Zaten normal bir dongunuz varsa regle 2 hafta kala yumurtlar o gün hamile kalırsınız yani hamile kaldiginiz aynı gun belirti olmasi imkansızbenim ikinci gebeliğim reglime 2 hafta kala acayip baş dönmelerim vardı.hatta eşim tansiyon aleti istedi sağdan soldan.ben anlamıştım hamile olduğumu
bebek 8 gün önden gidiyor belliki erken yumurtlamışım.regl tarihime 4 gün kala idrar testi pozitifti.Zaten normal bir dongunuz varsa regle 2 hafta kala yumurtlar o gün hamile kalırsınız yani hamile kaldiginiz aynı gun belirti olmasi imkansız
bu yumurtlama tarihini öyle bir empoze etmişlerki herkesin 14.gün olacak diye bir durum yok.ben reglim bitti yıkandım o gün birlikte oldum.yumurtlama tarihi geçince diyim sizin bakış açınızla 2 gün sonra falan birlikte oldum.bana öyle geliyorki ilk birlikteliğimde oldu.Zaten normal bir dongunuz varsa regle 2 hafta kala yumurtlar o gün hamile kalırsınız yani hamile kaldiginiz aynı gun belirti olmasi imkansız
Anladkm canımBunlar psikolojik canım aksine vücut ısısı yukseliyor ve adet gunune kadar dusmuyor 37 lerde kalıyor eller ayaklar yanıyor menapozlu gibi en azindan benim 3 çocuk da da oyle oldu
Normal bir dongunuz varsa seklinde belirttim zaten siz 8 gun erken yumurtlamışsınız kabul ettim bir de bunu kimse empoze etmedi hanımefendi ben sağlıkçıyım yumurtlama diye bir gerçek var her ne zaman yumurtlarsaniz yumurtlayın yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursunuz siz erken yumurtladı iseniz erken öğrenirsiniz erken yumurtladim dedikten sonra birsey iddia etmedim ama erken de yumurtlamis olsaniz adet gecikmesi olmadan gebelik belirtisi yaşamak psikolojik ve ya cok bebek istemekten dolayı bütün durumları buna yorumlamaktır hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesidirbu yumurtlama tarihini öyle bir empoze etmişlerki herkesin 14.gün olacak diye bir durum yok.ben reglim bitti yıkandım o gün birlikte oldum.yumurtlama tarihi geçince diyim sizin bakış açınızla 2 gün sonra falan birlikte oldum.bana öyle geliyorki ilk birlikteliğimde oldu.
Rabbim.gonlune gore versin canim.insallah hamile kalmışsındırAnladkm canımama zaten yumurta catlayalo 4 gun oldu daha
Insallah canım allaha bıraktım napalım kısmetRabbim.gonlune gore versin canim.insallah hamile kalmışsındır
geçirdiğim baş dönmeleri psikolojik değildi.çok çok isteme durumu deseniz benim zaten bir kızım var 4 yaşında. arkadaşımhemşire.ona tansiyonumu ölçtürdüm.bana gel sana test alıp yaptıracağım sen hamilesin dediğinde sırf saklamak için daha günüme var dedim.olsun silikte olsa çıkacak dedi.Normal bir dongunuz varsa seklinde belirttim zaten siz 8 gun erken yumurtlamışsınız kabul ettim bir de bunu kimse empoze etmedi hanımefendi ben sağlıkçıyım yumurtlama diye bir gerçek var her ne zaman yumurtlarsaniz yumurtlayın yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursunuz siz erken yumurtladı iseniz erken öğrenirsiniz erken yumurtladim dedikten sonra birsey iddia etmedim ama erken de yumurtlamis olsaniz adet gecikmesi olmadan gebelik belirtisi yaşamak psikolojik ve ya cok bebek istemekten dolayı bütün durumları buna yorumlamaktır hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesidir
döngüye gelince 20 ocaktı son.normalde en geç 22 şubatta olmam gerekirdi.bana göre normal bir düzen sağlıkçı gözüyle sizce normal mi .ben mesela çift rahimim.pcoluyum.yani olmama ihtimali fazlaydı benim gözümdeNormal bir dongunuz varsa seklinde belirttim zaten siz 8 gun erken yumurtlamışsınız kabul ettim bir de bunu kimse empoze etmedi hanımefendi ben sağlıkçıyım yumurtlama diye bir gerçek var her ne zaman yumurtlarsaniz yumurtlayın yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursunuz siz erken yumurtladı iseniz erken öğrenirsiniz erken yumurtladim dedikten sonra birsey iddia etmedim ama erken de yumurtlamis olsaniz adet gecikmesi olmadan gebelik belirtisi yaşamak psikolojik ve ya cok bebek istemekten dolayı bütün durumları buna yorumlamaktır hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesidir
