• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi? Kas ağrısı mı? anlayamıyorum. Yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet gecikmesinin 6. Gününde aldım bu sonucu hatunlar. Üstelik ilk gün yine erken gebelik testi yapıp negatif sonuç almıştım. Negatif çıktı diye umutsuzlanmayın

Hamileliğin sağ sol kasıkla ne alakası var her iki taraftada olabilir bebeğiniz :) tine tarafa denk gelmişse o tarafta döllenme olur ve bebeğiniz o tarafa tutunur... :) illa sağda veya solda olacak diye bir kaide yok yani :)

Neredeyse regl olmam gereken gün döllenmiş yumurta. Tabi başka bir durum yoksa. Kan testi olmadan tam emin olamıyorum

Aynen herkes beta 50'yi geçmeden sevinmeyin diyor. Ama senin geçmiştir çoktan idrarda çıktığına göre. Yarın git erkenden. 10a kadar falan alınıyor kan. Geç kalma :)

Hamileliğin sağ sol kasıkla ne alakası var her iki taraftada olabilir bebeğiniz :) tine tarafa denk gelmişse o tarafta döllenme olur ve bebeğiniz o tarafa tutunur... :) illa sağda veya solda olacak diye bir kaide yok yani :)
Benim sağda var ilk defa bu ay yaşadım böyle birşey. Peki uzun süreli olması normal mi. Benim 10-11 gündür var nerdeyse.

Aynen canim katiliyorum benim ilk hamileligimde hicbi belirti yoktu sadece agzimda aci tat oluodu

Aynen canim katiliyorum benim ilk hamileligimde hicbi belirti yoktu sadece agzimda aci tat oluodu
Bende bu günlerde çok değişik belirtiler yaşıyorum canım 7 gün önce adet oldum 5 gün sürdü normalde 6 7 gün sürerdi ve çok ağrım olurdu şiddetli. Bu adetimde hiç hissetmedim vcye gittiğimde gördüm sadece ve ilk gün lekelenme şeklince geldi akşama doğru kanamam kesildi. Ertesi gün tekrar başladı ama ped bile kullanmadım az az geldi ve bitmesine yakın rengi gittikçe koyulaştı. Hadi desemki bu tutunma kanaması. Ama adet olurken hafif sol kasığım ağrıyordu öyle olsa bebek sola yerleşmezmi?ama adetim bitti sağ kasığım ağrmaya başladı :D şuan bile ağrıyor 2 sanki iğne batması gibi. Gerinince ağrı giriyor hissediyorum orda birşey var ama ne bilmiyorum. Test yapmayada korkuyorum :)sabahları ağzımda ekşi tat oluyo midem hassaslaştı bulanır gibi oluyor acaba benim bebek yerini beğenmeyip diğer kasığamı atladı :D

Aynen herkes beta 50'yi geçmeden sevinmeyin diyor. Ama senin geçmiştir çoktan idrarda çıktığına göre. Yarın git erkenden. 10a kadar falan alınıyor kan. Geç kalma :)

Yarın sabah 9.30a randevu aldım, beklemedeyim :dua:

Benim sağda var ilk defa bu ay yaşadım böyle birşey. Peki uzun süreli olması normal mi. Benim 10-11 gündür var nerdeyse.

Benim 2-3 gün sürdü sadece sağ tarafta batma, kasılma tarzı bir durum. Kendimi mi sakatladım, hamilelik belirtisi miydi hala emin değilim. Onun dışında da son güne kadar hiç bir belirtim yoktu.

uzun süreli olması normal ama şöyle ara ara girer ağrı ama uzun sürer yani birkaç gün değil birkaç hafta bile.. Adetiniz geciktimi

Bende bu günlerde çok değişik belirtiler yaşıyorum canım 7 gün önce adet oldum 5 gün sürdü normalde 6 7 gün sürerdi ve çok ağrım olurdu şiddetli. Bu adetimde hiç hissetmedim vcye gittiğimde gördüm sadece ve ilk gün lekelenme şeklince geldi akşama doğru kanamam kesildi. Ertesi gün tekrar başladı ama ped bile kullanmadım az az geldi ve bitmesine yakın rengi gittikçe koyulaştı. Hadi desemki bu tutunma kanaması. Ama adet olurken hafif sol kasığım ağrıyordu öyle olsa bebek sola yerleşmezmi?ama adetim bitti sağ kasığım ağrmaya başladı :KK70: şuan bile ağrıyor 2 sanki iğne batması gibi. Gerinince ağrı giriyor hissediyorum orda birşey var ama ne bilmiyorum. Test yapmayada korkuyorum :)sabahları ağzımda ekşi tat oluyo midem hassaslaştı bulanır gibi oluyor acaba benim bebek yerini beğenmeyip diğer kasığamı atladı :KK70:
Yerleşme kanaması 1-2 damla olur diye biliyorum ben. Yumurtalama gününden itibaren 8-9 gün say bakalım o güne mi denk geliyor.

Bende bu günlerde çok değişik belirtiler yaşıyorum canım 7 gün önce adet oldum 5 gün sürdü normalde 6 7 gün sürerdi ve çok ağrım olurdu şiddetli. Bu adetimde hiç hissetmedim vcye gittiğimde gördüm sadece ve ilk gün lekelenme şeklince geldi akşama doğru kanamam kesildi. Ertesi gün tekrar başladı ama ped bile kullanmadım az az geldi ve bitmesine yakın rengi gittikçe koyulaştı. Hadi desemki bu tutunma kanaması. Ama adet olurken hafif sol kasığım ağrıyordu öyle olsa bebek sola yerleşmezmi?ama adetim bitti sağ kasığım ağrmaya başladı :KK70: şuan bile ağrıyor 2 sanki iğne batması gibi. Gerinince ağrı giriyor hissediyorum orda birşey var ama ne bilmiyorum. Test yapmayada korkuyorum :)sabahları ağzımda ekşi tat oluyo midem hassaslaştı bulanır gibi oluyor acaba benim bebek yerini beğenmeyip diğer kasığamı atladı :KK70:
Valla canim brnimde ecen ay oleydi gece adet oldum 5gun gecmisti sonra kesildi sabah az az geldi sonra normal adet gordum psikolojik bazende buayda bekliorim bakim 6gun kaldii☺️amanzor bekliorum

Back