baht cım çok geçmiş olsun canım doktorun neyi uygun görüyosa yap ameliyat diyosa ol sonuçta hamile kalırsan zararı olur sanada bebeğede allah korusun önce sağlığımız sonra bebiş kendini üzme strese girme allahım bir an önce şifanı versin canım
bahtcım bende bi soru sorim sana
adetimi 5 gün geçti kanda 1 çıktı hala adet olmadım 2 gündür göğüslerim çok acımaya başladı normalde adetten 1 yada 2 hafta önce göğüslerimde ağrı olurdu bide adete 1 gün kala sağ yumurtalığımda şiddetli bi ağrı oldu hç böyle bişey yaşamamıştım önceden sence ne olabilir geç yumurtlama olurmu acaba diyorum ama bilemiyorum kafam çok karışık yardımcı olursan sevinirim
selamün aleyküm arkadaşlar benim adetim geçikti 3 4 gün oluyo mide bulantısı falan halsizlik var adet agrılarımda oldu ama adet olmadım gögüslerim çok hassaslaştı bundan 1,5hafta önce doktora gittim iltihap için ve yara varmış eşimle o süre içinde hiç ilişkiyeyede girmedik ama ilaçlarım bittigi gün beraber olduk gebelik olabilir mi
canım...bende yara yok,fakat sadece bir defasında ağrım olmuştu..doktora gittim ve bana idrar yolu enfeksiyonu olduğumu söyledi...ilaç kullandım...şimdi de herhangi bir ağrım yok...bu durumda benim hamile kalmam güçleşir mi canım?
Canım ya çok geçmiş olsun.Yazmışsın rahatsızığını ama şimdi gördüm.Ya tabiki ameliyat olmak hoş bişey değil ama doktorun gerekli görürse o ağrıları daha fazla çekme bence.
Zaten iki tane çocupun var bildiğim kadarıyla Allah onlara da sana da sağlık versin.Üçüncü de olsun diye neden acele ediyorsun ki?Varsın bir yıl sonra olsun.Kaç yaşındasın?Tedirginliğin ondan mı;hani yaş geçiyor sonra olamz diye falan!
yaa kızlar ben sordumda kımse bana cevap vermedı bal ve polen karısımını bılen yapan yapıpta sonuc alan alamayan bırılerı varsa bana cevap yazabılırmı (hala cevap alamadım ama kızlar kırılıyorum)
ben napıyım yanı ozaman ben hıc ane olamıcakmıyım yanı benımkı tedavı ılede gecmıyo kronıklesmıs yemedıgım ıgne ıcmedıgım ılac fıtllerde cabası offfffrf yaaa offff
sen nasıl oldun arkadasım benı bosver
kızlar acil bişey öğrenmem lazım bundan 4 gün önce boğaz ağrısı nedeniyle dr. gittim.Baya kötüydüm serum verdilerr.adetimede 12 gün vardı.Dr. dedi sakıncalı bir durunm yok dimi diye dedim korunmuyoruz ama bu ay varmı yokmu bilmem.DEdi o daha belli olmaz varsada bişey olmaz diyerekten bana amoklavin bıd 1000 mg bocozyme-c (vitamin)bide gribe yönelik aferin verdi 5 gün kullan dedi bugün 4.günüm şimdi gelelim sadade eğer hamileysem bebeğime bişey olurmu içmeyin derseniz boğazım baya kötü hala ağırıyor.içmeliyim en azından 2-3 güğn daha adetime 8 gün var akıntımın haddi hesabı yok idarımda çok farklı renkte(ilaçtan olabilir)diyelim varsa bişey olurmu?yalşayan arkadaşlar varsa yada bilgisi olanlar lütfen beni aydınlatınnnnn
sayfayı açan arkadaşa değil ama genel olarak bir sorum var lütfen fikir verebilirmisiniz...
öncelikle adet tarihlerimi yazıyorum size
--21 haziran
--15 temmuz
--5 ağustos..
google da arattırıp hesaplattığımda adetimin 2 gün önce gelmesi gerektiğini yazıyor ..ama ben 1 çocuk annesi olmama rağmen halan durumumu kestiremiyorum.fikrinizi yazabilirmisiniz lütfen...
selam kısssslarrrrr
kan testi yaptırdım 6 gün varken sonucu dün aldım 13.9 çıktı sonucum yani gebelik var.....tahmini 11 günlük bir gebelik kendi hesaplamalarıma göre....diğer topiklere de sordum ama sizlerede sormak istedim....bu gün için normal bir değermi arkadaşlar????biliyorum artış olması lazım takip etmem lazım reglimin geçmesini beklemem lazım ama yine sormak istedim.....lütfennnn yorumlarrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım ebnım ben okudum notumuda aldım (saol canım burada sende benım ıcın degerlısın haklısın bu savası kazanıcaz en buyuk morel kaynagımsın sen benım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?