sizlerde sormak istediklerinizi sorun içtenlikle cevaplarım:CüvCüv: ben 4 sayfada hamilelik belirtilerini hem kendimde yaşadıklarımı hemde arkadaşlarımın tecrübelerini ve araştırmalarım dahilinde öğren diğim gebelik belirtilerini yazdım oradan okuyp karşılaştırma yapabilirsiniz banada soru sora bilirsiniz bildiğimce size yardım etmeye çalışırım
kızlar ben daha eşimle ilişkiye giremedim. denedik fakat olmadı. adetimin de bugün gelmesi gerekti. hiçbir hamilelik belirtisi yok ne miğde bulantısı ne de göğüslerde falan değişiklik. sizce olabilir mi ya daha eşimle ilişkiye girmedik. yeni evliyiz.
yok ben senin bayan olduğundan şüphe etmeye başladım ayol olmadıysa eşinde burda değilse nasıl hamile kalacaksın anlamadım..sabırlı ol..ayrıca eşindemi? acemi nasıl olmaz yanii...kaydirigubbakcemile3 çözemedim yok yeni evli olduğunuz için tedirginlikten olmuyorsa biraz sabırlı ol derim..kaydirigubbakcemile3
kızlar meraba çok mutluyum test yaptım hamileyim 2.5 yıl oldu en sonunda:ecrin_bebek:sırnaşık şeyçok mutluyum çokkkkk....
merhaba,
3 ay klomen+ pregnly tedavisi gördüm doktor 1 ay ara verelim demişti. ama 2 ay oldu adet olmayı bekleyip tekrar doktora gidecektim. 12 ekim adet günümdü hala olmadı. dün akşam biraz kan geldi.sabaha kadar gelmemiş,kesilmiş.hatta dün test aldım yapacaktım yapmadım adet oldum diye. ve bugünde hiç kan gelmedi. bir anda kesilmiş. neden olabilir bir fikriniz varmı.psikolojikmi yaa yoksa
kızlar test yaptım sabah.
biraz öncede kan vermeye gittik eşimle bakalım sonuç ne çıkacak..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?