• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

canım bızımkısı fala ınanma falsız kalma tarzında bır sey bır nevı hem dertlesme hem tecrubesı olanlardan bılgı edınme. bukadar abartmana gerek yokkı :uhm:
sunun surasında bu topike muayne olmaya gelmedık yazısıp eğlenıyoruz ıste. ilaç tavsıyesı falanda verılmıyor burda. :lepi::enbuyukkk:[/QU

İYİ EGLENCELER OZAMAN BAYANLAR SİZE yerimseniben

canım sendede bır belırtı varda dıkkatınımı cektı topik? :kedi:

budaki herkeze yazıp sora bilrsin ben çoğuna illede kan testi ve doktor önerisinde bulunmuşumdur bu yüzdende çok eleştirildim bişey bilmiyor doktor diyo diye ben bendeki belirtileri arkadaşlarımın tecrübeleri ve duyduğum tecrübeleri paylaşıyorum bende sık doktora giden insanlardan biriyim ben ilaç yazmıyorum bildklerimi paylaşıyorum bunun aksini kimse idda edemez ben yerimi bilirim eleştirin sana kalsın diğer sayfaları okursan görürsün hayırlı günler ayrıca burda birbirimizi motivede ediyoruz bilmiyosan ki bilmiyosun çünkü yeni girmişsin bu tobiğe göreceksin yalnış anlatım saptırma yok hayatım

benım yumurtalarım zor catlıyor ,hatta yumurtlama gunlerımı bılıyorum,yumurtlama gunlerımde bıle kasıklarımda agrı olur :))

zor catlaması ,büyük olması zor gebelık saglar mı ..

bebek dusunmuyoruz yıne de sorayım dedım :)

hımmm demek gercekten ağrılı olanlar var. yok bende oyle ufak tefk kıpırdamalar azcıkkk kasılma falan oluyor ama oyle hıç abartılı olmuyor. evet canım gebelık dusunuyorum hatta canımdan cok ıstıyorum. şu sıtede bır seneden fazla zaman gecırdım denemedığım ot bocek çaput kalmadı :))))) tabı ılaçta şimdi ilk reglımde tup bebeğe gecıcez ama bu son ay tüpten once son calışmada dahada dıkkatlı olmaya calıstık son sansımız dıye. neyse bekleyelım gorelım. bu gun catlama iğnesınden sora 10. günüm hala hıç belirtim yok. olsa şaşarım zaten :)

asspirin relax bacım kasma kendini sen illede anne olacaksın kan testi yaptıracaktın hani ben onu bekliyodum senin hayırlı haberin yakın öyle doğuyo içime tabi takdir allahtan haberini bekliyoruz öptüm seni sabırsız kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

pzt kırmızılar gelmezse kan testi yaptırıcam ama belki yani bilmiyorum korkuyorum 0 falan yazar diye sanırım ben hamileysem 3 ay falan bekliyicem 0 çıkmasın diye kaydirigubbakcemile3

budaki herkeze yazıp sora bilrsin ben çoğuna illede kan testi ve doktor önerisinde bulunmuşumdur bu yüzdende çok eleştirildim bişey bilmiyor doktor diyo diye ben bendeki belirtileri arkadaşlarımın tecrübeleri ve duyduğum tecrübeleri paylaşıyorum bende sık doktora giden insanlardan biriyim ben ilaç yazmıyorum bildklerimi paylaşıyorum bunun aksini kimse idda edemez ben yerimi bilirim eleştirin sana kalsın diğer sayfaları okursan görürsün hayırlı günler ayrıca burda birbirimizi motivede ediyoruz bilmiyosan ki bilmiyosun çünkü yeni girmişsin bu tobiğe göreceksin yalnış anlatım saptırma yok hayatım

:lepi::enbuyukkk::hooray::hooray::hooray::hooray:

pzt kırmızılar gelmezse kan testi yaptırıcam ama belki yani bilmiyorum korkuyorum 0 falan yazar diye sanırım ben hamileysem 3 ay falan bekliyicem 0 çıkmasın diye kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: senı cok ıyı anlıyorum aspirincim. kız sen o eskı aspirinmisin?
bende dıyorumkı heralde ıdrar testınde cıft cızgı cıksa artık yok bu test bozuk dıye inanamam taa kı doğurana kadar:delphin:

patricia önce desteğine teşekkürler sorada soruna cevap benim sadece 1 arkadaşım yaptırdı dediğin gibi ağrı olmadı okadarda çatlamadan sonra 14 gün sora adet oldu kısa sürdü ama çokta rahatsız olmadı sancısıda azoldu ve asıl haber iki buçuk aylık gebe 3 gün önce aldım hayırlı haberi öp.

