hamilelik belirtisi ne zaman başlar?

evet canım doğru tesbitler..

YYAA KIZLAR VAR YA ALLAH KORUDU SANIRI..4-5 HAZİRAN DÜĞÜNÜMZ VARDI KAYNIM EVLENDİ PASO KOŞTURDUM GECEDE HOPLADIM ZIPLADIM TOPUKLULARLA İİ BİŞİ OLMADI :s

YYAA KIZLAR VAR YA ALLAH KORUDU SANIRI..4-5 HAZİRAN DÜĞÜNÜMZ VARDI KAYNIM EVLENDİ PASO KOŞTURDUM GECEDE HOPLADIM ZIPLADIM TOPUKLULARLA İİ BİŞİ OLMADI :s
hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.. ..bi sorum olacak çeşitli bölümlere yazdım ama içim rahat deil. benim adet tarihim 15 mayıstı bir önceki 11 nisan. bu ay 15-16 gibi gelmesi gerek.ancak biz ayın 12 sinde eşimle korunmasız ilişkiye girdik 14ü gibi kahverengi akıntı geldi biraz adet oldum sandım ancak bir kez geldi ve damla damla kahve akıntı geliyo 3-4 saate bir bugün hala adet olmadım sizce hamilelik olmuş mudur.? lütfen yardımcı olur musunuz 3 gündür bel ve bacak ağrılarım var... sende de böyle oldu mu yada duydukların var mı

Eki Görüntüle 211076

hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrr çook mutluyummmm

Baştan beri okudum ve inan ki çok sevindim inşallah sağlıkcakla kucağına alirsin bebişini birbirimizi tanımıyoruz belki ama aynen tanıdığım sevdiğim birine sevinir gibi mutlu oldu darısı ben ve tüm istiyenlerin başına artık ben de dayanamıyorum 16ay oldu benim de yarın günüm yarın olmazsan geçmiş olur inşallah da olmam sadece adet belirtisi var rahim de ağrı göğüs uçları ağrısı birde karnım çok şişti hıı birde çok açıkiyorum hayırlısı ile olsa keşke

canım çok geçmiş günün yaa bugün 17 si haziran ve hala adet olmadın hemen bir git dr ye kan testi yaptır.çokta kaptrma kendini umutlanma ama olabilirsin.bak ben mayısın 9-10 gibi hasta oldum en son 5 gün sürdü..sonrasında bıraktık tabi korunmayı..böle kasık ağrım oldu belim çok ağrıdı 23 mayıs gibi gittim beta hcg baktrmaya kanda 0 dı okuduysan önceki sayfalarımı görmüşsündür.çıkmadı bişi.ve dün dr ye gittim 2700 gibi hcg değerim sanırım 4 haftalk bugün sonuçları göstercem dr ye..bnce ihmal etme.1 haftadır bnde adet olckmışm gibi his var.halada var.karın şişliği-sancılar ve göğüs hassasiyeti..hadi inşallh hamilesindr..

canım benim çok teşekkür ederim mutluluüumu paylaştığın için..bnde senn için dua edicem inşallh sennde haberini alırız..kaç gün geçti adetin.bnm yaklaşık 5-6 gün geçti..birde aynen adet olcam gibi paso lavaboya gitmkten helak oldum ay hastalandım galiba die..kasıkların fena ağrıo.sonra ara ara karnına kram girio gerilio böyle..karnın sert ve şiş..göğüs uçların geniş ve koyu renk ve de göğüslerin çok sert ve dik..bnde aynen bunlar var

Henüz gecikmedim ama henüz olmadım da eğer bugün olmazsam gecikmiş olucam inşallah olmam artık çok bunaldım dile kolay 16ay

Henüz gecikmedim ama henüz olmadım da eğer bugün olmazsam gecikmiş olucam inşallah olmam artık çok bunaldım dile kolay 16ay

sakin ol canım...dua et bolbol allaha bn öyle yaptım..birazdan ezan okunucak..bir abdest al namaz kılmasan bile otur dua et allaha inan o duyuyor senii..bnde dua edicem senn için kendim için isteyen herken için..

sakin ol canım...dua et bolbol allaha bn öyle yaptım..birazdan ezan okunucak..bir abdest al namaz kılmasan bile otur dua et allaha inan o duyuyor senii..bnde dua edicem senn için kendim için isteyen herken için..

Çok sağol canım ben de hepsiniz için dua ediyorum tabiki akşam ezanı olunsun namazımi kılıp hepimiz için duami edicem en iyisini rabbim bilir ben çok tedavi gördüm ve bu ay benim durumum düzeldi ve çok iyi durumda 2yumurtam oluştu ama eşimin küçük bir sorunu var ondan süren inşallah tutmuştur şimdilik gelen giden de yok

teşkrler cevabın için inşallah bebiş olur yazacağım cevabı. bu arada bu saat oldu tık yok. yani adet yok :)

slm arkadaşar ben bugün tst yaptırdım beta 1.20 çıktı normalde gebelik yok ama yavaş yavaş mı çıkıyo böyle olan var mı başka....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…