• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi? Kas ağrısı mı? anlayamıyorum. Yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canim brnimde ecen ay oleydi gece adet oldum 5gun gecmisti sonra kesildi sabah az az geldi sonra normal adet gordum psikolojik bazende buayda bekliorim bakim 6gun kaldii☺️amanzor bekliorum
benim kasığım bayağı acıyo psikolojik olsa acımazki :D. Abooo benimde yumurtlama günüme 3 gün kalmış yine tavuk gibi yumurtlicam :D

6 gün varmış istersen biraz daha bekle geç döllenme flan olduysa çok sonradan öğrenirsşn canım ama için rahatlasın diye erken gebelik testide alabilirsin yarın :)

Bence bir test yap canım eğer yerleşme kanaması ise idrarda çıkar.
yaeın kesin yapıcam. Düşürdüğüm bebeğimdede 5 gün adet olur gibi olmuştum. Adet sanmıştım 1 hafta sonra kanamam oldu öyle öğrendim hamile olduğumu. Ama bıraktı bizi :(

Hatunlar öncelikle merhaba
Gün itibariyle adetim 3 gün gecikti. Ben bekleyemeyip adetimin ilk günü olmayınca erken gebelik testlerinden yapmıştım, negatif çıkmıştı. İki gündür ise sağ kasığımda ani hareketlerde batma oluyor. Bazen bacağıma kadar kasılıyor. Buradaki forumları okuyunca hamilelik belirtisi olabileceğini düşündüm ama neredeyse herkes sol kasık yazmış. Bir de ben ileri seviye yoga yapıyorum. Bacak kasımı belki zedelemiş olabilirim ama o da kasığa vurmaz sanırım? Beklemeli miyim, test yapmalı mıyım? Yoksa sıradan bir adet gecikmesi mi karar veremiyorum. Bilgi ya da öneri verebilecek olanınız var mı?

Canim cok zaman gecmiss de sonucun ne oldu merak ettim

Back