yardımcı olacak arkadaş yok ortalarda konuyu açmışsınız yardımcı olucam diye ama keşke takipte etseniz
sevgili aspirin baht arkadaşımız bir kaç gün burda olmayacağını söylemişti yoksa emin ol sana da yardımcı olmaya çalışırdı. ben pek tecrübeli değilim ne desem yalan olur ama ben de burda okuyup takip ettiğim kadarıyla herkesin belirtileri farklı oluyor hatta hiç anlamadan hamile olduğunu öğrenenler var. ama bacaklarda ağrı kasık ağrısı çok yaygın belirtiler.. günün de geciktiyse ümitlen diyemem ama bi şüphe var demek ki inş psikolojik değildir. damarların belli olması da hamilelik belirtsi olarak geçiyor bazı sitelerde. ben de kasık ağrısı çektim günüm gecikti ama günümden önce 2 günlük bi kanamam oldu üstüne mi gördüm acaba dedim kan ve idrar testlerim negatif çıktıinş her şey gönlünce olur inş sen hamişsindir canım
umarım yardımcı olabilmişimdir vereliniortak
hamilelik belirtilerin de kasık agrısı ve ayaklarda uyuşma olurmu lütfen cevap
Arkadaşlar merhaba bizim bu korunmadığımız 2. ayımızdı. Ancak 1 gün gecikmeyle adet oldum . Normalde 7 gün sürer ve aşırı kanamam olur ancak bugün 2. gün o kadar az geliyor ki kesilmek üzere ancak bel ağrısından duramıyorum. İlaçta içemiyorum. Doktoruma mail attım ancak cevap gelmedi. Çalıştığım için de izin alamıyorumSizce üstüne görme olabilir mi?acil cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Gülüm üstüne görme beklenen adet tarihinden genelde önce olarak adlandırılan bişey.Oysa senin reglinden sonra olmuş;eğer geç döllenme olduysa neden olmasın;ama regllerin düzenliyse üzülerek söylemeliyim ki zannetmiyorum.
slm kızlar bende yeni hamişim yardımcı olabikirim
slm kızlar bende yeni hamişim yardımcı olabikirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?