Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

Slm Baht...
Hoşgelllddiiiiinn :)
Sen yokken arkadaşların sorularına cevap vermeye çalıştık ama senin kadar olmuyor tabi! :)
Regl olmaya yakın biraz da olsa akıntı mı olur insanda yoksa bu durumda da hamilelikten şüphelenilebir mi?

Bir de regle 2 gün kala erken gebelik testini tekrarladım;yine negatif.Sanırım artık şüphelenilecek bir duruum kalmamıştır değil mi?

regle dönemine yakın çoğu idrartesti negatif çıkar regle olmaya yakın akıntı olur çünkü yumurta duvarı temizlemeye geçeceğini belirtir aslında vücudumuz bizle konuşur belirtiler vererek bize neye hazırlandığını gösterir adete yakın akıntılarda bunlardan bi tanesidir yumurtalıkların temizleneceği haberini verir yinede her zaman umut vardır hayırlı cumalar hepinize smart_girl bu sana hayatım

Son düzenleme:
smart_girl hemen hemen baştan beridir benlesin arkadaşım senin desteğine teşekkür ederim insan kendini yazıylada olsa nasıl iyiliğini kelimelere yansıtıyor teşekkür ederim canım arkadaşım hep yanımda ol emi öptüm seni allah seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın dilerim allahtan opuyorumnanaktan

sevgili baht peki gögsünün alt tarafı midenin üstü acıma söz konusu olması hamilelik belirtisi olabilirmi,yani göğüs kafesinin ortası oluyo .bu arada okudum yazılanları da çok güzel yazdıkların bizlere yardımcı olman ve bilgi vermenden dolayı çok mutlu oldum ve herkese cevap vermeye çalışıyosun.sonsuz teşekkür

ben_deniz cim hamilelik belirtilerinde göğüs kafesinin acıması ağrıması ile hiç bir gebelik belirtilerinde ve gebelerde duymadım o daha çok sırt bel üşütmesinde duydum çünkü ara sıra banada olur ama malesef belirti olarak kabul edilmiyor benim bildiğim canım teşekkür ederim düşüncelerin ve yazın için bitanem sağol

merhaba kızlar
valla reglime 5 gün var çok heyecanlıyım bakalım ama regli olacakmışım gibi arada kasıklarımda kramp kasılma falan oluyor ne bilim yaa benim için hiçbirşey ayırdedici değilki anacımm her reglimde hamişlik belirtilerini fazla fazla yaşıyorum zatennnn :)))))
bir tek daha sivilcem pıtlamadııı :))))))
tez zamanda allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhhh

cicekcik allah gönlüne göre versin işallah hamiş haberini alırız allahın izniyle sabırsız anneler senin dediğin gibi şüphelendikleri zaman her belirtiyi gebelik belirtisi gibi yaşar bu yüzden arada kalırlar buna bende bütün kadınlarda dahil yok diyen yalan söyler işallah bütün bebek isteyenler bu mucizeyi tadarlar inşallahhhhhh

kızlar be bi banada yardımcı olsanız.benim dün adet olmam gerekirdi olmadım.hiç bir bellirtim yok.sadece belim ağrıyo.oturduğum yerde bile ağrıyo rahatsız ediyo.sivilcelerimde 4 5 gün öncesinden pıtladılar geçtiler.bide akıntım var ama.şeffaf azıcık.adete yaklaşıncada böyle olurdu zaten.hamile kalındığı gibi bu akıntı şakır şakır geliyomu ki hemen???

aminnnn canım aminnnnnn inşallahhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

2 yengec yok hayatım şakır şakır gelmiyo bu akıntı ama arada çiş kaçırmış gibi akıyo oda arada bi gebelikte böyle oluyo bende böyle oldu ve akıntı rengi bazen süt kesiği gibi küçük parça halindede akabiliyo hayatım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi günler

yok hamilelikteki genel akıntıdan bahsetmiyorum ben.hamilesiniz ama daha bunu bilmiyosunuz.gününüzün geçmesini bekliyosunuz.ilk akıntıyı soruyorum ben.teşekkürederim.

kızlar bana 2saat mola 2saat sonra burdayım siz sorularınızı yazın ben mutlaka size dönüş yaparım öptüm hepinizi

benim söylediğimde o gebe kalınca akıntı süt kesiği gibi olur sonra düzelir bide yumurtlama döneminde böyle renkte akıntı olur gebelik akıntısının en belirgin duyulmuş olan beyaz renkte süt kesiği gibi görünen akıntıdır sonra normal şeffaf rengine döner bazende devam eder yani çoğu gebe bununlada hamiş olduğunu anlıyabiliyomuş

canım benim adetim 8 gün gecikti her sabah kırmızılar geldi diye uyanıyorum yok. test yapmıyıcam 10 gün olana kadar kararlıyım çünkü bebiş yoksa tek çizgi görmek istemiyorum moralim bozuluyor zaten 10 gün içinde olmazsam dr gitmek garanti. benim heryerim yemyeşil damarlarım o kadar belirgin oldu ki anlatamam avuçlarımın içi bile yeşil belki adet belirtisidir bilmiyorum belim çok ağrıyordu adet olucam dedim olmadı belim geçti kalçam bacağım ağrıdı kesin yarın olucam dedim ağrılar geçti kırmızılar yok dün akşam ve sabah göğüslerim ağrıyordu öğlene geçti acısı bilmiyorum bakalım nolucak. akıntım hiç yoktu o kafama takılmıştı sonra süt kesiği gibi oldu bi gün şimdi de aşırı değil ama var akıntı beyaz renkte :bbo:

seninkilerin çoğu hamilelik belirtilerini gösteriyo hadi hayırlısı güzel hberini bekliyoruz öptüm

ay inşallah ya pazar gününe az kaldı inşallah 9 ay olmam pazar sabahı tek çizgi görmem inşallah tabi bu arada akşam yada cumartesi kırmızılar gelmezse

baht bısey sorucam kaısk agrılarım yok artık benım sadece gogus uclarım ve gogusum agrıyo bıde belım agrımaya basladı 2 gun sonra hasta olmam lazım ne zamn test yapıyım kızlar yardımcı olurmusunuz

Slm baht dün benim biraz kasık ağrılarım vardı ama akşam eve gidince arttı hatta sağ kasığımı habire bişiler batıp durdu bugünde var ama düne göre daha az diycemki yumurtlamamı oluyor ama şimdiye kadar hiç bukadar çok kasık ağrısı çekmedim ve karnış şişti akşam karnım dediysem göbeğimin altı oturup kalkarken biraz yavaş hareket etmek zorunda kaldım bastırıncada ağrı oldu bu durumda bu ay ikinci defa oluyor ayrıca adetime 4-5 gün var ama son bir kaç aydır gününde gelmedi hep gecikti bu ağrıları regl ağrısınada yoramadım daha zamanı var diye ama sen ne dersin ?
Hah son bişii dün yazmayı unutmuşum bu ay benim vajinada hep bir ıslaklık oldu halada var su gibi şeffaf beyaz renkli hatta bugün çişimi kaçırdım gibi oldu ama çok az oldu sence durum nedir ? )

bunların çoğu gebelik belirtileri gebelikte çiş kaçırma yaygındır seninde belirtilerin beni gebeliğe yorum yaptırıyor ama bi kaç gün dedin ya birlikte bakıp bekliyelim adetinin de düzesizliği bebek hazırlığı içinde olduğunuda gösterebilir hadi hayırlısı biraz sabredelim birlikte görelim işallah hamiş olursunda seviniriz güzel hberlerini bekliyoruz öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…