Ama yumurtlamamdan adet dönemine kadar kasık ağrım vardi diyen bi hamile bayanda vardı bende o yüzden daha da bi umutlandim öyle yazdim bu soruya da. Birde farklı olunca diğer aylara göre insan acaba diyor. Zaten hassasiz bu konularda belki de bizde fazla alinganiz yanlış anlasilma oldu heralde inşallah herkesin gönlüne göre olurkonu belirti üzerine.ben yazınca hissetmem için çok erken deniyor.anlatıyorum yada anlatamıyorum lakin üslup çok itici.neyse ya sorun değil iyi geceler dilerimneticede sağlıkçı bir arkadaş saygım sonsuz hele şu evrede
konuya özet geçmek gerekirse çift rahimliyim.pcoluyum ama reglim çok düzenli.sadece sivilcelenme ve hızlı kilo alımı üzerine gitmiştim.4 dr pco dedi.1 sene tedavi gördüm.hamile kaldığımda gittiğim ilk dr pco olsan bu kadar kolay hamile kalamazdın dedi.diğer sağlıkçı hayır pco ile hamile kalan çok var dedi.velhasıl kelam dr bile kendi aralarında çelişti.ilk belirtim baş dönmesi idi.test yapıp pozitifi görmüştüm.hemşire arkadaşa bir gün sonra yanlış hatırlamıyorsam gittiğimde yine başım dönüyordu tansiyonuna bakayım dedi bak dedim.tansiyon normal sen hamile olabilirsin ezcaneden test alıp yapalım dediğinde sırf saklamak için bilmesin diye daha günüme var dedim.mahalle duyacaktı çünkü.ben ise sağ rahimdemi sol rahimdemi bunu bilmeden kimse ile paylaşmak istemedim.çünkü ilk doğumumu yaptıran dr sol rahme yerleşseydi 5 ay bile yaşayamazdı.mucize olmuş demişti.şükür yine sağ rahmimde
bu kadar detaydan sonra dahada anlatamadı isem yorum yapmam
![]()