• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

Baht hangimize yetişeceğini şaşırdın.Ama nolur benim sorumu bi cevaplayın arkadaşlar. Benim adetim 3 gün önce olması gerekiyordu olmadı ve böyel bişeyle ilk defa karşılaşıyorum.Bu 4. gün ve yine olmadım.Bugün doktora gittim kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. E nolacak şimdi? Hamile olsaydım kesin kanda çıkardı değilmi? o zaman neden gecikti:(

Baht hangimize yetişeceğini şaşırdın.Ama nolur benim sorumu bi cevaplayın arkadaşlar. Benim adetim 3 gün önce olması gerekiyordu olmadı ve böyel bişeyle ilk defa karşılaşıyorum.Bu 4. gün ve yine olmadım.Bugün doktora gittim kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. E nolacak şimdi? Hamile olsaydım kesin kanda çıkardı değilmi? o zaman neden gecikti:(

canım hcg HORMONU BAZI GEBWELıKLERDE GEÇ SALGILANILABıLıR NADıREN DE OLSA DUYULMUŞ TUR BıRAZ DAHA BEKLE ADET OLMASSAN BıDAHA YAPTIR EĞER YıNE ÇIKMAZSA ULTRASON ıSTıYCEKLERDıR VEYA BAŞKA Bı SORUNMU DıYE TAKıPE ALACAKLARDIR BENıM GEÇEN YAZ 2 AY ADET OLMADIM GEBEYıM ZANNETTıM MEĞER KAN PIHTILAŞMASI OLMUŞ RAHıMDE YANı KAN PIHTILAŞIM YOLU TIKAMIŞ BU YÜZDEN ADET OLMAMIŞIM SONRA MıĞDE BULANTISI KASIK AĞRISI YAPTI ıLK ÖNCE GEBELıK TESTı YAPTILAR ÇIKMADI SONRA TÜPLERı KANALLLARI ARAŞTIRDILAR VE BULDULAR TIKANMIŞ SONRA KÜRTAJ YAPTILAR BEBEK YOKTU SADECE KANALI AÇMAK ıÇıN DAHA ÖNCE HıÇ DUYMAMIŞTIM BAŞIMA GELMESEDE ıNANMAZDIM CANIM AMA ıŞALLAH SENıNKı GEÇ HCG HORMONU SALGILANMASIDIR BAZILARI GEÇ ÇIKABıLıYO 3 CÜ ÖLEN KIZIMDATABı BUYÜZDEN ÖLMEDı ERKEN DOĞUMDAN 3CÜ GEBELıĞıMDE GEÇHORMON SALGILAMASI OLMUŞTU BU YÜZDEN KAN TESTı NEGATıF ÇIKMIŞTI DAHA SONRA TEKRAR YAPILDI POZıTıFTı BU YÜDEN BÖYLE OLAYLAR OLABıLıYO CANIM BEKLE BAKALIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN BıTANEM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSıN:kahve:

Son düzenleme:
Baht canım benim sorumuda yanıtlarsan sevinirim.27 sinde adet olmayı bekliyorum fakat dün sabah idrar testi yaptım 10 dk dan sonra bakmadım ama akşam geldiğimde test gözüme takıldı.2. pembe çizgi vardı silik olarak.Dikkate almalımıyım bu testi yoksa çok bekliyince o çizgi herkeste çıkıyormu.

CANIM 1 TANE DAHA TEST ALIP SABAH İLK İDRARLA YAP ÇÜNKÜ SABAH HORMON DAHA YOĞUN OLDUĞU İÇİN DOĞRU ÇIKMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK BENİM BU GEBELİĞİMDEDE ÇOK SİLİK ÇIKMIŞTI BENDE TEKRARLADIM SENDE BİRDAHA YAP YİNE AYNI OLURSA BÜYÜK İHTİMAL ERKEN GEBELİKTİR SONRADA KAN TESTİ YAPTIR HABERİNİ BEKLİYORUM HADİ BAKALIM:lepi:

CANIM 1 TANE DAHA TEST ALIP SABAH İLK İDRARLA YAP ÇÜNKÜ SABAH HORMON DAHA YOĞUN OLDUĞU İÇİN DOĞRU ÇIKMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK BENİM BU GEBELİĞİMDEDE ÇOK SİLİK ÇIKMIŞTI BENDE TEKRARLADIM SENDE BİRDAHA YAP YİNE AYNI OLURSA BÜYÜK İHTİMAL ERKEN GEBELİKTİR SONRADA KAN TESTİ YAPTIR HABERİNİ BEKLİYORUM HADİ BAKALIM:lepi:

Baht sabah yapmıştım zaten testi ilk 10 dk falan baktım hiç çizgi yoktu testi öylece bırakıp işe gittim akşam geldiğimde testi çöp atmak için gittim baktımki 2. silik çizgi çıkmış.Ne zaman çıktı o çizgi bilmiyorum benim sabah baktığımda yoktu.Sence bu ne demek

Baht sabah yapmıştım zaten testi ilk 10 dk falan baktım hiç çizgi yoktu testi öylece bırakıp işe gittim akşam geldiğimde testi çöp atmak için gittim baktımki 2. silik çizgi çıkmış.Ne zaman çıktı o çizgi bilmiyorum benim sabah baktığımda yoktu.Sence bu ne demek

bu idrar testlerinin yanılma payı yüksek o yüzden 1 tane daha yap dedim canım ondad aynı çıkarsa çünkü idrar testi ikinci defa pek yanılmaz birdaha yap çift silik çizgiyi bidaha görürsen erken gebeliktir bu yüzden kan testi yaptırırsın diye söyledim

bu idrar testlerinin yanılma payı yüksek o yüzden 1 tane daha yap dedim canım ondad aynı çıkarsa çünkü idrar testi ikinci defa pek yanılmaz birdaha yap çift silik çizgiyi bidaha görürsen erken gebeliktir bu yüzden kan testi yaptırırsın diye söyledim

Sağol canım bugün eczaneler kapanmadan işten çıkabilirsem mutlaka alıp yarın sabah yapıcam.Sanada bildiririm.
Yani ilk 10 dakikadan sonra olmuş büyük ihtimalle ama ne kadar sonra çıktı o 2. çizgi bilmiyorum.Bende bütün testler çok bekleyince 2. çizgi çıkıyor sanmıştım.

Sağol canım bugün eczaneler kapanmadan işten çıkabilirsem mutlaka alıp yarın sabah yapıcam.Sanada bildiririm.
Yani ilk 10 dakikadan sonra olmuş büyük ihtimalle ama ne kadar sonra çıktı o 2. çizgi bilmiyorum.Bende bütün testler çok bekleyince 2. çizgi çıkıyor sanmıştım.

bu idrar testleri yarım sate kadar değerlendirebiliniyo yarım saatin sonunda işlevsiz sayılıyo yani 10 dakkika sonra çıkması pozitif sayılıyor :teytey:

bu idrar testleri yarım sate kadar değerlendirebiliniyo yarım saatin sonunda işlevsiz sayılıyo yani 10 dakkika sonra çıkması pozitif sayılıyor :teytey:

canım ya aklına ihtiyacım var biliyosun hamilelilk belirtilerim var 3 günüm kaldı artık ama grip oldum ben napıcam doktora gitsem hamileyim diyemem gitmesem çok hastayım napmam lazım çünkü acillerde biliyosun genelde iğne yapıyolar ağrı kesici antibiyotik ya hamileysem offf yaaaa :(((((((((8

canım ya aklına ihtiyacım var biliyosun hamilelilk belirtilerim var 3 günüm kaldı artık ama grip oldum ben napıcam doktora gitsem hamileyim diyemem gitmesem çok hastayım napmam lazım çünkü acillerde biliyosun genelde iğne yapıyolar ağrı kesici antibiyotik ya hamileysem offf yaaaa :(((((((((8

CANIM ŞÜPHENı DR. SÖYLıYCEKSıN BEN GALıBA ÜŞÜTTÜM AMA BEN GEBELıKTEN ŞÜPHELENıYORUM DıYE MUTLAKA TEST YAPICAKTIR SORUMLULUĞU YÜKLENEMEZ DAHA ÖNCE BU GEBELıK BELıRTıLERıNı HıÇ YAŞAMADIĞINI ıLK OLDUĞUNU SÖYLERSEN KAYDA DEĞER ALACAKTIR CANIM:kahve:

