How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

selam kızlar.. bana da fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim...
benim bu ay 12 sinde olması gereken reglim hala olmadı.. 1-2 haftadır şiddetli baş ağrısı, mide yanması ve birkaç gündür kabızlık yaşıyorum. kasıklarımda ve arasıra bacaklarımda sancılar oluyor.akıntım da çoğaldı. karnımda da belirgin bir şişlik ve gerginlik var.. ne var ki gecikmenin 5. günü bir idrar testi yaptım negatif çıktı. ama halihazırda hala regl olmadım.
ne dersiniz ??

CANIM BELİRTİLERİN Bİ ÇOK GEBENİN VERDİĞİ BELİRTİLERLE AYNI BEN ZATEN HEP SÖYLEDİĞİM GİBİ İDRAR TESTLERİ YANILTICIDIR BAZI GEBELERİN HORMONELİ YANİ HCG HORMONU İDRARE GEÇ DÜŞER BUDA NEGATİF ÇIKAR EN GÜZELİ BİRAZ DAHA BEKLEYP KAN TESTİ YAPTIR YOK BEKLEMEM DERSEN HEMENDE YAPTIRABİLİRSİN BU BELİRTİLER GEBLİK BELİRTİLERİ İLE AYNI KAN TESTİNDE KESİN HABERİ ALIRSIN ÖP.opuyorumnanaktan

Merhaba benimde adetim bugün ama olmadı ama olcak gibi sancım var sen de de aynımıydı yanıtlarsan sevinirim

CANIM KADIN HİSSEDİYOR BAZEN FAKAT ŞU İHTİMALİ DŞÜNMEK GEREKİR SİNİR STRES DOLU Bİ HAFTA GEÇİRDİYSEN BİŞEYİ ÇOK KAFAYA TAKMIŞSAN ADET GECİKEBİLİR BENİ SORARSAN EVET BEN BU AY ADET OLMUYCAM GİBİ GELİYOR DEDİM ARKADAŞLARIMA NASI BİLMİYORUM AMA GÜNÜM GEÇMEDEN BEN GEBEYİM DEDİM DOĞRUDA ÇIKTI EĞER İÇİNDEN KUVVETLİ Bİ HİS VARSA GENELLLİKLE DOĞRU ÇIKIYOR HADİ HAYIRLISI süprizzzzz

ANNE OLMAK ıSTEYEN TÜM BACILARIM UMUDUNUZU YıTıRMEYıM ZıRA BEN ARKADAŞLARIM NEVKı STAREE HıÇ UMUT YıTıRMEDıK BEN ıKı BUÇUK SENE HA HAMıLE KADIM HA HAMıLE KALCAĞIM DıYE AYLAR GEÇıRDıM AMA PES ETMEDıM SıZLERıNDE ALLAHIN ıZNıYLE BAŞARIP GÜZEL HABERLERıNıZı BU TOPıKTE PAYLAŞACAĞIZ ıŞALLAH SıZ UMUTLU OLUNKı BEBEKLERıNıZDE GÜZEL UMUTLARLA GELSıN SıZE ıŞALLAH TÜM ıSTEYEN LERıN BAŞINA VERSıN RABBıMMMMMMMMMM:Saruboceq:

CANIM BELİRTİLERİN Bİ ÇOK GEBENİN VERDİĞİ BELİRTİLERLE AYNI BEN ZATEN HEP SÖYLEDİĞİM GİBİ İDRAR TESTLERİ YANILTICIDIR BAZI GEBELERİN HORMONELİ YANİ HCG HORMONU İDRARE GEÇ DÜŞER BUDA NEGATİF ÇIKAR EN GÜZELİ BİRAZ DAHA BEKLEYP KAN TESTİ YAPTIR YOK BEKLEMEM DERSEN HEMENDE YAPTIRABİLİRSİN BU BELİRTİLER GEBLİK BELİRTİLERİ İLE AYNI KAN TESTİNDE KESİN HABERİ ALIRSIN ÖP.opuyorumnanaktan

dün kan testi yaptırdım ama maalesef negatif. artık en kısa zamanda doktora görünüp neler oluyo anlamak lazım..negatif olduğuna üzüldüm ama galiba birazda iyi oldu,çünkü 80 kilo ile hamile kalmak beni korkutmuyor değil, en iyisi bu arada biraz kilo vermek sanırım. herşeyin hayırlısı..mirmirmirmir

normal kan testi ile hamilelik belli olurmu arkadaşlar yoksa extra hamilelik icin bir kan testimi yaptırmak lazım??????????

