• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olanlar

Kızlar selam,
Bugun hsg rahim filmimi çektirdim inanamadım 2 yıl önce çektirdiğim rahim filminde sağ taraf tıkalıydı ama bugün iki tarafta açık çıktı inanamadım filme falan bakıyorum radyalog doktorunu tekrar aradım tekrar kontrol etti ve iki tüpte açık ve rahim normal dedi. Acaba bu ay bu yaptıklarım mı işe yaradı bilmiyorum ama çok sevindim

Bu arada kızlar bende pko olduğu için ben hep 18-19. gün yumurtluyodum bu ay klomen kullanıyorum ve 5. Gün adetim bittiğinde ovulasyon testi yapmaya başladım resimdeki gibi çıktı
A60E29EE-19B6-4076-82A1-F06A51104F5F.webp

Hayırlı olsun hamileliginiz Allah kucağınıza almayı nasip etsin :) bende 25 günde bir adet oluyorum bazen 26.bir gün gecikti adetim.size sormak istediğim göğüsleriniz ağrıyor mu hala bir de adet gününden sonra mı ağrımaya başladı adet öncesi de agrirmiydi ?
Kızlar normalde 25 günde adet olan biriyim ama şuan 1 ayı doldurdum hiç olan bişey değildi göğüslerim de uclarında inanılmaz ağrı var sizce hamile olabilirmiyi

Back