How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

canım kaç aydır kaç senedir yedim kırmızıyı pes etmedim sende etme elbet gösterirsin sende çifte kırmızıyı azmeden derviş muradına erivemiş bitanem:delphin::kahve:

yok canım pes etmedim daha sadece oluruna bırakıyorum.bebişim geleceği zamanı biliyodurkaydirigubbakcemile4:CüvCüv:

yok canım pes etmedim daha sadece oluruna bırakıyorum.bebişim geleceği zamanı biliyodurkaydirigubbakcemile4:CüvCüv:

EVET CANIM HAKLISIN BAK İKİ BUÇUK SENE UĞRATIM ANCA ŞİMDİ GELDİ OLSUN GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN SAĞLIKLI SIHATLİ OLSUN DİLERİM GÜZEL RABBİMDEN ENKISA ZAMANDA SİZLERİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ ALAYIM İMNŞALLAH:Saruboceq::lepi:

KIZLAR BEN YOKUM DıYE YAZMAKTAN VAZ GEÇMEYıN ıSTEDıĞıNıZı SORUN MUTLAKA CEVAPLARIM GEBE KALDIM DıYE SıZLERı UNTMADIM SONUÇTA BU TOPıK BENıM ıLK GÖZ AĞRIM HEPıMıZıN BU TOPıK ÖPTÜM HEPıNıZı KOCAMANNNNNNNNNNNNNNopuyorumnanaktan

Kkızlar adet belırtılerı ıle hamılelık belırtıleri aynı mı oluyor,benımde bugun yarın olursa adetım kı bana gore olacak herhalde cunku sıvılcelendım ve 2 gundur kılom artıyor yememe dıkkat etmeme ragmen sızce hamıle olma ıhtımalı var mıdır kendımı hazırladım gercı by ay olmadı dıye bılmem belkı hanı :)

KIZLAR BEN YOKUM DıYE YAZMAKTAN VAZ GEÇMEYıN ıSTEDıĞıNıZı SORUN MUTLAKA CEVAPLARIM GEBE KALDIM DıYE SıZLERı UNTMADIM SONUÇTA BU TOPıK BENıM ıLK GÖZ AĞRIM HEPıMıZıN BU TOPıK ÖPTÜM HEPıNıZı KOCAMANNNNNNNNNNNNNNopuyorumnanaktan

Biliyorum gülüm mutlaka fırsatın olursa yazarsın :) Bizim topikte de okumuşsundur belki ama ben derse gir çık yetişemedim sana.Umarım bir gün denk gelir de konuşuruz. :)

Son düzenleme:
selam kızlar.. bana da fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim...
benim bu ay 12 sinde olması gereken reglim hala olmadı.. 1-2 haftadır şiddetli baş ağrısı, mide yanması ve birkaç gündür kabızlık yaşıyorum. kasıklarımda ve arasıra bacaklarımda sancılar oluyor.akıntım da çoğaldı. karnımda da belirgin bir şişlik ve gerginlik var.. ne var ki gecikmenin 5. günü bir idrar testi yaptım negatif çıktı. ama halihazırda hala regl olmadım.
ne dersiniz ??

Merhaba benimde adetim bugün ama olmadı ama olcak gibi sancım var sen de de aynımıydı yanıtlarsan sevinirim

benim pek adet belirtilerim olmadı ama kasıklarımda farklı bir sancı oluyor genelliklede sol tarafımda

selam arkadaşlar ben daha yeni katıldım buraya.en son kasım 10da adet oldum ve hale adet olmadım kan testi yaptırdım 16 aralıkta doktor hamile değilsin ded.test sonucunda 0.92 yazıyor birda altında erkek :2.7 kadın :5 yazıyor ve hala adet olmadım bilgisi olan lütfen yazsın

burada neler olmuş böyle??? :1shok:

merhaba arkadaşlar Sitaree arkadaşımızda hamileeeee opuyorumnanaktan
kendisi yeni evine taşındığı için interneti yok ve haber vermemi istedi listenizde varmıydı hatırlamıyorum ama tanıyan arkadaşalrına müjdeli haberi vermek istedim.. yerimseniben

merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım ve aradığım yardımın burada olacağını umut ediyorum ben 5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum geçen ay 2 gün üst üste almayı unutunca o ayki hapı bıraktım 30 kasım da regl oldum bu ay ise 3 gün geç başladım hapıma şuan bir koruyuculuğu kalmadığını düşünüyorum hap kullandığımdan bu yana normal regl döneminde yaşanan belirtileri yaşamıyordum fakat 2 gündür göğüslerim çok acıyor uçları sızlıyor en son bunu kızıma hamileyken yaşamıştım şimdi düşünüyorum acaba hamilemiyim reglime 1 hafta var ama hap kullandığım için korkuyorum ya hamileysem bu hap bebeğe zarar verir mi diye sizlere sorum şu gebelik testi yapsam sonuç alabilirmiyim ya da hapı bıraksam mı

merhaba arkadaşlar Sitaree arkadaşımızda hamileeeee opuyorumnanaktan
kendisi yeni evine taşındığı için interneti yok ve haber vermemi istedi listenizde varmıydı hatırlamıyorum ama tanıyan arkadaşalrına müjdeli haberi vermek istedim.. yerimseniben

çok saol uklacım tşk ederim bu güzel haberi bnm adıma paylaştığın için çok şükür güzel haberi aldım umarım sağlıkla kucağıma almka da nasip olur.

netim bağlandı şimdi hemen koştum geldim,görüşmeyeli nasılsınız??