CANIM ŞÜPHENİ DR. SÖYLİYCEKSİN BEN GALİBA ÜŞÜTTÜM AMA BEN GEBELİKTEN ŞÜPHELENİYORUM DİYE MUTLAKA TEST YAPICAKTIR SORUMLULUĞU YÜKLENEMEZ DAHA ÖNCE BU GEBELİK BELİRTİLERİNİ HİÇ YAŞAMADIĞINI İLK OLDUĞUNU SÖYLERSEN KAYDA DEĞER ALACAKTIR CANIM:kahve:

canım peki normal devlet hastanesine gidicem ben bu akşam arada kaynatmazlar umarım çok korkuyorum zübeyde hanıma gitsem hayatta bakmazlar özele gitsem çok para alıyolar kaldım arada yeminle nerdn geldi bu grip bana yaaa :((

canım peki normal devlet hastanesine gidicem ben bu akşam arada kaynatmazlar umarım çok korkuyorum zübeyde hanıma gitsem hayatta bakmazlar özele gitsem çok para alıyolar kaldım arada yeminle nerdn geldi bu grip bana yaaa :((

CANIM KEÇİÖREN ÖZEL HASTANE 22 MİLYON ALIYO AYRICA 10 GÜN GEÇERLİ İSTERSEN EĞER İMKANIN VARSA ORAYA GİT ÇÜNKÜ DEVLET HASTANESİ AKŞAM GEBELİK TESTİ YAPMAZ BİLDİĞİM KADARIYLA CANIM YAsositososito

CANIM ZÜBEYDE DİĞİNCE ANKARA ZANNETTİM AMA SENİNİL DE BURSA YAZIYO ÖYLE DEĞİLMİ BEN YANLIŞ ANLADIM HERHALDE:delphin::uhm:

canım keçiören özel hastane 22 milyon alıyo ayrıca 10 gün geçerli istersen eğer imkanın varsa oraya git çünkü devlet hastanesi akşam gebelik testi yapmaz bildiğim kadarıyla canım yasositososito

cnm ben bursadayım neyse bakalım eşimlede konuşayım yarın sana heber veririm hem gebelik varsada çıkar artık dimi ben çıkıyorum çıkış saatim geldi eve bi gideyim kendine çok iyi bak cnm arkadaşım benim öptüm

cnm ben bursadayım neyse bakalım eşimlede konuşayım yarın sana heber veririm hem gebelik varsada çıkar artık dimi ben çıkıyorum çıkış saatim geldi eve bi gideyim kendine çok iyi bak cnm arkadaşım benim öptüm

SENDE CANIM İŞALLAH GÖNLÜNDEKİ SENİN OLUR ÖPÜYORUM SENİ YARIN GÖRÜŞÜRÜK:lepi:

KIZLAR BENıM KIZLARIN OKULDAN ÇIKMA ZAMANI YARIN GÖRÜŞÜRÜK SıZ SORUNUZ VARSA YAZIN BEN MUTLAKA CEVAPLARIM HEPıNıZı KOCAMAN ÖPTÜM BYYYYYYYYYYYYYY:gitme:

Benimde bi sorum var arkadaşım,adetime iki gün var ama hiçbir adet belirtisi yok oysa normalde beş altı gün önceden başlardı belirtiler.ama 5 gündür falan inanılmaz bi bel ağrısı var aceba sadece bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi

Benimde bi sorum var arkadaşım,adetime iki gün var ama hiçbir adet belirtisi yok oysa normalde beş altı gün önceden başlardı belirtiler.ama 5 gündür falan inanılmaz bi bel ağrısı var aceba sadece bel ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi

BİTEK BELİRTİ İLE BİLE GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER VAR NEDEN OLMASIN HER KADIN BELİRTİ VERECEK DİYE BİŞEY YOK HADİ HAYIRLISI BACIM :lepi:

kızlaar ben bu akşam teste gidiyorum... bugün 5. gün bitti... bakalm nolcak sonuç...
bu arada göğüs uçlarımın rengi çok açıldı.. pütür pütür bişiler çıktı açık renk... :bbo:
o neki?

Baht Allah razı olsun senden.ınsanlara o kadar çok yardımcı oluyosunki Allah yüzünü hep güldürsün. Çok teşekkür ederim. Doktor 3 gün daha bekle dedi olmazsa tekrar görüşürüz dedi. Çok korkuyorum..:(

Back