• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

baht cım çok geçmiş olsun canım doktorun neyi uygun görüyosa yap ameliyat diyosa ol sonuçta hamile kalırsan zararı olur sanada bebeğede allah korusun önce sağlığımız sonra bebiş kendini üzme strese girme allahım bir an önce şifanı versin canım

bahtcım bende bi soru sorim sana
adetimi 5 gün geçti kanda 1 çıktı hala adet olmadım 2 gündür göğüslerim çok acımaya başladı normalde adetten 1 yada 2 hafta önce göğüslerimde ağrı olurdu bide adete 1 gün kala sağ yumurtalığımda şiddetli bi ağrı oldu hç böyle bişey yaşamamıştım önceden sence ne olabilir geç yumurtlama olurmu acaba diyorum ama bilemiyorum kafam çok karışık yardımcı olursan sevinirim

bende onu diycektim geç yumurtlamada erken kan testinde çıkmaya biliyo adet olmazsan 10 veya 5 gün bekle öyle yaptır hayatım

selamün aleyküm arkadaşlar benim adetim geçikti 3 4 gün oluyo mide bulantısı falan halsizlik var adet agrılarımda oldu ama adet olmadım gögüslerim çok hassaslaştı bundan 1,5hafta önce doktora gittim iltihap için ve yara varmış eşimle o süre içinde hiç ilişkiyeyede girmedik ama ilaçlarım bittigi gün beraber olduk gebelik olabilir mi

geç döllenme denilen şey olabilir ama rahimdeki yaradamiğde bulantısı kasık ağrısı yapabiliyo bende yapmıştı bide eğer gebe kalmışsan yara ve iltahabın anneye ve bebeğe ciddi zararları var hemen doktorunla görüşüp kan testi yapmasını istersen erken teşhiste yarar var haberini vermeyi unutma öp.

selam kısssslarrrrr

kan testi yaptırdım 6 gün varken sonucu dün aldım 13.9 çıktı sonucum yani gebelik var.....tahmini 11 günlük bir gebelik kendi hesaplamalarıma göre....diğer topiklere de sordum ama sizlerede sormak istedim....bu gün için normal bir değermi arkadaşlar????biliyorum artış olması lazım takip etmem lazım reglimin geçmesini beklemem lazım ama yine sormak istedim.....lütfennnn yorumlarrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım...bende yara yok,fakat sadece bir defasında ağrım olmuştu..doktora gittim ve bana idrar yolu enfeksiyonu olduğumu söyledi...ilaç kullandım...şimdi de herhangi bir ağrım yok...bu durumda benim hamile kalmam güçleşir mi canım?

hayır rahmin sağlığı yerindeyse tabiki gebe kalabilirsin idrar yolu enfeksiyonlarında verilen ilaçların etkisi çabucak vücuttan atılır bu yüzden gebe kalabilmen zorluk çekmessin öp.:kahve:

Canım ya çok geçmiş olsun.Yazmışsın rahatsızığını ama şimdi gördüm.Ya tabiki ameliyat olmak hoş bişey değil ama doktorun gerekli görürse o ağrıları daha fazla çekme bence.
Zaten iki tane çocupun var bildiğim kadarıyla Allah onlara da sana da sağlık versin.Üçüncü de olsun diye neden acele ediyorsun ki?Varsın bir yıl sonra olsun.Kaç yaşındasın?Tedirginliğin ondan mı;hani yaş geçiyor sonra olamz diye falan!

canım bacım evet 2 tane sağlıklı çocuğum var allaha şükür ama ben ikisindede çocuktum kayın valdeyle geçti onların işini yapmaktan anneliği anlamadım üçüncü çocuğu çok isteyerek yaptım sanki ilk defa anne olacakmışım gibi oldu çükü kendi evimde ve bağımsızdım onu öyle bekledimki ölünce psikoljikman çöktüm o yüzden yeniden hiç bişey olmamış gibi anne
olmak istiyorum psikoloğumda önerdi
eğer durumun varsa yap sana iyi gelicektir dedi çünkü hala unutamadım hala giysilerini çıkarıp öpüp ağlıyorum kendime engel olamıyorum allah kimseye yaşatmasımn bu acıyı canım:roflol:

ben napıyım yanı ozaman ben hıc ane olamıcakmıyım yanı benımkı tedavı ılede gecmıyo kronıklesmıs yemedıgım ıgne ıcmedıgım ılac fıtllerde cabası offfffrf yaaa offff

yaa kızlar ben sordumda kımse bana cevap vermedı bal ve polen karısımını bılen yapan yapıpta sonuc alan alamayan bırılerı varsa bana cevap yazabılırmı (hala cevap alamadım ama kızlar kırılıyorum)

arkadaşım bi umut ben akçaya gittiğimde aldım bal ve poleni bende işe yaramadı be cannnnnnnnnnnnnn orada saf köylüler kendileri toplamıştı uydurukta değildi ama bende yaramadı yumurtalıklar tembelleşmiş yumurtalıklarıma baktırıp tedavi olup öyle gebe kalmaya çalışcam :1no2:

ben napıyım yanı ozaman ben hıc ane olamıcakmıyım yanı benımkı tedavı ılede gecmıyo kronıklesmıs yemedıgım ıgne ıcmedıgım ılac fıtllerde cabası offfffrf yaaa offff

can niye gene küstün kendine sana kim dediki hamiş olamazsın diye allah büyüktü be ben 2 senedir uğraşıyom bıkmadım bu davadan kazanan taraf ben olucam kendini motive et en yararlı ilaç budur kanseri bile motiveyle yenen kardeşlerimiz var ki tedavisi yokken kanserin insan kendi kendinin doktorudur dimi cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:oklava:

kızlar acil bişey öğrenmem lazım bundan 4 gün önce boğaz ağrısı nedeniyle dr. gittim.Baya kötüydüm serum verdilerr.adetimede 12 gün vardı.Dr. dedi sakıncalı bir durunm yok dimi diye dedim korunmuyoruz ama bu ay varmı yokmu bilmem.DEdi o daha belli olmaz varsada bişey olmaz diyerekten bana amoklavin bıd 1000 mg bocozyme-c (vitamin)bide gribe yönelik aferin verdi 5 gün kullan dedi bugün 4.günüm şimdi gelelim sadade eğer hamileysem bebeğime bişey olurmu içmeyin derseniz boğazım baya kötü hala ağırıyor.içmeliyim en azından 2-3 güğn daha adetime 8 gün var akıntımın haddi hesabı yok idarımda çok farklı renkte(ilaçtan olabilir)diyelim varsa bişey olurmu?yalşayan arkadaşlar varsa yada bilgisi olanlar lütfen beni aydınlatınnnnn

sayfayı açan arkadaşa değil ama genel olarak bir sorum var lütfen fikir verebilirmisiniz...
öncelikle adet tarihlerimi yazıyorum size
--21 haziran
--15 temmuz
--5 ağustos..

google da arattırıp hesaplattığımda adetimin 2 gün önce gelmesi gerektiğini yazıyor ..ama ben 1 çocuk annesi olmama rağmen halan durumumu kestiremiyorum.fikrinizi yazabilirmisiniz lütfen...

kızlar acil bişey öğrenmem lazım bundan 4 gün önce boğaz ağrısı nedeniyle dr. gittim.Baya kötüydüm serum verdilerr.adetimede 12 gün vardı.Dr. dedi sakıncalı bir durunm yok dimi diye dedim korunmuyoruz ama bu ay varmı yokmu bilmem.DEdi o daha belli olmaz varsada bişey olmaz diyerekten bana amoklavin bıd 1000 mg bocozyme-c (vitamin)bide gribe yönelik aferin verdi 5 gün kullan dedi bugün 4.günüm şimdi gelelim sadade eğer hamileysem bebeğime bişey olurmu içmeyin derseniz boğazım baya kötü hala ağırıyor.içmeliyim en azından 2-3 güğn daha adetime 8 gün var akıntımın haddi hesabı yok idarımda çok farklı renkte(ilaçtan olabilir)diyelim varsa bişey olurmu?yalşayan arkadaşlar varsa yada bilgisi olanlar lütfen beni aydınlatınnnnn

hayatım doktorun deiyse vardır bildiği ama şüpheliysen bi jinekoloğa sor aç bilinmeyen numaralardan hastane numarası alıp bi jinekolağa veya kadın doğumcuya danışabilirsin ben senin yerinde olsam böyle yapardım emin olmak için

sayfayı açan arkadaşa değil ama genel olarak bir sorum var lütfen fikir verebilirmisiniz...
öncelikle adet tarihlerimi yazıyorum size
--21 haziran
--15 temmuz
--5 ağustos..

google da arattırıp hesaplattığımda adetimin 2 gün önce gelmesi gerektiğini yazıyor ..ama ben 1 çocuk annesi olmama rağmen halan durumumu kestiremiyorum.fikrinizi yazabilirmisiniz lütfen...

bende hesaplamıştım hayatım 12 sinde olmam gerekiyomuş 6 sında oldum doktora gittim ara kanama olabilir dedi sonra gebelik testi yaptı yok bişey yumurtalıklarına bakalım dedi sonra bu ay stresli geçtiyse erken veya geç olabiliyosun dedi daha gaeçen hafta gittim yeni oldu yani

demet nur 36 cı sayfayı okudunmu doktor bi arkadaştan sorup öğrendim hızlı gebe kalmanın yolları diyo bazıları çok ilginç emin kaynaktan aldım bu cevapları

saol baht cım diğer iki ilaç bişey yapmazda antibiyotik 1000 mg ondan korktum veren insanda dr. sonuçta hiç bişey olmaz dedi.telefon işi aklıma gelmedi.saol canım bi bakayım

:Saruboceq:
selam kısssslarrrrr

kan testi yaptırdım 6 gün varken sonucu dün aldım 13.9 çıktı sonucum yani gebelik var.....tahmini 11 günlük bir gebelik kendi hesaplamalarıma göre....diğer topiklere de sordum ama sizlerede sormak istedim....bu gün için normal bir değermi arkadaşlar????biliyorum artış olması lazım takip etmem lazım reglimin geçmesini beklemem lazım ama yine sormak istedim.....lütfennnn yorumlarrrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım gözün aydın kendini değil hepimizi sevindirdin benim bildiğim 10 ve 10 nun üstü gebelik var olarak kabul ediliyo allah sağlıklı sıhatli gebelik dönemi versin geri kalanlarınada bu mucizeyi nasip etsin işallah

canım ebnım ben okudum notumuda aldım (saol canım burada sende benım ıcın degerlısın haklısın bu savası kazanıcaz en buyuk morel kaynagımsın sen benım )

canım ebnım ben okudum notumuda aldım (saol canım burada sende benım ıcın degerlısın haklısın bu savası kazanıcaz en buyuk morel kaynagımsın sen benım )

kadınlar kulübüne girdim gireli en iyi dostlarım siz oldunuz normalde evde durmayan çok sosyal bi insandım sizle tanışalı herkez niye evden çıkmadığımı merak ediyo bilenlerde sizeri kıskanıyo ama ben burda kendimi daha iyi hissediyorum canım siz varsanız ben her türlü dalarım bu konulara:sm_cool:

nevkim burasın görüyom ama merabalaşmadın kız kendini göster küstünmü bana cannnnnnnnnn

Back