günaydın bahtçımm nasılsınkaydirigubbakcemile5.hamileliğin nasıl geçiyo:CüvCüv:.yaw cumartesi test yaptım yine negatif:1no2:..ama ne hastalık nede regli belirtisi var hala ikilemdeyim.kan testide yaptıramıyrm burası çok küçük yokmuşÇok üzgünüm çoook.anca ayın 20sinde yaptırabilirim.yaw idrarda nezaman belli olurki meraktan çatlıycam.bugün gecikeli 11.gün:teselli:
CANIM HEPSİNİ BİRDEN GÖRECEĞİZ DİYE BİŞEY YOK BİR VEYA İKİ BELİRTİDE BAŞLANGIÇTA GÖRÜLEBİLİR DEVAMI VEYA DİĞER BELİRTİLER İLERLEDİKÇEDE ÇIKABİLİYO BENDEDE İLK HAFİF KASIK BATMALARI VE GÖĞÜS ŞİŞLİĞİ HASSASİYETİYLE BAŞLADI ŞİMDİ HEPSİ ARKA ARKAYA BELİRTİLER YAŞIYORUM PEK EĞLENCELİ DEĞİL ÖZELLİKLE MİĞDE BULANTISI AYNI ZAMANDA HER GEBELİKTE AYNI BELİRTİLERİ VERMEYE BİLİR İÇİN RAHAT OLSUN İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER DUYARSIN :Saruboceq:
günaydın bahtçımm nasılsınkaydirigubbakcemile5.hamileliğin nasıl geçiyo:CüvCüv:.yaw cumartesi test yaptım yine negatif:1no2:..ama ne hastalık nede regli belirtisi var hala ikilemdeyim.kan testide yaptıramıyrm burası çok küçük yokmuşÇok üzgünüm çoook.anca ayın 20sinde yaptırabilirim.yaw idrarda nezaman belli olurki meraktan çatlıycam.bugün gecikeli 11.gün:teselli:
CADIARZU
aycancım bende aynen senin gibiyim hatta benimki 15 gün geçti pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum
canım benim hadi bakalım inşallah kanda çıkar.bende pzartesi doktora gitçemm.inşallah ikimizde iyi haberler alırız.herkese dua ediyrum Allah hepimizin gönlüne göre versin:Saruboceq:.canım bilgilendir beni tamammı.bende salı günü inşallah güzel haberler vercem size:ecrin_bebek:
tamam canım bilgilendiririm. ha bide yarın sabah evde bi test daha yapacağım sonucu yazarım:kedi:
canımm naptın yaptınmı test.inşallah pozitiftir.bende yaptım ama yine negatif yaaa.ne bu böyle anlamadımkiiimafoldumben
arkadaslar benimde beklenen adet tarihim bugün ama inşallah olmam benimde gögüslerimde ara ara sızlama oluyor belim ve kasıklarımda adet olacakmışım gibi 1 haftadır ağrı oluyor hiç sivilce olmazdı bende yüzüm sivilcelendi anlamadım adetim düzensiz oldugu için sanmıyorum ama inşallah umut ediyorum
ay çok üzüldüm canım bendede durum aynı demiştimya hani 13. gün yaptığım teste silik çıktı diye bide 16. gün yani bu sabah yaptım tek çizgi kırmızı kart geliyor gibi belim ağrıyor bugün... hem ben ümitleniyorum hem de eşimi ümitlendiriyorummafoldumben tam 16 gün geçti ya her gününde bi umut hayırlısı diyelim napalım pzartesi yinede doktora gidecem sen tam olarak hastalandınmıkafamçokkarıştı
bi test yap diyecem ama henüz erken bence hiç düşünme kaç gün geçtiğini psikolojin benimki gibi iyice bozulur:umursamaz:selam kizlar, naber??? vallahi ben bekliyorum ama neyi bilmiyorum!!! dün adet günümdü olmadim hala ama acayip sancim var rahatsizlanacagim galiba...bilmiyorum yanee
ewet cnm biraz önce hastalandım.artık bi dahaki aya:ecrin_bebek: pazartesi bende gidicem doktara.inşallah iyi haberler verirsin bizee.benden geçti seni bekliyrmmm:Saruboceq:
bi test yap diyecem ama henüz erken bence hiç düşünme kaç gün geçtiğini psikolojin benimki gibi iyice bozulur:umursamaz:
Offff!Demek başladı belirtilerin iyice;peki kontrollerini hangi uzmana yaptırıyorsun Ankara'da?
Ya da hastane olarak hangisini seçtin canımcım?
bahtçım canım bana kırmızı kart göründü.inşallah bidahaki ayamafoldumben
umudunu kırmak istemem ama bu belirtiler kırmızı kartın habercisi hele sivilce olayı bende hiç şaşmaz çıktıysa muhakkak sonuç kırmızımafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?