Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi? Kas ağrısı mı? anlayamıyorum. Yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kararsizhatun

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2017
49
56
18
Hatunlar öncelikle merhaba
Gün itibariyle adetim 3 gün gecikti. Ben bekleyemeyip adetimin ilk günü olmayınca erken gebelik testlerinden yapmıştım, negatif çıkmıştı. İki gündür ise sağ kasığımda ani hareketlerde batma oluyor. Bazen bacağıma kadar kasılıyor. Buradaki forumları okuyunca hamilelik belirtisi olabileceğini düşündüm ama neredeyse herkes sol kasık yazmış. Bir de ben ileri seviye yoga yapıyorum. Bacak kasımı belki zedelemiş olabilirim ama o da kasığa vurmaz sanırım? Beklemeli miyim, test yapmalı mıyım? Yoksa sıradan bir adet gecikmesi mi karar veremiyorum. Bilgi ya da öneri verebilecek olanınız var mı?

Canım olsaydı ilk gün erken gebelikte çıkardı. Normal gebelik testi yapsaydın bir ihtimal derdim. Gebelik olabilir diye düşünürsen zor ve geç adet olursun. Oluruna bırak bir an önce adet olayım da sonra ki ay denemelere devam edeyim de. Psikolojik olarak rahatlat kendini. Gerekirse sıcak suyla bi duş al gevşe iyice. Sen kafaya taktıkça adetin de gelmez.

Aslında çok da takmıyorum kafama. Zaten eşim askere gitti. Hamile değilsem eşim uzaktayken hamilelik geçirmediğim için içim rahatlayacak bile... ama hamileysem de yediğime içtiğime dikkat etmek için olabildiğince erken öğrenmek istiyorum. Benimki acemilikten kaynaklı bir heyecan sanırım.

Aynı şeyi ben de yaşıyorum. Kasığımda özellikle solda acayip kasılmalar oluyor. Ben bunu birçok ay yaşadım hamile değildim. Yine var acaba hamile miyim diyorum. Aslında bence birçok sebebi olabilir. Hamilelik belirtisi değil biz öyle düşünmek istediğimiz için öyle yorumluyoruz. Bugün gerçekçi günümdeyim

O zaman testleri, bebek fikirlerini aklımdan çıkarıp normal yaşantıma geri dönüyorum. Gerçekçi davrandığınız için teşekkürler gerçekten

O zaman testleri, bebek fikirlerini aklımdan çıkarıp normal yaşantıma geri dönüyorum. Gerçekçi davrandığınız için teşekkürler gerçekten
İnsan başkasına çok gerçekçi olabilir. Ama hep kafada ya varsa hissi. Hayırlısı neyse o olsun. Ben kafamdan atmayı hiç başaramadım. İnşallah sen başarırsın canım

İnsan başkasına çok gerçekçi olabilir. Ama hep kafada ya varsa hissi. Hayırlısı neyse o olsun. Ben kafamdan atmayı hiç başaramadım. İnşallah sen başarırsın canım

Negatif sonucu gördüğümde ‘tamam hamile değilmişim, bir iki güne regl olurum’ demiştim. Şimdi de normal yaşantıya devam diyorum. Ama dönüp dolaşıp kendimi hamilelikle ilgili safyalarda buluyorum. Ben de regl olana kadar kendimi kandıracağım sanırım. Yani hamile olmak ile olmamak arasında pek seçim yapmıyorum ama insan kesin sonucu bilmek istiyor. Aklımda sürekli bir acaba mı? sorusu...

Merhaba arkadaşlar. Geçen ay adetim geldiğinde aşırı ağrı yüzünden ağrı kesici içtim ve adetim kesildi ve 3 gün az az geldi. Bugün adet olmam gerekiyordu olmadım. Adetim normalde çok düzenlidir. Sizce ilaç yüzünden mi gecikmiştir yoksa bebek ile ilgili olabilir mi?

İlacın etkisi kalmaz canım o kadar zaman. Bebekte olabilir sıradan bir gecikme de olabilir. Olman gereken gündesin daha 1 gün bile geçmemiş. Adet sancın yok mu ?

Bu gebelik belirtisi ama olsaydı ilk gün testte çıkardı. Insallah allah nasip etsin canım

Geç döllenme ise teste çıkmayabilir sen istersen kan tahlili yaptır icin rahatlasın

Gecikmenin 5. günü ama hiç bir belirti yok. Ne kanama ne belirti... kasığımdaki batma da geçti. Kan testi yaptırıp negatif sonuç almak istemiyorum. Her ne kadar güçlü dursam da negatif haberini tek başıma duymak istemiyorum. (Eşim askere gitti) sanırım inatla regl olmayı ya da kusmayı filan bekleyeceğim

Istersen bi tane daha idrar testi yap canim varsa kesin çıkar

İlacın etkisi kalmaz canım o kadar zaman. Bebekte olabilir sıradan bir gecikme de olabilir. Olman gereken gündesin daha 1 gün bile geçmemiş. Adet sancın yok mu ?

Adet sancim var. Her zaman adet sancimin ağrı şeklinden geleceğini anlardım. Ama bu sefer öyle bir ağrı değil. Kasigim ve belim ara ara ağrıyor. Göğüslerimde hassasiyet var. Bugün dayanamadım test yaptım ama negatif çıktı. Senin de söylediğin gibi erken galiba.

Her zaman olandan farklıysa şüphelenmekte haklısın. Ama şu zamanda idrar da çıkması zor en azından normal testte. Erken gebelik testi yap istersen aklında kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…