- 7 Şubat 2022
- 2.723
- 1.805
- 27
-
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
Bende aynı devam ya döngünün 14 . Günü gittim doktora 14 mm yumurta var dedi bakalım adet olursan gel dedi tedavi için her haldeValla ben aynı devam hem iş hem ev bebiş için uğraşmacalarseni sormalı
Ne durumdasınız kızlar ben regli bekliyorum tekrar başlamak içinBende aynı devam ya döngünün 14 . Günü gittim doktora 14 mm yumurta var dedi bakalım adet olursan gel dedi tedavi için her halde
Tedavi mi ne tedavisi balım ?Bende aynı devam ya döngünün 14 . Günü gittim doktora 14 mm yumurta var dedi bakalım adet olursan gel dedi tedavi için her halde
Bende eylüldeki reglimi olduktan sonra full korunmasız devam ettik hala da ediyoruz bakalım bu ayın 27 sinde regl olmam lazım ama kafa da kurmuyorum artık olucağı varsa oluruna bıraktım yaniNe durumdasınız kızlar ben regli bekliyorum tekrar başlamak için
Yumurta geliştirici filan canmTedavi mi ne tedavisi balım ?
anladım canım benim inşallah herşey gönlünüzce olur beni de haberdar et çünkü bende gidicem hastaneye bakalımYumurta geliştirici filan canm
inşallah Allahın izniyle güzel haberler alacağızBende eylüldeki reglimi olduktan sonra full korunmasız devam ettik hala da ediyoruz bakalım bu ayın 27 sinde regl olmam lazım ama kafa da kurmuyorum artık olucağı varsa oluruna bıraktım yani
Ayy inşallah canım benim Rabbim dualarımızı kabul etsininşallah Allahın izniyle güzel haberler alacağız
Tabi haber veririm canm sen napıyorsun bu ay ekstra yaptıgın bir şey varmıanladım canım benim inşallah herşey gönlünüzce olur beni de haberdar et çünkü bende gidicem hastaneye bakalım
Valla ekstra hiç bir şey yapmıyorum o derece saldımTabi haber veririm canm sen napıyorsun bu ay ekstra yaptıgın bir şey varmı
Regl günün ne zaman
Merhaba, hamile değilsinizdir içerde bir eylem olmadıkça. Her regl dönemi vücudumuz hamileliğe hazırlanır gibi hazırlık yapıyor, bu yüzden regl belirtileri ile hamilelik belirtileri neredeyse aynıdır. Mide bulantısı erken gebelikte sık rastlanan bir şey değil. Muhtemelen stresten bulanıyor kafanıza taktığınız için de psikolojik yaşadıklarınız. İçiniz rahat olsunHerkese merhaba.
Tüm yazılarınızı okudum neredeyse.
Herkes bebek bekliyor umarım gönlünüze göre olur herşey
Ben bebek için pek hazırlıklı değilim birazda korkuyorum. Belki bu size garip gelebilir siz olsun istiyorsunuz ama benim gibilerde olmasın
Çok fazla belirtim olduğu için buradan sormak istedim anlatıcağım şekilde hamile kalınmaz diyeceksiniz belki ama bazılarıda olabildiğini söylüyor . hamilelik belirtilerini okudukça tüm hepisini yaşamaya başladım günlerdir kafam sadece bununla meşgul aklımı kaçırmama az kaldıAdetim bittiği gün 27 eylül,dışarıya boşalma oldu hatta üzerimde iç çamaşırım dahi vardı.
Adetim genelde çok düzenli değildir.
Şuan da takvime göre 6 gün var adet olmama.
Ama ben yaklaşık bir haftadır bir tedirginliğe büründüm.
Aslında doktora gittim enfeksiyonum olduğunu söyledi vajinal enfeksiyon. Yeşil akıntım var hala devamda ediyor.
Ama mide bulantısı koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti kasıkta batma bel ağrısı bunların hepsini neden yaşıyorum ? Ve adetimden bu kadar zaman önce bunları hiç yaşamazdım.
Acaba bu belirtileri psikolojik mi yaşıyorum çünkü artık düşünmekten başım dönüyor. Bana bir fikir verebilir misiniz? Teşekkür ederim
Hiç adet dönemlerimin öncesinde böyle şeyler yaşamadığım için biraz panik oldum. Çünkü aynı âdet olacakmış ağrısı .Merhaba, hamile değilsinizdir içerde bir eylem olmadıkça. Her regl dönemi vücudumuz hamileliğe hazırlanır gibi hazırlık yapıyor, bu yüzden regl belirtileri ile hamilelik belirtileri neredeyse aynıdır. Mide bulantısı erken gebelikte sık rastlanan bir şey değil. Muhtemelen stresten bulanıyor kafanıza taktığınız için de psikolojik yaşadıklarınız. İçiniz rahat olsun
Ben erken regl oldum bu ayValla ekstra hiç bir şey yapmıyorum o derece saldımama yumurtlama günlerimde birlikteliğe biraz ağırlık verdik bakalım kısmetse artık benim reglime 7 gün var bu ayın 28 inde regl olmam lazım
Sanırsam bende erken olucam niye böyle oldu onu anlamadımBen erken regl oldum bu ay
Bilmiyorum ya yarın sabah gidecem doktora bu gün kan verdim yarın doktorum hastanedeymiş bi gidim bakım ne diyecekSanırsam bende erken olucam niye böyle oldu onu anlamadım
Bende bugün oldum yarın doktora gideceğim başlayacağım Allah’ın izniyle birbirimize dua edelimSanırsam bende erken olucam niye böyle oldu onu anlamadım
Valla bende 4 günlük bi gecikme yaşadım sonra regl oldum bu ay hastaneye gittim regliyken doktor dedi hiç bi sorunun yok kist yok rahmin çok iyi görünüyor gün aşırı ilişki önerdi bakalımBende bugün oldum yarın doktora gideceğim başlayacağım Allah’ın izniyle birbirimize dua edelim