- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi Kararsizhatun
Tebrikler yaa darısı başımaO zaman dans
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler yaa darısı başımaO zaman dans
Tebrikler yaa darısı başıma
Pozitif gibi duruyor canım. Ya bi gün bekle test yap. Ya da hemen git kan tahlili yaptır. Bana pozitif gibi geldi. Hadi hayırlı olsun :) inşallah doğru görüyoruzdur.Kuzuuu bu şimdi pozitif mi?
Eki Görüntüle 2083396
Pozitif gibi duruyor canım. Ya bi gün bekle test yap. Ya da hemen git kan tahlili yaptır. Bana pozitif gibi geldi. Hadi hayırlı olsun :) inşallah doğru görüyoruzdur.
Adetin kaç gün gecikmiştiYarın sabah kan vermeye karar verdim. Bakalım o ne diyecek...
Adetin kaç gün gecikmişti
Var canim gebelik hayırlı olsunKuzuuu bu şimdi pozitif mi?
Eki Görüntüle 2083396
İlk gün erken gebelikte çıkmaması çok ilginç yaa Baya geç olmuş demekki döllenme.Pzts günü olmam gerekiyordu. Pzts yaptığım test negatif çıktı. Bunu bu sabah yaptım. 7. Günün şafağında
İlk gün erken gebelikte çıkmaması çok ilginç yaa Baya geç olmuş demekki döllenme.
Neredeyse regl olmam gereken gün döllenmiş yumurta. Tabi başka bir durum yoksa. Kan testi olmadan tam emin olamıyorum
Benim sağda var ilk defa bu ay yaşadım böyle birşey. Peki uzun süreli olması normal mi. Benim 10-11 gündür var nerdeyse.Hamileliğin sağ sol kasıkla ne alakası var her iki taraftada olabilir bebeğiniz :) tine tarafa denk gelmişse o tarafta döllenme olur ve bebeğiniz o tarafa tutunur... :) illa sağda veya solda olacak diye bir kaide yok yani :)
Aynen canim katiliyorum benim ilk hamileligimde hicbi belirti yoktu sadece agzimda aci tat oluoduHamileliğin sağ sol kasıkla ne alakası var her iki taraftada olabilir bebeğiniz :) tine tarafa denk gelmişse o tarafta döllenme olur ve bebeğiniz o tarafa tutunur... :) illa sağda veya solda olacak diye bir kaide yok yani :)
Bende bu günlerde çok değişik belirtiler yaşıyorum canım 7 gün önce adet oldum 5 gün sürdü normalde 6 7 gün sürerdi ve çok ağrım olurdu şiddetli. Bu adetimde hiç hissetmedim vcye gittiğimde gördüm sadece ve ilk gün lekelenme şeklince geldi akşama doğru kanamam kesildi. Ertesi gün tekrar başladı ama ped bile kullanmadım az az geldi ve bitmesine yakın rengi gittikçe koyulaştı. Hadi desemki bu tutunma kanaması. Ama adet olurken hafif sol kasığım ağrıyordu öyle olsa bebek sola yerleşmezmi?ama adetim bitti sağ kasığım ağrmaya başladı şuan bile ağrıyor 2 sanki iğne batması gibi. Gerinince ağrı giriyor hissediyorum orda birşey var ama ne bilmiyorum. Test yapmayada korkuyorum :)sabahları ağzımda ekşi tat oluyo midem hassaslaştı bulanır gibi oluyor acaba benim bebek yerini beğenmeyip diğer kasığamı atladıAynen canim katiliyorum benim ilk hamileligimde hicbi belirti yoktu sadece agzimda aci tat oluodu
Aynen herkes beta 50'yi geçmeden sevinmeyin diyor. Ama senin geçmiştir çoktan idrarda çıktığına göre. Yarın git erkenden. 10a kadar falan alınıyor kan. Geç kalma :)
Benim sağda var ilk defa bu ay yaşadım böyle birşey. Peki uzun süreli olması normal mi. Benim 10-11 gündür var nerdeyse.
uzun süreli olması normal ama şöyle ara ara girer ağrı ama uzun sürer yani birkaç gün değil birkaç hafta bile.. Adetiniz geciktimiBenim sağda var ilk defa bu ay yaşadım böyle birşey. Peki uzun süreli olması normal mi. Benim 10-11 gündür var nerdeyse.
Yerleşme kanaması 1-2 damla olur diye biliyorum ben. Yumurtalama gününden itibaren 8-9 gün say bakalım o güne mi denk geliyor.Bende bu günlerde çok değişik belirtiler yaşıyorum canım 7 gün önce adet oldum 5 gün sürdü normalde 6 7 gün sürerdi ve çok ağrım olurdu şiddetli. Bu adetimde hiç hissetmedim vcye gittiğimde gördüm sadece ve ilk gün lekelenme şeklince geldi akşama doğru kanamam kesildi. Ertesi gün tekrar başladı ama ped bile kullanmadım az az geldi ve bitmesine yakın rengi gittikçe koyulaştı. Hadi desemki bu tutunma kanaması. Ama adet olurken hafif sol kasığım ağrıyordu öyle olsa bebek sola yerleşmezmi?ama adetim bitti sağ kasığım ağrmaya başladı şuan bile ağrıyor 2 sanki iğne batması gibi. Gerinince ağrı giriyor hissediyorum orda birşey var ama ne bilmiyorum. Test yapmayada korkuyorum :)sabahları ağzımda ekşi tat oluyo midem hassaslaştı bulanır gibi oluyor acaba benim bebek yerini beğenmeyip diğer kasığamı atladı
Valla canim brnimde ecen ay oleydi gece adet oldum 5gun gecmisti sonra kesildi sabah az az geldi sonra normal adet gordum psikolojik bazende buayda bekliorim bakim 6gun kaldiiamanzor bekliorumBende bu günlerde çok değişik belirtiler yaşıyorum canım 7 gün önce adet oldum 5 gün sürdü normalde 6 7 gün sürerdi ve çok ağrım olurdu şiddetli. Bu adetimde hiç hissetmedim vcye gittiğimde gördüm sadece ve ilk gün lekelenme şeklince geldi akşama doğru kanamam kesildi. Ertesi gün tekrar başladı ama ped bile kullanmadım az az geldi ve bitmesine yakın rengi gittikçe koyulaştı. Hadi desemki bu tutunma kanaması. Ama adet olurken hafif sol kasığım ağrıyordu öyle olsa bebek sola yerleşmezmi?ama adetim bitti sağ kasığım ağrmaya başladı şuan bile ağrıyor 2 sanki iğne batması gibi. Gerinince ağrı giriyor hissediyorum orda birşey var ama ne bilmiyorum. Test yapmayada korkuyorum :)sabahları ağzımda ekşi tat oluyo midem hassaslaştı bulanır gibi oluyor acaba benim bebek yerini beğenmeyip diğer kasığamı atladı