Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet dongumun 40 olduğu ayda adete 10 gün varken bi magazanin parfümü çok sevdiğim bi yemege benzetmistim canım istemişti birden.Adete 1 hafta kala da normalde agzima sürmediğim halde pazarda gördüğüm sivri biberleri.O zaman acaba mı demiştim. Ve sürekli kasık ve bel ağrısı çekmiştim. Zaten bu belirtiler olunca da adetten 5 gün önce test yapıp silik çizgi görmüştüm. Adetten 4 gün once ve 3 gün once de idrar testleri yapıp pozitif çıkınca 3 gün kalınca da kan testiyle teyit etmiştim.
Kızlar 10 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz. Yaklaşık 8 aydır enfeksiyondan kurtulamadım ilaçlar kullandım ve geçiyor bi kaç hafta sonra tekrar başlıyordu enfeksiyon ve şuan da da var fakat 6 günlük gecikmem oldu sizce enfeksiyon engel olur mu hamile kalmama 5 gün sonra kontrolüm var en son 2 ay önce gittiğimde hamileliğe engel birşeyin yok demişti ama enfeksiyondan dolayı kafam karışıyor bazen çok acı veriyor bazende hissettirmiyor Ne yapabilirim bu enfeksiyon için (
Kızlar 10 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz. Yaklaşık 8 aydır enfeksiyondan kurtulamadım ilaçlar kullandım ve geçiyor bi kaç hafta sonra tekrar başlıyordu enfeksiyon ve şuan da da var fakat 6 günlük gecikmem oldu sizce enfeksiyon engel olur mu hamile kalmama 5 gün sonra kontrolüm var en son 2 ay önce gittiğimde hamileliğe engel birşeyin yok demişti ama enfeksiyondan dolayı kafam karışıyor bazen çok acı veriyor bazende hissettirmiyor Ne yapabilirim bu enfeksiyon için (
Allah şifa versin canım bende mayıs ayında enfeksiyon geçirdim ve o ay adet göremedim doktora sorduğumda engel olabilir demişti 47 gün sonra olmuştum malesef pis bi hastalık dikkat et kendine hergün en az 2 litre su iç ve idrarın geldiğinde sakın bekleme hemen yap
Bide sana bi tarif vereyim ibrahim saraçoğlu hocanın tarifi bunu ben kullandım sanada fayda eder inşallah
Aktardan mısır püskülü ile kiraz sapı al. Her sabah ve akşam yemeklerden 1 saat önce kaynar suya birer tutam at bunları ve ağzını kapat 5 dk demlendikten sonra yavaş yavaş iç bu idrar söktürür ve temizler. Biraz sıcak iç ama hergün üşenmeden yapman lazım faydasını görmen için..15 gün boyunca bunu yap sonra bırak faydasını göreceksin İnşaaAllah
Bizde gelecek ay calismalara basliyacaz insAllah. Simdiden herseyi arastiriyorum ve kendime dikkat ediyorum. hamile kalmak isteyenlere ozel multi vitamin arti folik asit aliyorum. Ilk defa deniyecez bakalim tuttacakmi, simdiden cok merak ediyorum ve sabirsizlaniyorum
Kızlar 1 yıldır bebiş istiyoruz ve bu ay hiç olmayan birşey oldu adetim biteli 14 gün oluyor 2 gündür bazen koyu kahverengi bazende açık pembe şeklinde lekelenme oluyor akıntımla beraber sizce bunun nedeni ne olabailir yerleşme kanaması olabilir mi ya da yerleşme kanaması olması için çokmu erken 12 gün var daha adet olmama çok değişik hissediyorum kendimi heveslenmek de istemiyorum yardım edin lütfen böyle olup ta hamile olan oldumu hiç ((((((
Yumurtlama dönemimin olduğu hafta ilk olarak göbeğimden aşağı doğru bir çizgi belirdi ve bununla beraber uyku isteği göz altlarımda yanma göğüslerimin şişip acıması ve oturup kalkarken kasık batmalarım bunların hepsi bi anda başladı ve bugün test yaptm 2.çizgi silik olarak göründü yarın normalde adet olmam lazım ama olmazsam bi test daha yapıp gebeligimi onaylamış olucam
ben adetıme 4gun kala eczaneden test aldım cıktı adetım bııtıkten 1gun sonra kan testı yaptrıdım pozıtıf cıktı..
yorgunluk-duygusallık ve uyku halı ve goguslerde dolgunluk yogun bır sekılde oluyor..