Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay evet yaa bende geçmesine rağmen biraz daha geçsin diorum hevesim kırılsın istemiyorum tesste negatif çıkarsa die de ama insan bir yandan da merak ediyo
Yumurtlmadan 1 hafta sonra cok siddetli bas agrisi oldu ben de 3 gun sonra gidip kan testi verdim pozitif oldugunu gordum baska oyle cok bir belirtim yok. Ise gidince yoruluyorum bir de genel olarak bi sersemlik var arada rahim sanki adetmisim gibi kasiliyor hafifce ama rahim buyudugu icin oyle oluyormus normalmis doktor boyle soyledi
Merhaba ben bir yıldır evliyim bekarkende şuanda adet düzensizliği yaşadim çok şükür hormonlarım da bir sorun yok sadece yumurta tembelligim oldugunu söyledi doktorum en son cocuk için ilac kullanarak denedik ilaclarin mesela biri letu ama yine hamile kalamadim baska bir doktora göründüm bana tüp kanalları testi yapmamı önerdi doktorum yaşim 24 bu testi yapmalii miyim
Merhaba ben bir yıldır evliyim bekarkende şuanda adet düzensizliği yaşadim çok şükür hormonlarım da bir sorun yok sadece yumurta tembelligim oldugunu söyledi doktorum en son cocuk için ilac kullanarak denedik ilaclarin mesela biri letu ama yine hamile kalamadim baska bir doktora göründüm bana tüp kanalları testi yapmamı önerdi doktorum yaşim 24 bu testi yapmalii miyim