• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileriniz nelerdi kızlar ?

Reglim bir gün geçti bu ay soğan kürü yapmıştım adet olacakmışım gibi agrılarım var ve mide bulantısı yemek yiyemiyorum ara ara aşırı bel ağrısı ve göğüs ağrısı birde beyaz süt gibi akıntım vardı bi kaç gündür su gibi oldu sanki adetim gelmiş gibi lavaboya koşuyorum ama yok daha test yapmadım çok negatif gördüm bi hafta beklemeyi düşünüyorum benimle yaşadıklarınızı belirtilerinizi paylaşır mısın ?
Canım sonucun ne oldu inşallah hamilesindir

Benimde adetten 4 gün önce başlayan miğde bulantilarim oldu ama öyle böyle değil hele gece hiç uyuyamıyorum bulantidan koku hassasiyeti zaten çok kötü birde benim kızım var 2 yaşında ona hamileliğimde ise sadece göğüs ucu acımam vardı ama bu defa bulantılar çok erken başladı yani bir anne bile hamileliklerinde çok farklı şeyler yaşıyor o yüzden birinde olan belirti sizde yoksa canınızı hiç sıkmayın

Benimde adetten 4 gün önce başlayan miğde bulantilarim oldu ama öyle böyle değil hele gece hiç uyuyamıyorum bulantidan koku hassasiyeti zaten çok kötü birde benim kızım var 2 yaşında ona hamileliğimde ise sadece göğüs ucu acımam vardı ama bu defa bulantılar çok erken başladı yani bir anne bile hamileliklerinde çok farklı şeyler yaşıyor o yüzden birinde olan belirti sizde yoksa canınızı hiç sıkmayın
Saol canım ya ben bekliyorum daha adet tarihimden önce test yapmıştım negatifti bi daha da yapmadım pek bi belirti de yok zaten insan kafasına yerleştimi herseyi hamilelikten oluyo zannediyor adetimin gelmesini bekliyorum doktora gitmek için

Back