bahtcm canım ben 1.30 aylık olayını anlamadım
baht'cım sana bişey soracam.. ağrılarım üzerine doktora gittim.. adetime 5 gün vardı.. dr yumurta içe kanamaış ağrıların ondan dedi.. bi bilgin var mı bu konuda?? neden içe kanama olur?? bi sorun yok normal dedi.. bazen yumurta çatlarken içe kanarmış.. bende merak ettim doğrusu. nette araştırdım bişey bulamadım,bilgin varsa yaz lütfen.. bu arada yarın adet günüm.. inşallah olmam.. bu ay yumrta takibi yaptırdım.. dr dediği günlerde de birlikte olduk.. Allah isteyen herekse nasip etsin.. baht cım cevabını bekliyorum...yarın okurum.. öptüm seni... çok teşekkürler şimdiden..
kac hafta kac gunluksun bahtcım.. ben 5 hafta 4 gun
Belırtılerımı sormak ısteyen arkadaŞlar varsa burdayım haberınız olsun paylaŞırım sızlerle seve seve
ne belirtilerin oldu?
benim kasıklarımda özellikle sol kasığımda 2 gündür çok şiddetli bi ağrı var.. pazardan beri başım çok ağrıyor... mafoldumben sol yumurtalığımda titreme gibi bişey oluyor (ki bunu ilk kez yaşıyorum) 2 gündür ara ara başım dönüyor... inanılmaz bir gaz sancım var... karnım şişti sancıdan... 27 kasımda adet oldum... ve normalde 30 kasımda adet olmam gerekiyordu... 3 gün önce oldum... ben çok düzenli adet olurum... kafayada böyle şeyleri pek takmam kendimide dinlemem.. ama bu belirtilerim o kadar barizki... adetimi beklesemmi acaba bilemiyorum...
not: bu arada tebrikler... allah mutlu sona kavuştursun bebişini kucağına al sağlıkla inşallah...
canım bence seninkiler yumurtlama belirtileri bu kadar günde ancak yumurtluyor olabilirsin.......
ne belirtilerin oldu?
benim kasıklarımda özellikle sol kasığımda 2 gündür çok şiddetli bi ağrı var.. pazardan beri başım çok ağrıyor... mafoldumben sol yumurtalığımda titreme gibi bişey oluyor (ki bunu ilk kez yaşıyorum) 2 gündür ara ara başım dönüyor... inanılmaz bir gaz sancım var... karnım şişti sancıdan... 27 kasımda adet oldum... ve normalde 30 kasımda adet olmam gerekiyordu... 3 gün önce oldum... ben çok düzenli adet olurum... kafayada böyle şeyleri pek takmam kendimide dinlemem.. ama bu belirtilerim o kadar barizki... adetimi beklesemmi acaba bilemiyorum...
not: bu arada tebrikler... allah mutlu sona kavuştursun bebişini kucağına al sağlıkla inşallah...
geçen ay hamile kalıp üzerine görmüş olabilirmiyim acaba diye düşünüyorum.. çünki geçen ay 3 gün evvel adet gördüm...
OLABİLİRSİN ÜSTÜNE GÖRME ÇOK YAYGIN Bİ BELİRTİDİR ARTI DÜZENLİ Bİ ADET GÖRÜP BU OLAY İLK OLUYORSA AKLA GELECEK İLK ŞEY GEBELİK OLUR BİZİM İÇİÇNDE DR. İÇİNDE HAYIRLISI OLSU BİRAZ DAHA BEKLE Bİ TEST YAPTIR BAKALIM
merhaba baht benim adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı hiç gecikmezdi normalde bide bugüne kadar ne ağrı ne sızı vardı bugün hafif biradet sancısı oluyor sanki adet olmuşum gibi geliyo sürekli tuvalete koşuyom olmamışım bi ıslaklık var sıvı akıntı değil yapışkan bişe bide genelde sol kasığımda iğne gibi batmalar oluyor sence olabilirmi....
canım bu ağrı çatlama ağrısı da olabilir bir ay önce böyle bişey yaşadım doktora gidip sordum yumurtan çatlamıştır dedi dediği gibide oldu şimdi gebeyim bende hemen gebelik testi yaptım doktor söyleyince dayanamadım negatif çıktı bi süre bekledikten sonra tekrar yaptım pozitif çıktı bekle bakalım hayırlısı işallah gebesindir
yani adet günlerinde mi çatlama olabiliyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?