Senin yumurtlamadan kaç gün geçti canımAyyyy evet ayaktan bır anda hıc bısey yokkeb usme gelıyo bende hayatta usumeyen ınsanım kısın cam acıp uyuyan ınsanım gecen camı kapadın dogalgaz actım ona ragmen tıtremelı usume bıde ayaklafım kardı
Evet herşeyiniz çok normal ve sıradanmış herkes pco lu ve cift rahimli zaten bazıları ne desen haklıdır siz adetinize 2 hafta kala hissettim diyorsunuz sonra da hic beklemiyordum arkadaşım anladi adete 4 gun kala diyorsunuz hani regle 2 hafta kala hissetmiştiniz neyse cvp yazmaniza gerek yok ben sizi haklı buldum sizin dedikleriniz daha doğrudöngüye gelince 20 ocaktı son.normalde en geç 22 şubatta olmam gerekirdi.bana göre normal bir düzen sağlıkçı gözüyle sizce normal mi .ben mesela çift rahimim.pcoluyum.yani olmama ihtimali fazlaydı benim gözümde
Daha önce hiç böyle olmamıştı bu yüzden insan merak ediyorAllah en kısa zamanda kucağınızı doldurur inşallah kızlar. Ama böyle yumurtanın çatlama gününden itibaren belirti beklemek,kafanızı buna yoğunlaştırmak yorucu değil mi, stresli bir hal alır bu durum zamanla. Adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok da farklı değil birbirinden, hiç belirti yaşamadan gebelik geçiren de var. Allah gönlünüze göre verir inşallah
ben mi yalnış yazdım sizmi yalnış okudunuz bilemiyorum.ben zaten test yapmıştım biliyordum arkadaş test alalım dediğinde.ya ıspatlamak zorundada değilimde konu açmışsınız belirti sormuşsunuz cevap yazdım.direk anlamanız imkansız vs diye yargılayıcı cümle kuran sizsiniz.tek hisseden anne adayı bensem benimdir ki forumu bir araştırın hisseden belirti yaşayan çok anne var.ben iki çocuğumdada hissettim.he hatam ne cevap vermek oldu konunuzaEvet herşeyiniz çok normal ve sıradanmış herkes pco lu ve cift rahimli zaten bazıları ne desen haklıdır siz adetinize 2 hafta kala hissettim diyorsunuz sonra da hic beklemiyordum arkadaşım anladi adete 4 gun kala diyorsunuz hani regle 2 hafta kala hissetmiştiniz neyse cvp yazmaniza gerek yok ben sizi haklı buldum sizin dedikleriniz daha doğru
Bisey sorabilirmiyim iki kez yumurtladim adetim 25 deydi 27 de ilk yumurtlamaNormal bir dongunuz varsa seklinde belirttim zaten siz 8 gun erken yumurtlamışsınız kabul ettim bir de bunu kimse empoze etmedi hanımefendi ben sağlıkçıyım yumurtlama diye bir gerçek var her ne zaman yumurtlarsaniz yumurtlayın yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursunuz siz erken yumurtladı iseniz erken öğrenirsiniz erken yumurtladim dedikten sonra birsey iddia etmedim ama erken de yumurtlamis olsaniz adet gecikmesi olmadan gebelik belirtisi yaşamak psikolojik ve ya cok bebek istemekten dolayı bütün durumları buna yorumlamaktır hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesidir
sırf saklamak için demişim yani bildiğimi belirtmişim aslında ama türkçe işte bazen anlaşılmıyorgeçirdiğim baş dönmeleri psikolojik değildi.çok çok isteme durumu deseniz benim zaten bir kızım var 4 yaşında. arkadaşımhemşire.ona tansiyonumu ölçtürdüm.bana gel sana test alıp yaptıracağım sen hamilesin dediğinde sırf saklamak için daha günüme var dedim.olsun silikte olsa çıkacak dedi.
Olay ne kızlar ben anlamadımben mi yalnış yazdım sizmi yalnış okudunuz bilemiyorum.ben zaten test yapmıştım biliyordum arkadaş test alalım dediğinde.ya ıspatlamak zorundada değilimde konu açmışsınız belirti sormuşsunuz cevap yazdım.direk anlamanız imkansız vs diye yargılayıcı cümle kuran sizsiniz.tek hisseden anne adayı bensem benimdir ki forumu bir araştırın hisseden belirti yaşayan çok anne var.ben iki çocuğumdada hissettim.he hatam ne cevap vermek oldu konunuza
neredeyse yalancılık ile suçlandımOlay ne kızlar ben anlamadım
Okudum okudum anlamadım valla benneredeyse yalancılık ile suçlandım
konu belirti üzerine.ben yazınca hissetmem için çok erken deniyor.anlatıyorum yada anlatamıyorum lakin üslup çok itici.neyse ya sorun değil iyi geceler dilerimOkudum okudum anlamadım valla ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?