selam baht tebrik ediyorum açıklamaların çok aydınlatıcı. diğer arkadaşlarım gibi tecrübelerinden ve bilgilerinden yararlanmak istiyorum .benim sat aralık 1 olması gerekirken kasım 30 oldu fakat ben normalde hemen adet olurum öyle uzun uzadıya lekelenmem falan olmazdı fakat bu defa 3 gün kahverengi lekem geldi daha sonra 3 gün normal adet ardından 3 4 gün tekrar kahverengi lekelenme üstüne görme olabilirmi merak ediyorum. bu birinci sorum.ikinci sorum ben spor yapmayı çok seviyorum son 1 aydır hamilelik olur diye yapmıyorum çevremdekiler hamile kalmanı olumsuz etkiler diyor sence aslı varmı .son olarakta adet tarihim aralık 30 ve ya 31 yumurtlama zamanımı çok şükür takip edebiliyorum sancı ve hafif lekelenme ile bu ay sol tarafımda sancı yoğun oldu yumurtlama zamanımda yumurtlama tarihim aralık 16 17 fakat hala sol kasığımda ara ara batmalar var ve yumurtlamadan hemen sonra göğüslerimde hassasiyet oldu yine yumurtlamadan bir kaç gün sonra pembe lekelenmem oldu bunlar gebelik belirtisi olabilirmi şimdiden teşekkürler ...

dün kan testi yaptırdım ama maalesef negatif. artık en kısa zamanda doktora görünüp neler oluyo anlamak lazım..negatif olduğuna üzüldüm ama galiba birazda iyi oldu,çünkü 80 kilo ile hamile kalmak beni korkutmuyor değil, en iyisi bu arada biraz kilo vermek sanırım. herşeyin hayırlısı..mirmirmirmir

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN GÜZEL RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İŞALLAH DEDİĞİNE KATILIYORUM KİLO KONUSUNDA BENDE İLK KIZIMDA ÇOK KİLOLUYDUM BU YÜZDEN ÇOK TEHLİKELİ OLDU 6 GÜN DOĞURAMADIM TEHLİKELİ OLDU BİRAZDA KAFAN DAĞILSIN RAHATLA ALLAHIM SANA SAĞLIKLI SIHATLİ BİR BEBEK VERSİN İŞALLAH EN KISA ZAMANDA ÖPÜYORUM SENİŞeniz

selam baht tebrik ediyorum açıklamaların çok aydınlatıcı. diğer arkadaşlarım gibi tecrübelerinden ve bilgilerinden yararlanmak istiyorum .benim sat aralık 1 olması gerekirken kasım 30 oldu fakat ben normalde hemen adet olurum öyle uzun uzadıya lekelenmem falan olmazdı fakat bu defa 3 gün kahverengi lekem geldi daha sonra 3 gün normal adet ardından 3 4 gün tekrar kahverengi lekelenme üstüne görme olabilirmi merak ediyorum. bu birinci sorum.ikinci sorum ben spor yapmayı çok seviyorum son 1 aydır hamilelik olur diye yapmıyorum çevremdekiler hamile kalmanı olumsuz etkiler diyor sence aslı varmı .son olarakta adet tarihim aralık 30 ve ya 31 yumurtlama zamanımı çok şükür takip edebiliyorum sancı ve hafif lekelenme ile bu ay sol tarafımda sancı yoğun oldu yumurtlama zamanımda yumurtlama tarihim aralık 16 17 fakat hala sol kasığımda ara ara batmalar var ve yumurtlamadan hemen sonra göğüslerimde hassasiyet oldu yine yumurtlamadan bir kaç gün sonra pembe lekelenmem oldu bunlar gebelik belirtisi olabilirmi şimdiden teşekkürler ...

