• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamılelık belırtınız nezmaan basladı

konu belirti üzerine.ben yazınca hissetmem için çok erken deniyor.anlatıyorum yada anlatamıyorum lakin üslup çok itici.neyse ya sorun değil iyi geceler dilerim 😀neticede sağlıkçı bir arkadaş saygım sonsuz hele şu evrede🙏konuya özet geçmek gerekirse çift rahimliyim.pcoluyum ama reglim çok düzenli.sadece sivilcelenme ve hızlı kilo alımı üzerine gitmiştim.4 dr pco dedi.1 sene tedavi gördüm.hamile kaldığımda gittiğim ilk dr pco olsan bu kadar kolay hamile kalamazdın dedi.diğer sağlıkçı hayır pco ile hamile kalan çok var dedi.velhasıl kelam dr bile kendi aralarında çelişti.ilk belirtim baş dönmesi idi.test yapıp pozitifi görmüştüm.hemşire arkadaşa bir gün sonra yanlış hatırlamıyorsam gittiğimde yine başım dönüyordu tansiyonuna bakayım dedi bak dedim.tansiyon normal sen hamile olabilirsin ezcaneden test alıp yapalım dediğinde sırf saklamak için bilmesin diye daha günüme var dedim.mahalle duyacaktı çünkü.ben ise sağ rahimdemi sol rahimdemi bunu bilmeden kimse ile paylaşmak istemedim.çünkü ilk doğumumu yaptıran dr sol rahme yerleşseydi 5 ay bile yaşayamazdı.mucize olmuş demişti.şükür yine sağ rahmimde🙏bu kadar detaydan sonra dahada anlatamadı isem yorum yapmam 😀
Ama yumurtlamamdan adet dönemine kadar kasık ağrım vardi diyen bi hamile bayanda vardı bende o yüzden daha da bi umutlandim öyle yazdim bu soruya da. Birde farklı olunca diğer aylara göre insan acaba diyor. Zaten hassasiz bu konularda belki de bizde fazla alinganiz yanlış anlasilma oldu heralde inşallah herkesin gönlüne göre olur 🌸

Ama yumurtlamamdan adet dönemine kadar kasık ağrım vardi diyen bi hamile bayanda vardı bende o yüzden daha da bi umutlandim öyle yazdim bu soruya da. Birde farklı olunca diğer aylara göre insan acaba diyor. Zaten hassasiz bu konularda belki de bizde fazla alinganiz yanlış anlasilma oldu heralde inşallah herkesin gönlüne göre olur 🌸
aminnn allah isteyen herkese nasip etsin inş🙏🙏tez vakitte ruh,beden,akıl sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versin🙏bu arada ilk kızımda kasığıma iğne batması gibi derin bir sancı hissediyordum öğrenmeden önce.ondada demiştim bu sefer tuttu diye.ikincide baş dönmemden anladım.insan kendi vücudunu tanıyor.iyi geceler dilerim

aminnn allah isteyen herkese nasip etsin inş🙏🙏tez vakitte ruh,beden,akıl sağlığı yerinde hayırlı evlatlar versin🙏bu arada ilk kızımda kasığıma iğne batması gibi derin bir sancı hissediyordum öğrenmeden önce.ondada demiştim bu sefer tuttu diye.ikincide baş dönmemden anladım.insan kendi vücudunu tanıyor.iyi geceler dilerim
İyi geceler 💛

Merhaba arkadaşlar. Regliye kadar kasıkta batma hissi genelde oluyor mu. Regle üç gün var ama batma yok. Sanki regli olacakmışım gibi. Batmalarda olmayınca olmadı sanırım bu ay da diyorum

Adet gününe yakın kasıkta ağrı ve kramp başladı bunlar normal adet belirtisi gibiydi. Benim en büyük belirtim göğüs ağrısı oldu normal adet zamanımda bu şekilde sızlamazdı.

