Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

Merhabalar kızlar.Aranızda yeniyim ve yardıma ihtiyacım var.Benim yumurtlama günüm 12 siydi.Ayın 19-23 arası sürekli kasıklarda agrı sızı,hafif sarı beyaz akıntı gögüslerde şişme (ama acı yok),karında inanılmaz şişlik ve gaz gaz gaz:) ama bugün tüm agrılarım geçti sadece şişkinlik ve gaz kadı regl olmama 2 gün var.Sizce hamile olabilirmiyim?

Canımcım!Sık giremesen de burda olduğunu bilmek güzel;ben bunu hep söylüyorum.Elinden geldiğince de herkese fikrini söyledin ve bence başta sana tepki gösterenler şimdi daha ılımlıdırlar.Beni unutmana gelince;canın sağolsun.Mutlaka onlarla daha özel daha güzel paylaşımların olmuştur ve aklına ilk onlar gelmiştir.Üstelik üçünüz de hamileymişsiniz;daha ne olsun :) tabiki samimiyetiniz daha farklı olacak.

Sana şeyi soracağım;senin doktorun kim?özel muaynehanesi var mı varsa nerde?Hangi hastaneye gidiyorsun? Hani hamile kalamdığın süreçte bir takım tetkiklere gittin ya,nereye gittin hangi yolu izledin.Biliyorsun artık Ankara'dayım eşim de döndü kısa bir süre önce ve bir kaç ay sonra malesef yine gçdecek.Bu ay tutturamazsak zaman geçirmeden doktora gidelim diye düşündük;eğer senin doktordan memnunsan bilgilerini bir verir misin bir de ben araştırayım.Bir kaç arkadaşa daha sordum çevremden.Ona göre bir yer belirleyeceğim.

Öpüyorum seni...

benim durumumda hemen hemen aynı cnm benimde 5 gün var adetime ama şiddetli bi ağrım yok normalde 1 hafta öncede ağrılarım olurdu benim bu sefer yumurtlamamdan itibaren başladı geçen haftaya kadar ama şimdi bişi yok sadece ara ara başım dönüyo umarım hamileyizdir canımmm :))))

Ayyyy inşallah canım...Benim çok şiddetli agrım oldu ama bugün kesildi..Bide sanki sürekli çişim varmış gibi:)Akıntımda kesildi.Ama bu şişkinlik beni öldürecek:sm_confused:

Ayyyy inşallah canım...Benim çok şiddetli agrım oldu ama bugün kesildi..Bide sanki sürekli çişim varmış gibi:)Akıntımda kesildi.Ama bu şişkinlik beni öldürecek:sm_confused:

benim de midem ağrıyo ve kaynıyo benimde sık idrar ihtiyacım var ama ondan değil sürekli çay ve su içiyorum o yüzden :))))))))) ay biliyorum canım inşallah inşallah diyorum artık mutlu habri almak istiyorum şuanda buna okadar çok ihtiyacım var ki anlatamam zor bir dönemdeyim allah iteyen herkeze versin !!!!!!!!

Adetim 2 gün geçti bilgisayarda hesaplamalarıma göre..ama regl olcakmış gibi belim kasıklarım bacaklarım ağrıyor ve göğüslerimin uçları çok ağrıyor.. sizce test yapsam çıkarmı?

adetim 2 gün geçti bilgisayarda hesaplamalarıma göre..ama regl olcakmış gibi belim kasıklarım bacaklarım ağrıyor ve göğüslerimin uçları çok ağrıyor.. Sizce test yapsam çıkarmı?

idararda 10 günlük gecikme sonrası diyolar ama herkeze göre değişiyor ama kan tahlilinde çıkar bence !!!

CANIMSIN EVET BELİRTİLERİM AYNI SENİN BELİRTİLERİN GİBİ BAŞLADI SONRA DEVAMI GELDİ ÖNCE KASIK BATMASI SONRA BEL AĞRISI SONRADA GÖĞÜSLERDE ŞİŞME HASSASİYET AZDA OLSA SIZLAMA BİTANEM ŞİMDİ İSE GÖĞÜSLER FELAKET AĞRIYO BENDE DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTIM BU YÜZDEN ŞÜPHELENİP KAN TESTİ YAPTIRDIM :hulya:

CANIMİLK ÖNCE İKİ BUÇUK SENEDİR OLMUYO DİYE ZÜBEYDE HANIMA GİTTİM DR. Bİ KAÇ TAHLİL YAPTI SORUN YOK DEDİ BİRAZ DAHA UĞRAŞIN OLMAZZSA AŞILAMA YAPARIZ DEDİ AMA GEREK KALMADI 3 HAFTA SONRA GEBE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM BİZE YAPILAN TESTLER YUMURTALIK ARAŞTIRMASI SPERM OLGUNLUĞU VE SAYIMI KAN TESTLERİ AMA HEPSİ NORMAL ÇIKTI BU YÜZDEN DR. ÇALIŞMAYA DEVAM DEDİ VE 3 HAFTA SONRA GEBE KALDIM RABBİMİN TAKDİRİ ŞİMDİ İSE KEÇİÖREN ÖZEL HASTANEYE GİDİYORUM ÇOK MEMNUNUM AMA DOĞUMUMU ORDA YAPMIYCAM HASTANE VE DR. ARAŞTIRIYORUM BİTANEM AMA ZÜBEYDE HANIM HASTANESİ BU İŞLERDE UZMAN TAVSİYE EDERİM ARAŞTIRMALARI GÜZEL

