Hamılelık belırtınız nezmaan basladı

benim ikinci gebeliğim reglime 2 hafta kala acayip baş dönmelerim vardı.hatta eşim tansiyon aleti istedi sağdan soldan.ben anlamıştım hamile olduğumu
Zaten normal bir dongunuz varsa regle 2 hafta kala yumurtlar o gün hamile kalırsınız yani hamile kaldiginiz aynı gun belirti olmasi imkansız

Zaten normal bir dongunuz varsa regle 2 hafta kala yumurtlar o gün hamile kalırsınız yani hamile kaldiginiz aynı gun belirti olmasi imkansız
bu yumurtlama tarihini öyle bir empoze etmişlerki herkesin 14.gün olacak diye bir durum yok.ben reglim bitti yıkandım o gün birlikte oldum.yumurtlama tarihi geçince diyim sizin bakış açınızla 2 gün sonra falan birlikte oldum.bana öyle geliyorki ilk birlikteliğimde oldu.

Normal bir dongunuz varsa seklinde belirttim zaten siz 8 gun erken yumurtlamışsınız kabul ettim bir de bunu kimse empoze etmedi hanımefendi ben sağlıkçıyım yumurtlama diye bir gerçek var her ne zaman yumurtlarsaniz yumurtlayın yumurtlamadan 14 gun sonra adet olursunuz siz erken yumurtladı iseniz erken öğrenirsiniz erken yumurtladim dedikten sonra birsey iddia etmedim ama erken de yumurtlamis olsaniz adet gecikmesi olmadan gebelik belirtisi yaşamak psikolojik ve ya cok bebek istemekten dolayı bütün durumları buna yorumlamaktır hamileliğin ilk belirtisi adet gecikmesidir

geçirdiğim baş dönmeleri psikolojik değildi.çok çok isteme durumu deseniz benim zaten bir kızım var 4 yaşında. arkadaşımhemşire.ona tansiyonumu ölçtürdüm.bana gel sana test alıp yaptıracağım sen hamilesin dediğinde sırf saklamak için daha günüme var dedim.olsun silikte olsa çıkacak dedi.

döngüye gelince 20 ocaktı son.normalde en geç 22 şubatta olmam gerekirdi.bana göre normal bir düzen sağlıkçı gözüyle sizce normal mi .ben mesela çift rahimim.pcoluyum.yani olmama ihtimali fazlaydı benim gözümde

Senin yumurtlamadan kaç gün geçti canım

Evet herşeyiniz çok normal ve sıradanmış herkes pco lu ve cift rahimli zaten bazıları ne desen haklıdır siz adetinize 2 hafta kala hissettim diyorsunuz sonra da hic beklemiyordum arkadaşım anladi adete 4 gun kala diyorsunuz hani regle 2 hafta kala hissetmiştiniz neyse cvp yazmaniza gerek yok ben sizi haklı buldum sizin dedikleriniz daha doğru

Daha önce hiç böyle olmamıştı bu yüzden insan merak ediyor

Yakaladim seni
Cok dusunme kuzum 7 8 gun belli oluomus bnde baktim merakdan zamanimda insan dusundukce daha cok belirti buluo inan bana bn her ay bi belirti kesfettim ve sonunda adet oldum umarim hamis olursun ama dusunme sal kndini

ben mi yalnış yazdım sizmi yalnış okudunuz bilemiyorum.ben zaten test yapmıştım biliyordum arkadaş test alalım dediğinde.ya ıspatlamak zorundada değilimde konu açmışsınız belirti sormuşsunuz cevap yazdım.direk anlamanız imkansız vs diye yargılayıcı cümle kuran sizsiniz.tek hisseden anne adayı bensem benimdir ki forumu bir araştırın hisseden belirti yaşayan çok anne var.ben iki çocuğumdada hissettim.he hatam ne cevap vermek oldu konunuza

Bisey sorabilirmiyim iki kez yumurtladim adetim 25 deydi 27 de ilk yumurtlama
5 mayisda ikinci yumurtlama oldu adet olmadim hala bn ovu testleri siliklesti hangisini baz almam gerekio ?

sırf saklamak için demişim yani bildiğimi belirtmişim aslında ama türkçe işte bazen anlaşılmıyor

Olay ne kızlar ben anlamadım

Okudum okudum anlamadım valla ben
konu belirti üzerine.ben yazınca hissetmem için çok erken deniyor.anlatıyorum yada anlatamıyorum lakin üslup çok itici.neyse ya sorun değil iyi geceler dilerim neticede sağlıkçı bir arkadaş saygım sonsuz hele şu evredekonuya özet geçmek gerekirse çift rahimliyim.pcoluyum ama reglim çok düzenli.sadece sivilcelenme ve hızlı kilo alımı üzerine gitmiştim.4 dr pco dedi.1 sene tedavi gördüm.hamile kaldığımda gittiğim ilk dr pco olsan bu kadar kolay hamile kalamazdın dedi.diğer sağlıkçı hayır pco ile hamile kalan çok var dedi.velhasıl kelam dr bile kendi aralarında çelişti.ilk belirtim baş dönmesi idi.test yapıp pozitifi görmüştüm.hemşire arkadaşa bir gün sonra yanlış hatırlamıyorsam gittiğimde yine başım dönüyordu tansiyonuna bakayım dedi bak dedim.tansiyon normal sen hamile olabilirsin ezcaneden test alıp yapalım dediğinde sırf saklamak için bilmesin diye daha günüme var dedim.mahalle duyacaktı çünkü.ben ise sağ rahimdemi sol rahimdemi bunu bilmeden kimse ile paylaşmak istemedim.çünkü ilk doğumumu yaptıran dr sol rahme yerleşseydi 5 ay bile yaşayamazdı.mucize olmuş demişti.şükür yine sağ rahmimdebu kadar detaydan sonra dahada anlatamadı isem yorum yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…