Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benimde adet günüm 23 ü . ikimizin aynı inşallah hamileyizdir . bu ay bende umutluyum hamile gibi hissediyorum kendimi inşallah yanılmam...
bu leke bende de ilk defa oldu . yinede kendimizi çok kaptırmıyalım herşeye hazırlıklı olalım :teselli::teselli:
slm kızlar benim de bi sorum var cvp verirseniz sevinirm bayanssulusmile
benim adet düzensizliigim var şu gün gelcek diyemiorum kendi kafaasına göre gelio mafoldumben
ama bu ay göğüslerimde aşırı drecede hassaslaştı elleyemiiiorum sık sık idrar sorunum oldu ama ben hiç hamilemiyim die aklıma getirmedim arada da böle oluodu . ama nedense 2 3 gün aklıma dank etti hamilemiiyin die dayanamayıp gidip test aldım test 1.çizgi hemn belirginleşti 2. çizgide pembe bi şekilde belirginleştii amaca hamileyim ???? kan testi yaptırcam ama korkuorum deilse die nde olsa ilk denemem mafoldumben
ikinci çizgi çıktıysa hamilesin canım hiç korkma ya kan testi yaptır emin ol.
şimdiden tebrik ederim gözün aydın.
arkadaşlar ben en son 5 aralıkta adet oldum daha sonra over kist varmış 4 cm aprılarım başladı hastaneye yatırmdılar vajinal muayene serum ilaç derken 3 cme düştü ayın 31 ve 1 gibi sadece 1 er kere lekelenme oldu fakat adet olmadım hala farlutal verdi kullandım daha bişey yok.göğüslerimde elleyince acıma var saatte bir idrara çıkıyorum.ara arada sağdece miğdem bulanıyor.karnımdada şişkinlik var sanki tuvalete çıkamıyorumda zaten pek.sizce nedir durumum arkadaşlar?bebişte istiyorum.
CANIM GEÇMİŞ OLSUN İLAÇ KULLANIYORMUSUN BU BELİRTİLERİ GEBELİK BELİRTİSİ OLARAK ADLANDIRABİLİRİZ FAKAT İLAÇ KULLANIYORSAN BU İLAÇLARIN ETKİLERİDE OLABİLİYO AMA BEN DİLERİM GEBELİK BELİRTİLERİDİR İŞALLAH ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İŞALLAH:Saruboceq:
arkadaşlar ben en son 5 aralıkta adet oldum daha sonra over kist varmış 4 cm aprılarım başladı hastaneye yatırmdılar vajinal muayene serum ilaç derken 3 cme düştü ayın 31 ve 1 gibi sadece 1 er kere lekelenme oldu fakat adet olmadım hala farlutal verdi kullandım daha bişey yok.göğüslerimde elleyince acıma var saatte bir idrara çıkıyorum.ara arada sağdece miğdem bulanıyor.karnımdada şişkinlik var sanki tuvalete çıkamıyorumda zaten pek.sizce nedir durumum arkadaşlar?bebişte istiyorum.
AYRICA KİST İDRAR TESTLERİNDE YALNIŞ SONUÇ VERİR BU YÜZDEN KAN TESTİ SENİN İÇİN EN UYGUNU BENCE
hemogram testi gebelik testimi oluyor.?aralık 31.den 4üne kadar hastanede yattım sürekli hemogram kan testi yaptılar çıksa belli olmazmıydı ozamanda
ay başına kadar sabredeyim diyorum negatif çıkarsa üzülürüm