CANIM ADET OLMADAN ÖNCEDE AKINTI FAZLALIĞI YAŞANIR ÇİŞE GELİNCE ADET ÖNCESİ RAHİM AŞAĞIYA İNDİĞİ İÇİN ÇOĞU KADI SIK TUVALETE GİDER ŞİŞKİNLİK HER ADETTE OLMASADA ARADA ADET ÖNCESİ YAPAR BU YÜZDEN GEBELİK BELİRTİLERİNE BENZER FAKAT KASIK BATMALARI ADETTTE OLMAZ EĞER ÜŞÜTMEDİYSEN TABİ BU YÜZDEN ADET BELİRTİLERİNİ GEBELİK BELİRTİLERİNDEN AYIRAN ŞAYLER KASIK BATMASI GÖĞÜS UCU HASSASİYETİ BEL VE BACAK AĞRISI Kİ BU AĞRILARDA BATMA HİSSİ VERİR HADİ HAYIRLISI BELKİ TAM TERSİ OLUR SENİN İÇİNDE BELKİ GEBELİK BELİRTİSİDİR HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN BİTANEM ÖP.

Adetim 2 gün geçti bilgisayarda hesaplamalarıma göre..ama regl olcakmış gibi belim kasıklarım bacaklarım ağrıyor ve göğüslerimin uçları çok ağrıyor.. sizce test yapsam çıkarmı?

BİRAZ DAHA BEKLEYE BİLİRSEN BEKLE CANIM KANDA DAHA KESİN SONUÇ ALIRSIN AMA İDRARDA KESİN SONUÇ VERMEZ Bİ 3 GN DAHA BEKLE 5 GÜNÜ TAMAMLA ÖYLE GİT KAN TESTİNE DAHA GARANTİ OLUR HADİ GÜZEL HABERLERE İŞALLAHÖP.:lepi:

kızlaaaarr merhaba...

benim adetim bugünde olmazsam 4 gün geçmiş olucak... dün bizim forumdaki kızların gaza getirmesiyle gdip idrar testi yaptım fakat negatif çıktı... ömrü hayatımda ilk defa edtim 4 gün gecikiyor.. genelde sadece 1 gün oynar... tecrübeliler varsa söyleyebilirmi ne zaman test yapıyım?

bide hiç adet belirtim yok kalmadı.. sadece olmam gereken gün adet sancım vardı sonra ertesi gün hafifledi ve artık yok bitti 2 gündür... hissettiğim tek bi ağrı var dünden beri 2 kasığımın tam ortası göbeğimin altında bir sızı oluyor... bide çok şişkinlik var... ne dersiniz?

:uhm::CüvCüv:

SENİN Kİ EĞER GEBELİK VARSA ERKEN GEBELİK SAYILIR BU YÜZDEN İDRAR TESTİNDE NEGATİF ÇIKAR BUDA HCG HORMONUNUN İDRARA GEÇ SALGILANMASINDAN DOLAYI NEGATİF ÇIKMIŞTIR BU YÜZDEN KAN TESTİ YAPTIR SONUÇ KESİN OLARAK ÇIKACAKTIR BENDEDE AYNISI OLDUDA BU YÜZDEN SÖYLÜYORUM HADİ HAYIRLISI GÜZEL HABERİNİ DUYARIZ İŞALLAH :Saruboceq::lepi:

teşekkürler inşallah canım... :Saruboceq::CüvCüv:

belım cok agrıyor.kasıklarım ve bacaklarım goguslerımde.ve cok uykum gelıyor.ve devamlı agız kurulugum var.2gun gectı.umıtlenmelımıyım?ıdrar testı yaptım ama cıkmadı zaten negatıf.hamıle degılmıyım acaba:?

herkese merhaba..siteye yeni üye oldum ve tecrübelerinizden faydalanmak istedim arkadaşlar.adetim 5 gün geçti ve şeffaf renkte akıntım var.geçen hafta doktora gittim ve süphesi üzerine kan testi yaptırdım bişey yok dedi.ama hala adet olmadım.sizce hamile olabilme ihtimalim varmı?

cok sagol bahtcım ici mi ferahlattın valla tşk ederim paylaşım icin

yaaa çok korkuyorum hastalanıcam diyeeee kendimi çok kötü hissediyorum ((((((((((((gerildim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baht canım benim sorumuda yanıtlarsan sevinirim.27 sinde adet olmayı bekliyorum fakat dün sabah idrar testi yaptım 10 dk dan sonra bakmadım ama akşam geldiğimde test gözüme takıldı.2. pembe çizgi vardı silik olarak.Dikkate almalımıyım bu testi yoksa çok bekliyince o çizgi herkeste çıkıyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…