Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

arkadaslar.. günüm 5gun gectı ılk test yaptıgımda 2.gün gecmıstı negatıftı hala gelmedı.. belırtılerde adet olacakmış gıbı bı hıc.. arada mıgde agrısı.. bacaklarım bı gün sızladı...yumurtalıklareda tek taraflı sızı arada.. ayakların üşümesi BUNLAR VARMIII?? ve akıntı yumurtalama gününden 1 hafta sonra kadar basladı akıntı yardımcı olursanız sevınırım

Selam Arkadaşlar.. Adet gunumdem 5-6 gün öncesi koyu renk akıntı ardıındanda çok açık renk kanamam oldu bi kaç damla sadece. adet günüm 1 gün geçti ama halen bişey yok! Bende test yapmaya karar veremiyorum ama karın ağrısı çok sık idrara çıkma bel ağrısı baş ağrısı ğaır derecede uyku isteği bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi acaba? Ayrıca normalde adet öncesi yüzüm sivilce dolardı tam tersi çok canlı duruyo fikri olan varsa yazabilirmi lütfen eyvahedigeldismile

olabilir tabi neden olmasın doktora gittikten sonra haber verirmisin merak ettim canım.

bugün gittim doktora canım.. 3 gün gecikmem olduğunu da söyledim. Karından baktı rahmin iç zarı kalınlaşmış dedi o an birşey sormaadım ama burada rast gelmiştim rahim kalınlaşması da hamilelik belirtisi olabiliyormuş. Akıntın varmı diye sordu vardı dedim bir iki gün önceye kadar. bir sorundan da sözetmedi hamile olabilirsinde demedi. Hormonlarıma bakılması için kan testi yaptırdım dktor beta hcg de yazmış şüphelenmese hcg istemezdi heralde bilmiyorum. Cuma günü alcam sonuçları akşam oldu daha birşey yok bende..

cevabın için sağol canım
evet duvar kalınlaşması hamilelik belirtisi daha kese oluşmamıştır geç döllenme diyolarya belki öyle bişey kesin bişey söylemek istememiş olabilir doktorun dua edelim inşallah vardır. haberdar et tatlım güzel haberlerini bekliyorum.

ben daha bekarken adetim düzensiz olduğu için doktora gitmiştim bekar olduğum için ultrasonla karnıma baktı ve hemen iki gün içinde regli olacaksın dedi ve dediği gibide olmuştu yani demek istediğim seni umutlandırmayayım ama regli olacak olsaydın ultrasonda görürdü bence.

valla bilmiyorum ki bir sorun olsa bende söylerdi diye düşündüm netten baya araştırdım hiç hamileik belirtisi demiyo hep sorunlardan sözediyor özellikle menepoza girenlerde kanserden şüphelenip parça alınıyormuş gençlerde de hamileliğe engel olaibliyormuş yumurtlama olmuyormuş felan ama doktor birşey demedi sadece kalınlaşmış dedi. bende birşey sormadım. Daha öncede geciktiği oplmuştu doktpora gitmiştim hiç kalınlık var dememişlerdi. Ayrıca dün sabah gittim bu sabaha kadar hala birşey yok. Eşimde geri çekme yöntemiyle korunuyor dün o da araştırmış normalde yoktur birşey derdi ben sen araştırdığına göre birşey saklıyosun dedim yok dedi ama sabah söyledi bir kere kaza oldu ama sana söylemedim umutlanırsın birşey çıkmaz diye dedi normalde baharda düşünüyorduk çünkü. Beta hcg de isteyince doktorun şüphelendiğini anladım yoksa neden o testide istesinki dimi.. Cuma günü gidelim yine haber veririm...

merhaba arkadaşlar
adet düzenleyip gebe kalabilmek için glukofen veya Cyclo-progynova kullanan var mı ? yada birşey bilen , duyan?

inşallah hamilesindir topiklerde okuyosun insanlar nekadar uğraşıyorlar mesela ben bir buçuk yıldır bekliyoruz olsun diye 3,5 yıllık evliyim ben. 2 yıl korunduk bilseydim böyle olacağını hiç korunmazdım şansım daha yüksek olurdu eğer hamileysen hiç uğraşmadan gebe kaldığın için çok şanslı olursun daha zamanı değil diye sakın düşünmeyin hayırlısı olsun.

merhaba arkadaşlar
adet düzenleyip gebe kalabilmek için glukofen veya Cyclo-progynova kullanan var mı ? yada birşey bilen , duyan?

ben bir dönem progestoron kullanmıştım ve topiklerde kullanan insanları okudum bebek için doktorların verdiğini
ama ilacı bıraktıktan sonra tekrar eskiye dönüyo adet düzeni.

