Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

CANLARIM YETTıM GARı GEBE KALDIM DıYE SıZLERı UNUTMADIM ŞıFREMLE ıLGı Bı SORUN YAŞADIM DAHA DOĞRUSU ŞıFREMı UNUTTUM BU YÜZDEN TOPıĞıME GıREMEDıM AMA SIK SIK GÖRÜŞECEĞıZ SıZLE BURADA SAĞOLSUN KK BANA ŞıFREM KONUSUNDA ÇOK YARDIMCI OLDULAR TEŞEKKÜRLER ONLARA BEBıŞıM DE 1.BUÇUK YANı 6 HAFTALIK AYLIK OLDU 15 GÜN SONRA KALP ATIŞLARINI DıNLEMEYE GıDECEĞıM GÜZEL RABBıM TÜM ıSTEYENLERE VERSıN BU GÜZEL MUCıZEYı HEPıNıZE HAYIRLI HABERLER VERSıN ALLAHIM HEPıNıZı ÖPÜYORUM KOCAMAN BUARADA BEN YOKKEN DıĞER ARKADAŞLARA YARDIMCI OLAN HER ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERıM DıĞERLERıNE DESTEK OLDUKLARI ıÇıN YARIN GÖRÜŞÜRÜZopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bahtcm canım ben 1.30 aylık olayını anlamadım

PARDON CAN YALNIŞ YAZMIŞIM BİRBUCUK AYLIK YAZACAKTIM CANIM YA SENİDE DİĞER GEBELERİDE KUTLARIM YALNIŞ OKUMADIYSAM GEBEYMİŞ SİN HAYIRLISAĞLIKLI GEBELİK LER VERSİN ALLAHIM SANA VE DİĞER ARKADAŞLARIMA :Saruboceq:

Belırtılerımı sormak ısteyen arkadaŞlar varsa burdayım haberınız olsun paylaŞırım sızlerle seve seve

CANIM BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞMADIM AMA KAFAN ÇOK ARIŞMIŞSA BAŞKA Bİ UZMAN DR. DAHA DANIŞ ŞÜPHEN GEÇMİŞ OLUR ÖPÜYORUM SENİ KUSURA BAKMA DUYMADIĞIM YAŞAMADIĞIM BİŞEY OLDUĞU İÇİN YARDIMCI OLAMADIM ÖPmafoldumben

Belırtılerımı sormak ısteyen arkadaŞlar varsa burdayım haberınız olsun paylaŞırım sızlerle seve seve

ne belirtilerin oldu?

benim kasıklarımda özellikle sol kasığımda 2 gündür çok şiddetli bi ağrı var.. pazardan beri başım çok ağrıyor... mafoldumben sol yumurtalığımda titreme gibi bişey oluyor (ki bunu ilk kez yaşıyorum) 2 gündür ara ara başım dönüyor... inanılmaz bir gaz sancım var... karnım şişti sancıdan... 27 kasımda adet oldum... ve normalde 30 kasımda adet olmam gerekiyordu... 3 gün önce oldum... ben çok düzenli adet olurum... kafayada böyle şeyleri pek takmam kendimide dinlemem.. ama bu belirtilerim o kadar barizki... adetimi beklesemmi acaba bilemiyorum...

not: bu arada tebrikler... allah mutlu sona kavuştursun bebişini kucağına al sağlıkla inşallah...

canım bence seninkiler yumurtlama belirtileri bu kadar günde ancak yumurtluyor olabilirsin.......

İLK ÖNCE SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM ALLAH SANADA ENKISA ZAMANDA NASİPETSİN BENİM DE YERLİ YERSİZ KASIK AĞRIM OLDU GÜNÜMDEN 3 GÜN SONRA ADET OLDUM BENDE ŞAŞIRMIŞTIM ÖNCE OLURDUM AMA İLK DEFA 3 GÜN SONRA OLDUM BEL AĞRIM ÇOK TU GÖĞÜS UÇLARIM RENK DEĞİŞTİRMEYE RENGİ AÇILMAYA BAŞLAMIŞTI BACAĞIMA ÇOK AĞRI VURDU SONRADA ETE AŞ ERDİM BİRDEN BİRE 2 GÜN SONRADA GÖĞÜS AĞRISI GÖĞÜS UÇLARINDA HAASASİYET BAŞLADI İLK ÖNCE TEST YAPTIRDIM NGATİF ÇIKTI ONDAN 3 GÜN SONRA YAPTIM POZİTİF ÇIKTI HAKINDA HAYRLISI OLSUN CANIM:Saruboceq:

geçen ay hamile kalıp üzerine görmüş olabilirmiyim acaba diye düşünüyorum.. çünki geçen ay 3 gün evvel adet gördüm...

OLABİLİRSİN ÜSTÜNE GÖRME ÇOK YAYGIN Bİ BELİRTİDİR ARTI DÜZENLİ Bİ ADET GÖRÜP BU OLAY İLK OLUYORSA AKLA GELECEK İLK ŞEY GEBELİK OLUR BİZİM İÇİÇNDE DR. İÇİNDE HAYIRLISI OLSU BİRAZ DAHA BEKLE Bİ TEST YAPTIR BAKALIM

merhaba baht benim adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı hiç gecikmezdi normalde bide bugüne kadar ne ağrı ne sızı vardı bugün hafif biradet sancısı oluyor sanki adet olmuşum gibi geliyo sürekli tuvalete koşuyom olmamışım bi ıslaklık var sıvı akıntı değil yapışkan bişe bide genelde sol kasığımda iğne gibi batmalar oluyor sence olabilirmi....

cuma günü için doktorumdan randevu almıştım geçen hafta... o zamana kadar bekliycem.. kısmet :hulya: vakit ayırıp yanıtladığın için çok teşekkür ederim... opuyorumnanaktan

canım bu ağrı çatlama ağrısı da olabilir bir ay önce böyle bişey yaşadım doktora gidip sordum yumurtan çatlamıştır dedi dediği gibide oldu şimdi gebeyim bende hemen gebelik testi yaptım doktor söyleyince dayanamadım negatif çıktı bi süre bekledikten sonra tekrar yaptım pozitif çıktı bekle bakalım hayırlısı işallah gebesindir

yani adet günlerinde mi çatlama olabiliyo ?

yani adet günlerinde mi çatlama olabiliyo ?

olabiliyo duyulmamış bişey değil benim arkadaşımda duymuştuk canım HATTA 3 CÜYÜ BÖYLE DOĞURDU 4 CÜYE HAMıLE CAN ALLAH NASıP ETMıŞSE ZAMANI FARK ETMıYO

Son düzenleme:
merhaba baht çım.ben yazdıklarını okudum ve üye olmaya karar verdim.ne bileyim bi güven geldi içme.size bi şey sormak istiyrm.eşimle 4 aydır bebiş istiyrz ama olmuyo.ben 30-33gündebir regli oluyorum.normalde yaklaşık 5-10 gün önce göğüs ve karın ağrım oluyo ama ilk defa hiç bir regli belirtim yok.3gün geçti idrar testi yaptım negatif çıktı şuan 6.gün ama hala hastalanmadım.test yanlış olabilirmi.sizce hamile olabilirmiyim.şimdiden teşekkür ederim.

slm bnmde ara ara basım döner gibi oluyo dün aksamdan beri bide asırı bi iştah var karnımın alt kısmındada dokununca bi garip oluyorum hassas acıyo gibide degil gibide acayıp bisi işte bide cok akıntım var 2 gün önceye kadar beyaz yogurt gibiydi bugun sarımsı oldu sanki adetime 2 gün var insllh hamileyimdir sence olabilirmi uzmanımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…