- Konu Sahibi blueangel1771
-
Eczanelerdeki kitlerle, adet geçmeden çıkmaz. Adeti de bir hafta filan geçtiğinde doğru sonuç alabilirsin. Kaç günde bir adet görüyorsun bilmiyorum ama eğer 10 Haziranda adet göreceksen, şu an teorik olarak gebe olamazsın gibime geliyor. Yumurtlama günlerinde olmalısın...Bugünleri iyi değerlendir derim...
Bulantılar beklenen regl tarihine birkaç gün kala başlayabilir. Bulantıya sebep olan şey, yerleşmeyle birlikte hızla yükselmeye başlayan bhcg.
Benim ilk gebeliğimde bulantılarım adet tarihi civarlarında başlamıştı...
İnşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun.
teşekkür ederim canım.. tam 10 haziranda olmaz biraz ileri atabilior tam kestiremiorum..peki kasılmalar neden olablir şuanki
Yumurtlama sebebiyle olabilir canım.Bak kabaca şöyle düşünebilirsin, yumurtlamadan 14 gün sonra regl görüyorsun hamile değilsen.Bu 15-16 gün olabiliyor zaman zaman.
Eğer 10 Haziran ise şu an daha 17 gün var ve yumurtlaman bile gerçekleşmemiş muhtemelen dolayısıyla hamilelikten söz edilemez.
Eğer 10 Hazirandan da ileri bir tarihse zaten mümkün değil.
Eğer 5 Haziransa o zaman da hamile bile olsan ancak döllenmenin üstünden 2-3 gün geçmiştir. Hamileysen bile bunu Allah’tan başka kimse bilemez. Doktor muayenesiyle, herhangi bir testle (kan testi dahil) anlaşılamaz.
Tek çare beklemek.
Sen yine de gün aşırı ilişkide bulun ki, bu verimli günlerini kaçırma derim ben.
Belirtilerin psikolojik muhtemelen. Bu kadar kendini dinleme canım, sonra çok yıpranırsın oluşuna bırak biraz.
Tabi tüm bu söylediklerim adet döngün DÜZENLİ ise geçerli.
oldukça detaylı açıklamışsın.sanırım hamile filan değilim ozamanoluruna bırakalım allahın takdiri inşallah..buarada adetim düzenli. açıklamaların için teşekkür ederim.
Canını sıkma canım, şu an ahmiel değilsen bile belki bu ay kalacaksın, kimbilir. Verimli günlerinde olduğun kesin, değerlendir canım.
benim iliskiden 6 gun sonra ilk belirtim ortaya cikti sag ayagima agrilar girdi. tabi ama ben bunu hamileligime baglamamistim.
hamilelik belirtileri ilişkiden kaç gün sonra ortaaya çıkar.şuan fena halde bulantım var.biraz geçti ama uyku hali başladı.
Hamile değilim maalesef....beta hcg yaptrdım..pek bişi anlamadım kağıtta.0-100 dio sonuç..gebe değil yazıo.böle bişi mi olur ya anlamadım
Hamile değilim maalesef....beta hcg yaptrdım..pek bişi anlamadım kağıtta.0-100 dio sonuç..gebe değil yazıo.böle bişi mi olur ya anlamadım
merhaba arkadaşlar.Sizlere bi sorum olacak.bu ayın 4 ünde adet oldum ve ayın 1 inde adet olacam.adetime 3-4 gün kala kahverengi akıntı geldi.karında şişlik(hep var sanki karnımda bişeyler var) vücüdum ağrıyor ve bel ağrım var.bir umut işte acaba?
bende ayın 7 sinde adet oldum ve haziran 3 adet günüm gecen hafta kasıklarımda sancı yanma vardı bütün vucudum dökülüyordu benimde yumurtlamadan 1 hafta sonra iç çamaşırıma açık kahverengi akıntı gelmişti birdahada gelmedi.bende bi umut bekliyorum işte ama bu sabah uyandım hiçbir belirtim yok sadece halsizlik ve gögüslerimde fazlaca bi dolgunluk var kasıklarımdaki sancı yanma kayboldu çok istiyorum hamile kalmayı inş hamileyizdir canım umut etmek bile yoruyor artık beni.
13 mayısta adet oldum. 14 gün sonrası 26sı oluyo ama ogün ilişki olmadı. 27sinde oldu. sizce 1 gün geçmesi olmaması anlamına mı gelir?
İdrar testi yapsana cıkar belki. Benim 4 gun varken belli oldu silik cizgi cıktı. Sonra kan testiyle onayladık hamileligi. Eger hamile olabilecegini dusunuyorsan test yap derim. Cıkabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?