassasiyeti gibi ben mandalina kokusundan tiksindim birde idrar rengi koyu ve degisik koku vardi benim idrarim oyle keskin kokmaz tiksinme ve bu koku beni suplehendirdi reglime 6 gun varken Clearblue erken gebelik testi yaptim aninda ikinci cizgi koyu bir sekilde belirdi suan 7+6 haftalik hamileyim rabbim dileyen hak eden herkese nasip etsin
Canım kuruma çizgisi griye veya mora çalmıyor muydu , bence kuruma çizgisi değil kaç saat geçmişti üstünden.Matildaaa bu kuruma çizgisimi sana attığımda yeni çekmiştim şimdi tekrar baktım
1buçuk saat geçmişti sanırımCanım kuruma çizgisi griye veya mora çalmıyor muydu , bence kuruma çizgisi değil kaç saat geçmişti üstünden.
ay vallahi kuruma gibi durmuyor şeyyy idrar damlattığın çubukla bi damla su damlatır mısın ? Kuruma olup olmadığını öyle ayırt edilebilirmiş burda bi postta okumuştum , eğer suyu damlattıktan sonra o çizgi kaybolursa kuruma çizgisiymiş , kaybolmazsa kuruma çizgisi değilmiş inşallah kuruma çizgisi değildir1buçuk saat geçmişti sanırım
Amin insallah Allah razi olsun Catlamadan 2.3 gun sonra basladi belirti sirttan bacagima vuran agri yorgunluk uyku hali gogus dokunamiyordum bile agri aci koku hassasiyeti bu kadar erken olur mu demeyin valla bende oldu ve anladim belirtim cok olunca 6 gun kala ogrendimMerhaba sağlıkla alın kucaginiza inşallah yorumunuz umut oldu bana da yumurtlamadan üç gün sonra bel ağrısı başladı üç gündür de devam ediyor bugun dah hafif tabi acaba tutunurken bel ağrısı mi yapiyor diye umutlandim sizin ağrınız nasıldı acaba ne zmaan başladı
Bende psikolojikmen çok belirti yaşadım önceleri ama bel ağrısı hiç yaşamamıştım başka bir belirtim de yok dikkatimi çeken umarım gebeliktirAmin insallah Allah razi olsun Catlamadan 2.3 gun sonra basladi belirti sirttan bacagima vuran agri yorgunluk uyku hali gogus dokunamiyordum bile agri aci koku hassasiyeti bu kadar erken olur mu demeyin valla bende oldu ve anladim belirtim cok olunca 6 gun kala ogrendim
Ne bi damlası 4 5 damla damlattım kaybolmadı geri ama ne kadar güvenilir adet olcakmış gibi sancı giriyo ara araay vallahi kuruma gibi durmuyor şeyyy idrar damlattığın çubukla bi damla su damlatır mısın ? Kuruma olup olmadığını öyle ayırt edilebilirmiş burda bi postta okumuştum , eğer suyu damlattıktan sonra o çizgi kaybolursa kuruma çizgisiymiş , kaybolmazsa kuruma çizgisi değilmiş inşallah kuruma çizgisi değildir