CANIM HALK ARASINDA ÜSTÜNE GÖRME DENıLEN OLAY KAHVERENGı MAT RENKLı BıR KANAMA OLUYOR YA ÇOK ERKEN GÖRÜLÜR YANı ADET ÖNCESı YADA ADET GECıKMESı SONUCU OLAN BıŞEY DıR NORMAL ADET SEYRıNıN BıRDEN BıRE BOZULMASI VE KAHVERENGı LEKELENME ÜSTÜNE GÖRME OLARAK SAYILIR YANı GEBELıK ŞÜPHESı ÖN PLANA ÇIKAR BAZENDE RUH HALıN BOZULMASI FAZLA STRES DOLU GÜN VEYA GÜNLERıN GEÇıRıLMESıYLEDE ADET YERıNE LEKELENMEDE GÖRÜLEBıLıR NADıRENDE OLSA BU OLASILIKTA KABUL EDıLıR ıKıNCı SORUNA GELıNCE SPOR FAYDALI HAREKET ANLAMINA GELıR GEBELıĞE ZARAR VERıCı ÖNLEYıCı YADA GÜÇLEÇTıRıCı BıŞEY OLDUĞUNA ıNANMIYORUM FAKAT GEBELıK DÜŞÜNEN VEYA BU KONUDA ÇALIŞAN BıR BAYANIN SPOR AKTıVESıNı DAHA KOLAY HAREKETLER DAHA NARıN VÜCUDU ÖNCELıKLE BEL VE KASIK KARIN BÖLGELERıNı YORMAYACAK HAREKETLER YAPILMASI DAHA UYGUNDUR BÖYLECE HEM SPOR YAPMIŞ OLURSUN HEMDE GEBELıĞE ZARAR VERıCı BıŞEY OLMAZ DEĞıM GıBı HAREKETLERıNı DAHA NARıN DAHA KISITLI VE YAVAŞ YUMUŞAK YAPARSAN ZARARI DEĞıL YARARI VARDIR ZıRA BEN SPOR YAPMAYA GEBE KALINCA BAŞLADIM KENDıMı YORMADAN SPOR YAPMIŞ OLUYORUM AYRICA HEM BANA HEM BEBEĞE HEMDE KOLAY DOĞUMA YARDIMCI OLUYOR SPOR SON SORUNA GELıNCE KASIK BATMASI GÖĞÜS AĞRISI GEBELıK BELıRTıSı OLARAK SAYILIYOR PEMBE LEKEYE GELıNCE ODA ÜSTÜNE GÖRME LEKESı OLARAK HALK ARASINDA KABUL EDıLıYOR HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM vereliniortak SENı ÖP.

Son düzenleme:
normal kan testi ile hamilelik belli olurmu arkadaşlar yoksa extra hamilelik icin bir kan testimi yaptırmak lazım??????????

NORMAL KAN TESTıNDE BELLı OLMAZ DEĞER FAZLASI OLARAK ÇIKAR FAKAT GEBELıK ŞÜPHESıYLE GıDERSEN KAN DEĞERLERıNı ÖYLE DĞERLENDıREBıLıRLER AMA GEBELıK ıÇıN AYRIDIR KAN TESTı CAN:lepi:

NORMAL KAN TESTİNDE BELLİ OLMAZ DEĞER FAZLASI OLARAK ÇIKAR FAKAT GEBELİK ŞÜPHESİYLE GİDERSEN KAN DEĞERLERİNİ ÖYLE DĞERLENDİREBİLİRLER AMA GEBELİK İÇİN AYRIDIR KAN TESTİ CAN:lepi:

sagol yaaa ama benimkisi işte farklı normal hap kullanıyorum ama bırakmak istedigim icin bu ay öyle tebirli kullanmadım.ama şu kac gündür hep mide bulanıtısı var geceleri karın agrısından uyanıyorum ve cok midem bulanıyor bu yüzden doktora gittim ,gittim ama işte sordu neyin var anlattım sonra hamilelik şüphesi olabilir dedi fakat ben dogum kontrol hapı kullanıyorum dedim sonra normal kan testi yaptı ve herhalde hamilelik icin extra yapmadı sormadımda şimdi kafam karıştı cuma günüde ultrasona gidecegim başka birşeyim varmı diye
acaba o günü sorsamı hamileilk icin bir test yaptımı diye cünkü sonuclarda şu hcg midir nemidir yok işte ............
sence ne yapsam ?????? cok karışıgım yaaa

