- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
-
- Konu Sahibi cimbomlu38
Kuruma çizgisi olabilir ilk 5 dk icinde çıktı ise pozitif olarak degerlendirilir 5 dk dan sonrq çıktı ise pozitif değildirSabah 7 gibi yaptım baktım tek çizgi masaya koydum uyudum saat 12 gibi baktığım da böyleydi
Hmmm sağlık olsunKuruma çizgisi olabilir ilk 5 dk icinde çıktı ise pozitif olarak degerlendirilir 5 dk dan sonrq çıktı ise pozitif değildir
Üzülmenizi istemem regl geçti mi bat tarihi nedir ilk 5 dk icinde çıkan sonucu değerlendirin 5 dk sonra bakmayın bile direk çöpe atın boşa ümit bağlayıp uzulmeyinHmmm sağlık olsun
Sen yarın sabah test yap ilk dakikalar içinde cıkarsa kan ver canısıHmmm sağlık olsun
Reglime 4 gün var hemen mi çıktı çıkmadı mı bilmiyorum tek çizgi oldu sonra koydum uyudum belki de ben yanlış anlamışımdır yarın belli olur inşallahÜzülmenizi istemem regl geçti mi bat tarihi nedir ilk 5 dk icinde çıkan sonucu değerlendirin 5 dk sonra bakmayın bile direk çöpe atın boşa ümit bağlayıp uzulmeyin
Bunu hiç görmedim yarın test verin bakalımmarkası bu eczaneci bunu önerdiydi
O da olur evetSen yarın sabah test yap ilk dakikalar içinde cıkarsa kan ver canısı
İnşallah vardırReglime 4 gün var hemen mi çıktı çıkmadı mı bilmiyorum tek çizgi oldu sonra koydum uyudum belki de ben yanlış anlamışımdır yarın belli olur inşallah
Bende yarın sabah yapıcam, yarın 4 günüm kalmış olacak heyecanlıyım hem var hem yok gibi hissediyorum. Bekarken diyodum ki hemen nasıl yine adet günüm geldi. Evlenince günler geçmiyor olduO da olur evet
Yarın isterseniz test yapın ilk idrarla ilk 5 dk da çıkarsa kan verirsiniz daha reglinize de var çünkü kan testi pahalı birazReglime 4 gün var hemen mi çıktı çıkmadı mı bilmiyorum tek çizgi oldu sonra koydum uyudum belki de ben yanlış anlamışımdır yarın belli olur inşallah
Erken gebelik testleri de pahalı vallaYarın isterseniz test yapın ilk idrarla ilk 5 dk da çıkarsa kan verirsiniz daha reglinize de var çünkü kan testi pahalı biraz
Al benden de o kadar haberdar et biziBende yarın sabah yapıcam, yarın 4 günüm kalmış olacak heyecanlıyım hem var hem yok gibi hissediyorum. Bekarken diyodum ki hemen nasıl yine adet günüm geldi. Evlenince günler geçmiyor oldu
İnşallah güzel şeyler söylerim yarınAl benden de o kadar haberdar et bizi
test yaptın mı? benimki negatifAl benden de o kadar haberdar et bizi
Test yapmadım kan verdim bekliyorum bakalım bugün sol kasığım da batma var bide sanki midem bulanıyor aceba psikolojik mi bilmiyorum yatest yaptın mı? benimki negatif
daha 4 günüm var nasip :) randevu aramaya başladım bile. rahim filmi çektiricemTest yapmadım kan verdim bekliyorum bakalım bugün sol kasığım da batma var bide sanki midem bulanıyor aceba psikolojik mi bilmiyorum yayaaaa olsun pes etmek yok pozitife döner inşallah canım
O da zor ya Rabbim yardımcın olsun inşallah benim de daha belli değil benim de negatiftir belki Allah bilirdaha 4 günüm var nasip :) randevu aramaya başladım bile. rahim filmi çektiricem
Çıktı mı test sonucun inşallah hamiilesindirO da zor ya Rabbim yardımcın olsun inşallah benim de daha belli değil benim de negatiftir belki Allah bilir
Yok daha çıkmadı sisteme bakıyorum daha tık yokÇıktı mı test sonucun inşallah hamiilesindir