selam kızlar.. bana da fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim...
benim bu ay 12 sinde olması gereken reglim hala olmadı.. 1-2 haftadır şiddetli baş ağrısı, mide yanması ve birkaç gündür kabızlık yaşıyorum. kasıklarımda ve arasıra bacaklarımda sancılar oluyor.akıntım da çoğaldı. karnımda da belirgin bir şişlik ve gerginlik var.. ne var ki gecikmenin 5. günü bir idrar testi yaptım negatif çıktı. ama halihazırda hala regl olmadım.
ne dersiniz ??
Merhaba benimde adetim bugün ama olmadı ama olcak gibi sancım var sen de de aynımıydı yanıtlarsan sevinirim
CANIM BELİRTİLERİN Bİ ÇOK GEBENİN VERDİĞİ BELİRTİLERLE AYNI BEN ZATEN HEP SÖYLEDİĞİM GİBİ İDRAR TESTLERİ YANILTICIDIR BAZI GEBELERİN HORMONELİ YANİ HCG HORMONU İDRARE GEÇ DÜŞER BUDA NEGATİF ÇIKAR EN GÜZELİ BİRAZ DAHA BEKLEYP KAN TESTİ YAPTIR YOK BEKLEMEM DERSEN HEMENDE YAPTIRABİLİRSİN BU BELİRTİLER GEBLİK BELİRTİLERİ İLE AYNI KAN TESTİNDE KESİN HABERİ ALIRSIN ÖP.opuyorumnanaktan
dün kan testi yaptırdım ama maalesef negatif. artık en kısa zamanda doktora görünüp neler oluyo anlamak lazım..negatif olduğuna üzüldüm ama galiba birazda iyi oldu,çünkü 80 kilo ile hamile kalmak beni korkutmuyor değil, en iyisi bu arada biraz kilo vermek sanırım. herşeyin hayırlısı..mirmirmirmir
selam baht tebrik ediyorum açıklamaların çok aydınlatıcı. diğer arkadaşlarım gibi tecrübelerinden ve bilgilerinden yararlanmak istiyorum .benim sat aralık 1 olması gerekirken kasım 30 oldu fakat ben normalde hemen adet olurum öyle uzun uzadıya lekelenmem falan olmazdı fakat bu defa 3 gün kahverengi lekem geldi daha sonra 3 gün normal adet ardından 3 4 gün tekrar kahverengi lekelenme üstüne görme olabilirmi merak ediyorum. bu birinci sorum.ikinci sorum ben spor yapmayı çok seviyorum son 1 aydır hamilelik olur diye yapmıyorum çevremdekiler hamile kalmanı olumsuz etkiler diyor sence aslı varmı .son olarakta adet tarihim aralık 30 ve ya 31 yumurtlama zamanımı çok şükür takip edebiliyorum sancı ve hafif lekelenme ile bu ay sol tarafımda sancı yoğun oldu yumurtlama zamanımda yumurtlama tarihim aralık 16 17 fakat hala sol kasığımda ara ara batmalar var ve yumurtlamadan hemen sonra göğüslerimde hassasiyet oldu yine yumurtlamadan bir kaç gün sonra pembe lekelenmem oldu bunlar gebelik belirtisi olabilirmi şimdiden teşekkürler ...
normal kan testi ile hamilelik belli olurmu arkadaşlar yoksa extra hamilelik icin bir kan testimi yaptırmak lazım??????????
bahtcım teşekkür ediyorum vermiş olduğun bilgilerden dolayı allah emanet ol canım ...