İKİTANE CAN DOSTUM UN GZEL HABERLERİNİ ALDIM MÜTHİŞ SEVİNÇLİYİM 3 ANNE ADAYI VE AYNI TARİHLİ DOĞACAK 3 KARDEŞ BEBEĞİMİZ OLACAK BU TOPİĞİN EN BAŞINDAN BERİDİR YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM NEVKİ, STAREE ARKADAŞIM CAN DOSTLARIMDA HAMİLE VE 3 MÜZDE AĞUSTOS ANNELERİ OLACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE ÇOK SEVİNÇLİYİM VE BUNU TEKRAR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA VE ARKADAŞLARIM NEVKİ,STAREE ARKADAŞIMI YENİDEN TEBRİK EDİYORUM VE ONLARI ÇOKKKKKKKK SEVİYORUM:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Darısı başımıza :gitme:

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN GÜZEL RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İŞALLAH DEDİĞİNE KATILIYORUM KİLO KONUSUNDA BENDE İLK KIZIMDA ÇOK KİLOLUYDUM BU YÜZDEN ÇOK TEHLİKELİ OLDU 6 GÜN DOĞURAMADIM TEHLİKELİ OLDU BİRAZDA KAFAN DAĞILSIN RAHATLA ALLAHIM SANA SAĞLIKLI SIHATLİ BİR BEBEK VERSİN İŞALLAH EN KISA ZAMANDA ÖPÜYORUM SENİŞeniz

amin canım sağol güzel dileklerin için.. teselli oldun teşekkür ederim yerimseniben

baht merhaba Öncelıkle vermıŞ olduĞun bılgılerden dolayı teŞekkÜr ederım benım sana bır sorum olacak benım adetıme 5 gÜn var yumurtlama gÜnlerımı kaÇırmadım ve dÜzenlı olarak gÜn aŞırı uyguladık daha sonra bende aŞırı gÖĞÜs aĞrısı ve bel aĞrısı oldu bundan 5 gÜn sonra kasıklarda batma 2 gÜn sonra bel aĞrısı ama tutulma Şeklınde eĞılıp kalkarken yada sÜpÜrge yaparken dırek kalkamadım dÜn akŞamda baŞ dÖnmesı vardı hatta bı ara gıttım geldım :)))))) normalde adetıme 1 hafta kala belırtılerı olurdu Şımdı 5 gÜn var aĞrıyan bı yanım yok enazından ara ara bılmıyorum benım yumurtlama gÜnlerım Çok erken ÇÜnkÜ 25 gÜnde bır adet gÖrÜyorum acaba test yapsam sence ????

sagol yaaa ama benimkisi işte farklı normal hap kullanıyorum ama bırakmak istedigim icin bu ay öyle tebirli kullanmadım.ama şu kac gündür hep mide bulanıtısı var geceleri karın agrısından uyanıyorum ve cok midem bulanıyor bu yüzden doktora gittim ,gittim ama işte sordu neyin var anlattım sonra hamilelik şüphesi olabilir dedi fakat ben dogum kontrol hapı kullanıyorum dedim sonra normal kan testi yaptı ve herhalde hamilelik icin extra yapmadı sormadımda şimdi kafam karıştı cuma günüde ultrasona gidecegim başka birşeyim varmı diye
acaba o günü sorsamı hamileilk icin bir test yaptımı diye cünkü sonuclarda şu hcg midir nemidir yok işte ............
sence ne yapsam ?????? cok karışıgım yaaa

CANIM BENCE HER İHTİMALE KARŞI GEBELİK TESTİ İSTE DR . MİĞDE BULANTINI KARIN AĞRISINI SÖYLE EĞER İSTERSEN YAPACACAKTIR EN AZINDAN ŞÜPHENİ GEÇİRMİŞ OLURSUN ÖPÜYORUM SENİ HAKKINDA HAYIRLISI TATLIMopuyorumnanaktan