Canım inşallah en kısa zamnda kavuşursun bebeğine. Ama inan eğer doğum kontrol hağpyla korunduysan bir tehlikesi yok hamile kalmayı engellemiyor özellikle bırakınca daha hızlı kanıyormuş ki eğer ben hamileysem gerçekten buna inancam çünkü ben geçen ay daha bıraktım hapı kist olmuştu onun için geçti ama dr bir kutu daha ne olur ne olmaz dedi o da geçen reglime kadar kullandım eğer hemende yumurtlama döneminde hamile kaldıysam ben ispatı olurum. Bu arada yarın alacağım sonuçları çıkmış sonuçlar bir gün daha beklememe gerek kalmadı ama her geçen an sanki birşey yok kendimi kandırıyorum gibi geliyor heralde çok istediğimden aklıma ilk bu ihtimal geliyor. Zaten sorun yapmam tam tersine biz çalışmalara başlamadan kazara geldiği için mutlu bilr olurum uğraşmaktansa erken olsun daha iyi dediin gibi.. Yarın haber veriririm ama bana yok gibi geliyor artık bugün nedense...

hadi hayırlısı hep tersi olur ya yok diyelim var olsun bende arada galiba bu ayda yok diyorum ama sonra galiba var diyorum sonuçta %50 bi şans var inşallah vardır ama senin zamanın var korunmayı tam anlamıyla bıraktığında zaten hamile kalırsın heralde yoksa da üzülmene gerek yok canım

bu arada yeni farkettim yaşadığın yer kısmını bende eskişehirliyim.

bu arada yeni farkettim yaşadığın yer kısmını bende eskişehirliyim.

evet % 50 şans var ama biz çalışmalara başlasaydık daha ümitli olurdum eşimde emin değil o yüzden biraz ümidim az. Olursa çok büyük sürpriz olcak.. Evet canım eskişehirdeyim bende aslen İstanbulluyum evlenip buraya yerleştim 2.5 senedir burdayım... İnşallah görüşürüz...

kızlar ben bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 aydır deniyoruz. ilk iki ay ben hiç bir çaba göstermedim. bu ay biraz araştırdım ve araştırdıklarımı denedim ve hamileyim. (yumurtlama gününü gelen akıntı ile takip edin ) ilk olarak sizinde orgazm olmanız gerekiyo ki o kasılma hareketleriyle spermler rahime ulaşabilsin. sonra birde rahim kaslarınızı çalıştırın nefes verirken idrar tutar gibi içinize doğru çekin bu harekette spermlerin rahime ulaşmasında çok etkiliymiş. birde tabi 1 saat kadar yataktan kalkmayın. benden size bu kadar tavsiye

bende doğma büyüme istanbuldayım senede bir kaç kez eskişehire gidiyoruz akraba ziyaretlerine inşallah sevmişsindir eskişehiri gerçi gurbet nede olsa kolay olmamıştır alışmak ama memleketimi çok seviyorum inşallah tanışır görüşürüz bir gün.

günaydınnn .
yazılanları okudum.. eskişehirliyim yazınca yaziim dedimm..
bende eskişehirliyim inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız hemşerilerimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnn .
bende eskişehirliyim inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız hemşerilerimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaa bir eskişehirli daha demek. Ben bugğn gittim reglim gecikmişti test istedi doktor neyseki prolaktin yükske deil bu sefer geçen sene o sorunum vardı herşey normal ama östrojen seviyem yükselmiş ve rahim kalınlaşmış ondan olmamışım reglimi.. Ben baharda düşünüyorum zaten. Regli söktürücü verdi regli olduktan sonra 14. gününde gitcem yumurtlama durmuna ve yumurtalarıma bakacak eğer bir sorun varsa o zaman ilaç verecekmiş hayırlısı bakalım...

eskişehirde hangi doktora gidiyorsunuz.ben cumartesi rahim filmi çekincem onvak hastanesinde.bir bilginiz varmı burası hakkında.?

günaydınnn .

inşallah toprak bizde o güzel duyguyu en kıza zamanda tadarız.

kızlar adetime 9 gün var .
az önce 2-3 damla kan gelmiş . acaba yerleşme kanaması mı yoksa adetmi olacağım püfff yardım edin lütfen neyapmalıyım. test yapsam çıkarmı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…