:roflol::roflol::roflol: senı cok ıyı anlıyorum aspirincim. kız sen o eskı aspirinmisin?
bende dıyorumkı heralde ıdrar testınde cıft cızgı cıksa artık yok bu test bozuk dıye inanamam taa kı doğurana kadar:delphin:

evet ben o eski asspirin herkes doğurdu kırkını çıkardı ben hala testle mestle uğraşıyorum aman ya. :delphin:
az önce onu yazdım topicte biri gece gizlice kanımı alıp beta hgcme baksa 0 sa bana söylemese yüksekse hamilesin diye müjdelese valla süper olur kaydirigubbakcemile3

patricia önce desteğine teşekkürler sorada soruna cevap benim sadece 1 arkadaşım yaptırdı dediğin gibi ağrı olmadı okadarda çatlamadan sonra 14 gün sora adet oldu kısa sürdü ama çokta rahatsız olmadı sancısıda azoldu ve asıl haber iki buçuk aylık gebe 3 gün önce aldım hayırlı haberi öp.

hımmmmmmmmm üstüne gördü yanı implantasyon kanaması olduuuuuu.... bende meraktayım beklıyorum işte şekerim. allahın gucune gıtmesın bıktım artık beklemekten yaw:(

evet ben o eski asspirin herkes doğurdu kırkını çıkardı ben hala testle mestle uğraşıyorum aman ya. :delphin:
az önce onu yazdım topicte biri gece gizlice kanımı alıp beta hgcme baksa 0 sa bana söylemese yüksekse hamilesin diye müjdelese valla süper olur kaydirigubbakcemile3

kız dur herkes deme sen ben ceylan var eskılerden :tomato::tomato:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asspirin doğru karar yap şu kan testini böyle karmaşık düşünmektense iyidir ve ne olrsa olsun moral bozmak yok sen sağlıklı ol o bebeği elbet duyacağız duyduğun günde bayram yap ama fazla sapıtma bizide unutma oldumu sabırsız umut her insanın yaşayamadığı bişey ama şanslısın senin umudun çok büyük seni öp.

aspirincim baht cım sız ne aşamadasınız su anda ne tedavi gördünüz görüyormusunuz? anlatın bea uzun zaman oldu siteye girmeyelı :)

asspirin doğru karar yap şu kan testini böyle karmaşık düşünmektense iyidir ve ne olrsa olsun moral bozmak yok sen sağlıklı ol o bebeği elbet duyacağız duyduğun günde bayram yap ama fazla sapıtma bizide unutma oldumu sabırsız umut her insanın yaşayamadığı bişey ama şanslısın senin umudun çok büyük seni öp.

eşim gaz verse azck hemen pzt yaptırırdım ama bu sefer oda bi garip beni gaza getirmek istemiyor sanırım ama göğüslerim ağrıyor adet olucam galiba dedim geçen gün adamın feri döndü surat 5 karış oldu neyse hayırlısı bakalım yarın ola hayrola :1hug:

siz ikiniz amma şen şakraksınız szin motiveniz insanı oynatır böyle olun hep böyle kalın kimse sizi yıldırmasın moraliniz bozulmasın

patricia cım bugün tam 10 gün oldu günüm geçeli dün test yaptım negatif çıktı ama kullanma tarihi geçeli 1 ay olmuş doğruluğundan emin değilim yani muhtemelen yanlıştır kullanma tarihi bitmiş valla çıldırmamak elde değil. sadece hamileysem daha dikkatli olucam ama öğrenme cesaretini bulabilirsem

patricia ben tedavi görmüyorum ama yeniden anneliğe hazırlanıyorum bu 4 cü olacak işallah 3 cüyü kaybettik ama allaha şükür ikitane sağlıklı kızım var

siz ikiniz amma şen şakraksınız szin motiveniz insanı oynatır böyle olun hep böyle kalın kimse sizi yıldırmasın moraliniz bozulmasın

kız bız artık olayı aştık du ceylanda bı gelsın braya nette yok sımdı çalışmalardadır:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
biz olayı yüzsüzlüğe vurduk artık bahtcım :)))))) sen ne alemdesın varmı belırtın?

patricia cım bugün tam 10 gün oldu günüm geçeli dün test yaptım negatif çıktı ama kullanma tarihi geçeli 1 ay olmuş doğruluğundan emin değilim yani muhtemelen yanlıştır kullanma tarihi bitmiş valla çıldırmamak elde değil. sadece hamileysem daha dikkatli olucam ama öğrenme cesaretini bulabilirsem
senı allah ne etmiye 10 gun olmuş gecikeli, kız ne bu genişlik :))))))))))))))) geç döllenmedir ama dediğin gibi testte bozuk olabilir. kız bı kana git gebelık yoksa söktürücü verir doktorun zaten.

patricia ben tedavi görmüyorum ama yeniden anneliğe hazırlanıyorum bu 4 cü olacak işallah 3 cüyü kaybettik ama allaha şükür ikitane sağlıklı kızım var

oh oh oh maşallah bize bitanede yeter :Saruboceq:
allah hepsini sağlıkla üyütsün canım.

benden önce hiç olmayanlara versin rabbim ben anneliği tatdım sizde en güzel şekilde tadın işallah

Back