baht merhaba Öncelİkle vermİŞ olduĞun bİlgİlerden dolayı teŞekkÜr ederİm benİm sana bİr sorum olacak benİm adetİme 5 gÜn var yumurtlama gÜnlerİmİ kaÇırmadım ve dÜzenlİ olarak gÜn aŞırı uyguladık daha sonra bende aŞırı gÖĞÜs aĞrısı ve bel aĞrısı oldu bundan 5 gÜn sonra kasıklarda batma 2 gÜn sonra bel aĞrısı ama tutulma Şeklİnde eĞİlİp kalkarken yada sÜpÜrge yaparken dİrek kalkamadım dÜn akŞamda baŞ dÖnmesİ vardı hatta bİ ara gİttİm geldİm :)))))) normalde adetİme 1 hafta kala belİrtİlerİ olurdu Şİmdİ 5 gÜn var aĞrıyan bİ yanım yok enazından ara ara bİlmİyorum benİm yumurtlama gÜnlerİm Çok erken ÇÜnkÜ 25 gÜnde bİr adet gÖrÜyorum acaba test yapsam sence ????

CANIM TEST YAPSAN BİLE HCG HORMONUN GEÇ SALGILANIRSA TESTE DURUM NEGATİF ÇIKAR YANİ SAĞLIKLI Bİ TEST OLMAZ BU YÜZDEN O 5 GÜNÜ BEKLERSEN DAHA EMİN ADIM ATMIŞ OLURSUN SENİN ÜZÜLMEMEN İÇİN SÖYLÜYORUM BEN GEBE OLDUĞUM HALDE ERKEN YAPTIM TESTİ BU YÜZDEN ÇIKMADI AMA GEBEYMİŞİM ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM SEN BİRAZ BEKLEYİP KAN TESTİ YAPTIR SENİN BELİRTİLERİN AYNI BENİM YAŞADIĞIM BELİRTİLERE BENZİYOR BU YÜZDEN GEBELİK ŞÜPHEN BENCE YÜKSEK HADİ HAYIRLISI AMA BANA SORACAK OLURSAN AZICIK DAHA SABREDİP KAN TESTİ YAPTIR KESİN SONUÇ ALMIŞ OLURSUN GÜZEL HABERİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYCEM ÖPTÜM Şeniz

Darısı başımıza :gitme:

İŞALAH BİTANEM İŞALLAH HAMİLENİN DUASI KABUL EDİLİRMİŞ BOL BOL DUA EDECEĞİM SENİ KOCAMAN ÖPÜYORUM CAN DOST BU ARDA SENİ UNUTTUM ZANNETME BU TOPİĞİN EN BAŞLARINDAN BERİDİR BU TOPİĞE BAĞLI OLAN İNSAN LARDAN BİTANESİSİN BENİ EN BAŞTAN BERİ YALNIZ BIRAKMADIĞIN İÇİN SANA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞIM VE UNUTTUĞUM DİĞER ARKADAŞLARIMADA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM BENİM KANIMDA NANKÖRLÜK BULUNMAZ HEPİNİZİ ÇOKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM VE BANA DESTEĞİNİZE TEKRA TEŞEKKÜRLERŞeniz:lepi:turkbayragia.s.:nazar:

canım test yapsan bile hcg hormonun geç salgılanırsa teste durum negatif çıkar yani sağlıklı bi test olmaz bu yüzden o 5 günü beklersen daha emin adım atmış olursun senin üzülmemen için söylüyorum ben gebe olduğum halde erken yaptım testi bu yüzden çıkmadı ama gebeymişim çok üzülmüştüm sen biraz bekleyip kan testi yaptır senin belirtilerin aynı benim yaşadığım belirtilere benziyor bu yüzden gebelik şüphen bence yüksek hadi hayırlısı ama bana soracak olursan azıcık daha sabredip kan testi yaptır kesin sonuç almış olursun güzel haberi sabırsızlıkla bekliycem öptüm şeniz

ay teşekkürederim inşallah hamileyimdir bende bu ay çok ümitliyim ama tabi yine de kapılmak istemiyorum tam on aydır korunmuyoruz doktorum bana 1sene sonunda kalanilirsin demişti inşallah yaaa peki sendedmi aynı belirtiler oldu yani en çok ilgimi çeken yumurtlama günlerimden sonraki şiddetli göğüs ağrısı ve kasık bel ağrısıbana açık açık yazarmısın canım :))) bu arada çok iyi bi insansın ne mutlu sana bu kadar insanla tanımadığın halde uğraşıyosun teşekkürler yaniiii :))))))))

Back