Merhaba. Arkadaşlar. Adetim bitti ama göğüslerim çok dolgun. Yanş baya belirginleşti. Adetten önce testim,,,, sonraki gün silik bir çizgi belirdi. Adet olunca ciddiye almadım. Ama şuan aynı hamile gibi belirtililerim var. Yumurtlama sabahı sol kasığıma resmen iğne batma hissi oldu. Ertesi gün sağ kasığıma iğne batma hissi oldu. Adetten sonra göğüsler iner mi

Merhaba. Arkadaşlar. Adetim bitti ama göğüslerim çok dolgun. Yanş baya belirginleşti. Adetten önce testim,,,, sonraki gün silik bir çizgi belirdi. Adet olunca ciddiye almadım. Ama şuan aynı hamile gibi belirtililerim var. Yumurtlama sabahı sol kasığıma resmen iğne batma hissi oldu. Ertesi gün sağ kasığıma iğne batma hissi oldu. Adetten sonra göğüsler iner mi
Prolaktin hormonunuz yüksekse ya da yükselmişse gögüslerdeki şişliğin sebebi olabilir

ugurbocuuu ugurbocuuu Merhabalar öncelikle evladinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum 🙏 Size bir şey sorabilir miyim ? Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay adet sancısı gibi sancı olduğunu söylemişsiniz.Bu sancı kaç gün sürdü hatırlıyor musunuz acaba merak ettim.3 gündür adet sancım var ama hala kanamam gelmedi akıntım geliyor ama kanama başlamadı o yüzden merak ettim 😊

ugurbocuuu ugurbocuuu Merhabalar öncelikle evladinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum 🙏 Size bir şey sorabilir miyim ? Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz ay adet sancısı gibi sancı olduğunu söylemişsiniz.Bu sancı kaç gün sürdü hatırlıyor musunuz acaba merak ettim.3 gündür adet sancım var ama hala kanamam gelmedi akıntım geliyor ama kanama başlamadı o yüzden merak ettim 😊
Tam adet olacağım güne 1 2 gun kala oldu gece yatarken vs bayagi arttı adet gunum gecince de bir kac gün devam etti yani toplam 4 5 gün baya kasiklarimda belimde adet sancısı oldu

Gecikme oldumu

Cevabınız için çok teşekkür ederim ❤ Gecikmem olup olmadığını maalesef bilmiyorum çünkü regl düzenim çok bozuldu 😔 Normalde hep 28 günde bir oluyordum taa ki ocak ayına kadar o ay 34.gün geldi sonraki ay 52.gün geldi sonraki ay 41.gün geldi bu ay 42.gündeyim henüz gelen giden yok 🤷‍♀️ Normalde ovulasyon testi ile takip ediyordum ancak testlerim de bitti o yüzden ne yumurtlama günümü biliyorum ne de beklenen adet tarihimi 😁 Normalde de çok sancılı regl dönemi geçiririm ama aynı anda göğüslerimde çok ağrır sızlar.Simdi sadece karnım ve kasiklarimda ağrı ve akıntım var göğüslerimde sızlamıyor yani ne olduğumu,ne yapacagimi bilmeden arafta kalmış durumdayım 🤦‍♀️

Cevabınız için çok teşekkür ederim ❤ Gecikmem olup olmadığını maalesef bilmiyorum çünkü regl düzenim çok bozuldu 😔 Normalde hep 28 günde bir oluyordum taa ki ocak ayına kadar o ay 34.gün geldi sonraki ay 52.gün geldi sonraki ay 41.gün geldi bu ay 42.gündeyim henüz gelen giden yok 🤷‍♀️ Normalde ovulasyon testi ile takip ediyordum ancak testlerim de bitti o yüzden ne yumurtlama günümü biliyorum ne de beklenen adet tarihimi 😁 Normalde de çok sancılı regl dönemi geçiririm ama aynı anda göğüslerimde çok ağrır sızlar.Simdi sadece karnım ve kasiklarimda ağrı ve akıntım var göğüslerimde sızlamıyor yani ne olduğumu,ne yapacagimi bilmeden arafta kalmış durumdayım 🤦‍♀️
Test yapın idrar artık mutlaka çıkar

Back