• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileriniz nelerdi kızlar ?

zeynepoz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
179
74
13
26
Reglim bir gün geçti bu ay soğan kürü yapmıştım adet olacakmışım gibi agrılarım var ve mide bulantısı yemek yiyemiyorum ara ara aşırı bel ağrısı ve göğüs ağrısı birde beyaz süt gibi akıntım vardı bi kaç gündür su gibi oldu sanki adetim gelmiş gibi lavaboya koşuyorum ama yok daha test yapmadım çok negatif gördüm bi hafta beklemeyi düşünüyorum benimle yaşadıklarınızı belirtilerinizi paylaşır mısın ?

Reglim bir gün geçti bu ay soğan kürü yapmıştım adet olacakmışım gibi agrılarım var ve mide bulantısı yemek yiyemiyorum ara ara aşırı bel ağrısı ve göğüs ağrısı birde beyaz süt gibi akıntım vardı bi kaç gündür su gibi oldu sanki adetim gelmiş gibi lavaboya koşuyorum ama yok daha test yapmadım çok negatif gördüm bi hafta beklemeyi düşünüyorum benimle yaşadıklarınızı belirtilerinizi paylaşır
Adetime 3 4 gün kala akıntım başladı su gibiydi . Adete 2 gün kala kasık, karın ve bacak ağrım başladı . Adetten günümden 1 hafta önce de baş ağrım olmustu . Yemek yetince hemen acıkıyordum. Adetim 1 gün geçince de test yaptım pozitifi gördüm çok şükür . Belirtilerinizi benimkine benzettim inşallah gebelik vardır 🤲🏻 ben de çok negatif gördüm korkarak yaptım testi ilk kez eşim ayağım titredi. Bir de rabbim hissettiriyor sanki ☺️

Adetimin geceli 1 hafta oluyor 🙄karın ağrım bas dönmem ara ara mide eksimem var ve bir de gosguslerimde ağrı lakin bugün sabah test yaptım negatif çıktı sizce neden böyle oluyor ? Hamileyimiyim

Adetime 3 4 gün kala akıntım başladı su gibiydi . Adete 2 gün kala kasık, karın ve bacak ağrım başladı . Adetten günümden 1 hafta önce de baş ağrım olmustu . Yemek yetince hemen acıkıyordum. Adetim 1 gün geçince de test yaptım pozitifi gördüm çok şükür . Belirtilerinizi benimkine benzettim inşallah gebelik vardır 🤲🏻 ben de çok negatif gördüm korkarak yaptım testi ilk kez eşim ayağım titredi. Bir de rabbim hissettiriyor sanki ☺️
Ağzından bal damlıyor canım ya teşekkür ederim bilgi verdiğin için inşallah hamileyimdir bende ☺️

I
Ağzından bal damlıyor canım ya teşekkür ederim bilgi verdiğin için inşallah hamileyimdir bende ☺️
İnşallah canım inşallah . Bir de aşırı gaz sancım vardı 🙈 göğüs ucu hassasiyetim iki gündür var

Teşekkür ederim canım ben aylardır istiyorum her ay Umut ediyorum bütün belirtileri yasıyorum ama bu ay farklı gibi sanki işte hamile misin bebeğin doğdu mu ☺️
Hamileyim canım benimde ilki kimyasaldi 7+3 um daha. Hiç düşünmeyip saldigimda nasibi gelince elbet olcak dediğim ay kaldim. Hatta inanamadim hamile olduğuma vucudumu da dinlememiştim

Hamileyim canım benimde ilki kimyasaldi 7+3 um daha. Hiç düşünmeyip saldigimda nasibi gelince elbet olcak dediğim ay kaldim. Hatta inanamadim hamile olduğuma vucudumu da dinlememiştim
Güzel bi hamilelik geçirip sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın insallah canım 🥰

Al ben de de o kadar vallahi , kafadan atınca oluyor diyorlardı doğruymuş . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah sen de 🤲🏻❤️

Back