- 7 Nisan 2011
- 177
- 9
- 116
- Konu Sahibi blueangel1771
-
arkadaşlar merhaba 15 güne kadar bu formu takip ediyorum bir türlü üye olmak için fırsat bulamadım hele şükür katıldım aranıza ..bi ssorum olucaktı ben 8.05. ta adet olmam gerekiyodu adet günümde test yaptım pozitif çıktı biraz silikti ama yinede çizgi vardı ve dünde yaptım yine çift çizgi vardı ve daha belirgin..ve şuan hala adet olmadım ....sizce bu durum nedir:2:
arkadaşlar meraba..geçen seferden buyana adet olmadım daha..mayısın 9 u gibi başlamştı adetim en son..şuanda kasık ağrım avr adet olcakmışım gbi göğüslerim de çok hasssas.karnım şiş.fakat bugün ayın 15.i ama hala gelen birşey yok sizce hamile olsam bile adet olcakmşım gibi belirti yaşamam mümkünmü ??
arkadaşlar meraba..geçen seferden buyana adet olmadım daha..mayısın 9 u gibi başlamştı adetim en son..şuanda kasık ağrım avr adet olcakmışım gbi göğüslerim de çok hasssas.karnım şiş.fakat bugün ayın 15.i ama hala gelen birşey yok sizce hamile olsam bile adet olcakmşım gibi belirti yaşamam mümkünmü ??
geçmişi okudum şimdi..bence sen kan testini çok erken yaptırmışsın..
negatif çıkan testten sonra bir daha test yaptırdınmı..
belki geç döllenmedir..
adet ve bebek aynı sinyalleri veriyor zaten...
bence en azından bi idrar testi yapmalısın..
için rahatlar..
inşallah bebeğin seninledir...
evet biraz erken davranmışsın kan testi için ama şu anda idrar testi yapsan bile çıkar. bayaaa geçmiş yani saydım da :) bize haber ver bakalım müjdeli haberlerini
Arkadaşlar bugün regl günüm ama hala beyaz akıntım devam ediyor nolur yardım edin hamile olabilir miyim?? normalde bikaç gün önceden akıntı pembeye dönüşür ve regl olurdum. aynı şeyi yaşayıp hamile kalan ya da bilen varsa yardımcı olabilir mi? bi de gözbebeği büyür diye okudum doğru mu acaba benim daha büyük görünüyor ama bu belirti mi bilmiyorum.. inş hamileyimdir.
ilk hamileliğimde ben o sancıları 2 3 ay çektim...düşük tehlikesi olunca ilk aylar sancılı geçiyo..doktora gitsen sana progestron folik asit falan verir..
Bol bol dinlen ve en kısa sürede dr a git derim..
bende bu ay korunmuyorum..2 gündür akıntı başladı..bat 28 haziran 2 hafta daha beklemeliyim..:97:
evet bu benim ikinci gebeliğim,her ikiside aynı adet belirtileri gibi başladı.daha yoğun ağrı ve dolgunluk şişlik hissi,hatta birinci de adet olacağıma o kadar emindimki geciktiğim halde test yapma ihtiyacı duymamıştım ama oğlum şimdi 3 yaşında,kısmetse krdeşi de yolda.sat 8 mayıs
allah oğlunu sana bağışlasın uzun ömürler versin canımcım.kardeşinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin allah sana inşallaah....
teşekkür ederim cevabın için..umutlandım birazda olsa.bugün ayın 16 sı..ve bn hala adet olmadım..ama kasılmalarım ağrım,karın ve göğüs şişliği devam ediyor..bekleyip beklememekte kararsızım...
hamile olma ihtimalim yüksek ozaman canım öylemi
akıntının tipini merak ettim. bu akıntı artmasını hep söylerler gebelik belirtisi diye ama nasıl birşey? nasıl birşey gördüğümüzde işkillenmeliyiz yani :)
1 haftadır bende hiç durmayan yumurtlama akıntısı gibi bir akıntı var kaşıntılı. antibiyotik kullanıyorum onun yan etkisi olarak değerlendirdim ben ama :44:
tecrübelisin sanırım sen paylaşırsan sevinirim canım.
arkadaşlar dün nette araştırdım..bazı sitelerde akıntının 9 ay boyunca süreceğini yazıyor..zaten oluyorda..
bazı sitelerde de yumurtlama döneminde döllenmeyi kolaylaştırmak için akıntının oldğunu söylüyor..yalnız dikkat etmek gereken en önemli nokta akıntının şekliymiş..şeffaf ve kokusuz kaşıntısız olursa döllenmeyi kolaylaştırmak içinmiş,eğer akıntı gün geçtikçe arttarsa(rengi koyulaşabilirmişde ozaman) döllenme olmuş rahim hazırlanıyor temizleniyor demekmiş..
kokulu kanlı olursa başka sebeplerden kaynaklanırmış mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?