NORMAL KAN TESTİNDE BELLİ OLMAZ DEĞER FAZLASI OLARAK ÇIKAR FAKAT GEBELİK ŞÜPHESİYLE GİDERSEN KAN DEĞERLERİNİ ÖYLE DĞERLENDİREBİLİRLER AMA GEBELİK İÇİN AYRIDIR KAN TESTİ CAN:lepi:
İKİTANE CAN DOSTUM UN GZEL HABERLERİNİ ALDIM MÜTHİŞ SEVİNÇLİYİM 3 ANNE ADAYI VE AYNI TARİHLİ DOĞACAK 3 KARDEŞ BEBEĞİMİZ OLACAK BU TOPİĞİN EN BAŞINDAN BERİDİR YANIMDA OLAN ARKADAŞLARIM NEVKİ, STAREE ARKADAŞIM CAN DOSTLARIMDA HAMİLE VE 3 MÜZDE AĞUSTOS ANNELERİ OLACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE ÇOK SEVİNÇLİYİM VE BUNU TEKRAR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA VE ARKADAŞLARIM NEVKİ,STAREE ARKADAŞIMI YENİDEN TEBRİK EDİYORUM VE ONLARI ÇOKKKKKKKK SEVİYORUM:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN GÜZEL RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İŞALLAH DEDİĞİNE KATILIYORUM KİLO KONUSUNDA BENDE İLK KIZIMDA ÇOK KİLOLUYDUM BU YÜZDEN ÇOK TEHLİKELİ OLDU 6 GÜN DOĞURAMADIM TEHLİKELİ OLDU BİRAZDA KAFAN DAĞILSIN RAHATLA ALLAHIM SANA SAĞLIKLI SIHATLİ BİR BEBEK VERSİN İŞALLAH EN KISA ZAMANDA ÖPÜYORUM SENİŞeniz
sagol yaaa ama benimkisi işte farklı normal hap kullanıyorum ama bırakmak istedigim icin bu ay öyle tebirli kullanmadım.ama şu kac gündür hep mide bulanıtısı var geceleri karın agrısından uyanıyorum ve cok midem bulanıyor bu yüzden doktora gittim ,gittim ama işte sordu neyin var anlattım sonra hamilelik şüphesi olabilir dedi fakat ben dogum kontrol hapı kullanıyorum dedim sonra normal kan testi yaptı ve herhalde hamilelik icin extra yapmadı sormadımda şimdi kafam karıştı cuma günüde ultrasona gidecegim başka birşeyim varmı diye
acaba o günü sorsamı hamileilk icin bir test yaptımı diye cünkü sonuclarda şu hcg midir nemidir yok işte ............
sence ne yapsam ?????? cok karışıgım yaaa
baht merhaba Öncelİkle vermİŞ olduĞun bİlgİlerden dolayı teŞekkÜr ederİm benİm sana bİr sorum olacak benİm adetİme 5 gÜn var yumurtlama gÜnlerİmİ kaÇırmadım ve dÜzenlİ olarak gÜn aŞırı uyguladık daha sonra bende aŞırı gÖĞÜs aĞrısı ve bel aĞrısı oldu bundan 5 gÜn sonra kasıklarda batma 2 gÜn sonra bel aĞrısı ama tutulma Şeklİnde eĞİlİp kalkarken yada sÜpÜrge yaparken dİrek kalkamadım dÜn akŞamda baŞ dÖnmesİ vardı hatta bİ ara gİttİm geldİm :)))))) normalde adetİme 1 hafta kala belİrtİlerİ olurdu Şİmdİ 5 gÜn var aĞrıyan bİ yanım yok enazından ara ara bİlmİyorum benİm yumurtlama gÜnlerİm Çok erken ÇÜnkÜ 25 gÜnde bİr adet gÖrÜyorum acaba test yapsam sence ????
Darısı başımıza :gitme:
canım test yapsan bile hcg hormonun geç salgılanırsa teste durum negatif çıkar yani sağlıklı bi test olmaz bu yüzden o 5 günü beklersen daha emin adım atmış olursun senin üzülmemen için söylüyorum ben gebe olduğum halde erken yaptım testi bu yüzden çıkmadı ama gebeymişim çok üzülmüştüm sen biraz bekleyip kan testi yaptır senin belirtilerin aynı benim yaşadığım belirtilere benziyor bu yüzden gebelik şüphen bence yüksek hadi hayırlısı ama bana soracak olursan azıcık daha sabredip kan testi yaptır kesin sonuç almış olursun güzel haberi sabırsızlıkla bekliycem öptüm şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?