- Konu Sahibi cimbomlu38
Test yaptın mı tekrarTakvimden takip ediyorum uygulaması var adet takvimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaptın mı tekrarTakvimden takip ediyorum uygulaması var adet takvimi
Yaptım silik çizgi çıktıTest yaptın mı tekrar
Yaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutlu oldummmmmmmmmmYaptım silik çizgi çıktı
Bende ağladım güldüm ama çok silik yarın kan vermeyi düşünüyorum sağlık ocağınaYaaaaaaaaaaaaaaaa çok mutlu oldummmmmmmmmm
Bugün daha ilk günü belli ki dün hiç çıkmamıştı yarın 20-30 gibi bi değer olabilirBende ağladım güldüm ama çok silik yarın kan vermeyi düşünüyorum sağlık ocağına
Aslında buraya attım bi iki kişi pozitif yazmış da yarın inşallah belli olurBugün daha ilk günü belli ki dün hiç çıkmamıştı yarın 20-30 gibi bi değer olabilir
Buraya da at bakıyımAslında buraya attım bi iki kişi pozitif yazmış da yarın inşallah belli olur
Attım biraz önceBuraya da at bakıyım
Kız var kızz sağlıkla gelsin inşallah yarın kan sonucunu çok merak ediyorum. Testin markası nedirAttım biraz önce
Day's doktor markası erken gebelik şimdi var mı yani pozitif miKız var kızz sağlıkla gelsin inşallah yarın kan sonucunu çok merak ediyorum. Testin markası nedir
Days doctor kullandım daha önce hiç yalancı pozitif çıkarmadı bende. Kaç dakika sonra çıktı sonuçDay's doktor markası erken gebelik şimdi var mı yani pozitif mi
Sabah 7 gibi yaptım baktım tek çizgi masaya koydum uyudum saat 12 gibi baktığım da böyleydiDays doctor kullandım daha önce hiç yalancı pozitif çıkarmadı bende. Kaç dakika sonra çıktı sonuç
Bende de böyle çıktı yarın kan vercem ama pozitif diyorlar bende sordumKızlar yardımcı olur musunuz kafam çok karışık sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı öğleden sonra da 2 tane daha farklı marka erken gebelik testi yaptım onların ikisi de negatif çıktı bilgisi olan varmı ya Fotoğraftaki sabah yaptığım test
Hayırlısı olsun inşallah canım hakkımızda diğer yaptığım 2 testte negatif çıkınca kafam allak bullak olduBende de böyle çıktı yarın kan vercem ama pozitif diyorlar bende sordum
Bende aynı durumdayım gördüğüm de hem ağladım hem güldüm tuhaf hissediyorum bi yandan da eşime belli etmiyorum netleşsin de öyle hareket etcem sende bi kan ver için rahat etsin inşallah gönlümüzce sonuç alırızHayırlısı olsun inşallah canım hakkımızda diğer yaptığım 2 testte negatif çıkınca kafam allak bullak oldu
Days doctor bu konuda bana da aynısını yapmıştı, saatler sonra pozitife dönmüştü. Sabah test yap, kan vermeye öyle git. Bide kan sonucunu beklerken stres yapmayalımSabah 7 gibi yaptım baktım tek çizgi masaya koydum uyudum saat 12 gibi baktığım da böyleydi
Bu hangi markaKızlar yardımcı olur musunuz kafam çok karışık sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı öğleden sonra da 2 tane daha farklı marka erken gebelik testi yaptım onların ikisi de negatif çıktı bilgisi olan varmı ya Fotoğraftaki sabah yaptığım test
markası bu eczaneci bunu önerdiydiBu hangi marka