ewet cnm biraz önce hastalandım.artık bi dahaki aya:ecrin_bebek: pazartesi bende gidicem doktara.inşallah iyi haberler verirsin bizee.benden geçti seni bekliyrmmm:Saruboceq:

aycancım dün doktora gittim sonuç negatif gecikmenin sebebinide sölemedi doktor sadece adet olmam için bi ilaç ver di adetin 3.günü gel dedi hayırlısı diyelim.bi daha ki aya güzel bi tedavi ile motive olalım kaç yıllık evlisin canım :içelim:

ıKıTANE CAN DOSTUM UN GZEL HABERLERıNı ALDIM MÜTHıŞ SEVıNÇLıYıM 3 ANNE ADAYI VE AYNI TARıHLı DOĞACAK 3 KARDEŞ BEBEĞıMıZ OLACAK BU TOPıĞıN EN BAŞINDAN BERıDıR YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM NEVKı, STAREE ARKADAŞIM CAN DOSTLARIMDA HAMıLE VE 3 MÜZDE AĞUSTOS ANNELERı OLACAĞIZ ALLAHIN ıZNıYLE ÇOK SEVıNÇLıYıM VE BUNU TEKRAR SıZLERLE PAYLAŞMAK ıSTEDıM DARISI TÜM ıSTEYENLERıN BAŞINA VE ARKADAŞLARIM NEVKı,STAREE ARKADAŞIMI YENıDEN TEBRıK EDıYORUM VE ONLARI ÇOKKKKKKKK SEVıYORUM:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

İKİTANE CAN DOSTUM UN GZEL HABERLERİNİ ALDIM MÜTHİŞ SEVİNÇLİYİM 3 ANNE ADAYI VE AYNI TARİHLİ DOĞACAK 3 KARDEŞ BEBEĞİMİZ OLACAK BU TOPİĞİN EN BAŞINDAN BERİDİR YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM NEVKİ, STAREE ARKADAŞIM CAN DOSTLARIMDA HAMİLE VE 3 MÜZDE AĞUSTOS ANNELERİ OLACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE ÇOK SEVİNÇLİYİM VE BUNU TEKRAR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA VE ARKADAŞLARIM NEVKİ,STAREE ARKADAŞIMI YENİDEN TEBRİK EDİYORUM VE ONLARI ÇOKKKKKKKK SEVİYORUM:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canım bacıımmm benimm yaaaa
inş sağlıkla kucaklarımıza alabiliriz. bu topic uğurlu darısı bu topicde bebiş bekleyenlerin başına olsun. biz de seni ççookkk seviyoruz bahtcıımm..opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım ve aradığım yardımın burada olacağını umut ediyorum ben 5 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum geçen ay 2 gün üst üste almayı unutunca o ayki hapı bıraktım 30 kasım da regl oldum bu ay ise 3 gün geç başladım hapıma şuan bir koruyuculuğu kalmadığını düşünüyorum hap kullandığımdan bu yana normal regl döneminde yaşanan belirtileri yaşamıyordum fakat 2 gündür göğüslerim çok acıyor uçları sızlıyor en son bunu kızıma hamileyken yaşamıştım şimdi düşünüyorum acaba hamilemiyim reglime 1 hafta var ama hap kullandığım için korkuyorum ya hamileysem bu hap bebeğe zarar verir mi diye sizlere sorum şu gebelik testi yapsam sonuç alabilirmiyim ya da hapı bıraksam mı

CAN DOĞUM KONRÖL HAPINI BIRAKTIK TAN 6 AY KADAR KORUDUĞUNU BıLıYORUM BENıM TEYZEMıN KIZI ıKı BUÇUK SENE KULLANDI BIRAKTI ANCAK 6 AY SONRA GEBE KALABıLDı AMA HER ıNSANDA AYNI OLACAK DıYE BıRŞEY YOK GÖĞÜSLERıN BUKADAR ERKEN BELıRTı VERMıŞSE Bı KAN TESTı YAPTIR ÇÜNKÜ BENıM GÖĞÜSLERıM AĞRIMAYA BAŞLADIĞINDA BıR AYLIKMIŞ OLABıLıR BELKı EN GÜZELı Bı KAN TESTı YAPTIRMAN ÖP.:kahve: CANIM SENıN ıÇıN ARAŞTIRDIM SORDUM GEBELı ŞÜPHESı VARSA EĞER DıYOR KESıNLıKLE HAPI KULLANMAYINIZ ZARARLI VE HEMEN HAPI KULLANMAYI BIRAKIN DıYOR GEBE VE BEBEK ıÇıN ZARARLIYMIŞ Bı DR . BAŞ VURMANIZ ÖNERıLıR DıYOR ÖP.

Son düzenleme:
Kkızlar adet belırtılerı ıle hamılelık belırtıleri aynı mı oluyor,benımde bugun yarın olursa adetım kı bana gore olacak herhalde cunku sıvılcelendım ve 2 gundur kılom artıyor yememe dıkkat etmeme ragmen sızce hamıle olma ıhtımalı var mıdır kendımı hazırladım gercı by ay olmadı dıye bılmem belkı hanı :)

CAN EVET ADET BELİRTİLERİ İLE GEBELİK BELİRTİLERİ BİRBİRİNER BENZİYOR FAKAT AYIRT EDİLEBİLECEK TEK ŞEY AŞ ERMEK HAFİFTE OLSA KASIK BATMASI BUNLAR ADET BELİRTİLERİNDEN AYIRT EDİLEBİLİYO CAN ÖP.N YİNEDE HAYIRLISI BU AYLARDA GEBE LERİMİZ ÇOĞALDI BELKİ SENDE ONLARDAN BİRİ OLABİLİRSİN :lepi:

Back