• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

merhaba baht ben 3 ay önce sezeryan oldum ama 10 içinde ileştim bide 3 yıl öncede ğolumda olmuştum yine iyiydi sonradanda ola biliyormu

yaa kızlar ben sordumda kımse bana cevap vermedı bal ve polen karısımını bılen yapan yapıpta sonuc alan alamayan bırılerı varsa bana cevap yazabılırmı

tabiiki canımzemuszemus

topicte birçok insana faydalı olmuşsun öncelikle tebrik ve teşekkürler
umarım banada olursun:(
benim sat 26 temmuz 2 idrar tahlili ardından 22 ağustosta b hcg negatif hala regl olmadım 8 günüm oldu geçeli
psikolojikmi bilmem bazı belirtiler var bide sana danışayım
çok halsizim sürekli uyuyorum ve hala yorgun uyanıyorum
akıntım var beyaz kokusuz yoğun (bi ara azalmıştı yeniden başladı)
belim ağrıyor küçük bi yastık koyup uzanıyorum öyle rahatlıyorum
sık idrara çıkıyorum rengide koyu
göğüslerim şiş hiç olmadıkları kadar büyük ve sert(damarlanma yok)
2 gün önce sağ kasığımda batma şeklinde ağrılarım oldu bacağıma vuruyordu kıvrandım ama şimdi yok (şükür)
bi kaç gündür gece adet olacakmışım gibi karnım sancıyor bacaklarım karıncalanıyor ama tık yok
şimdi umutlanayımmı yoksa kötü bişey mi var diye endişeleneyimmi bilemedim
sence ne yapmalıyım
adetimden önce yüzümde belli yerlerde hep sivilce çıkar gelen giden yok

topicte birçok insana faydalı olmuşsun öncelikle tebrik ve teşekkürler
umarım banada olursun:(
benim sat 26 temmuz 2 idrar tahlili ardından 22 ağustosta b hcg negatif hala regl olmadım 8 günüm oldu geçeli
psikolojikmi bilmem bazı belirtiler var bide sana danışayım
çok halsizim sürekli uyuyorum ve hala yorgun uyanıyorum
akıntım var beyaz kokusuz yoğun (bi ara azalmıştı yeniden başladı)
belim ağrıyor küçük bi yastık koyup uzanıyorum öyle rahatlıyorum
sık idrara çıkıyorum rengide koyu
göğüslerim şiş hiç olmadıkları kadar büyük ve sert(damarlanma yok)
2 gün önce sağ kasığımda batma şeklinde ağrılarım oldu bacağıma vuruyordu kıvrandım ama şimdi yok (şükür)
bi kaç gündür gece adet olacakmışım gibi karnım sancıyor bacaklarım karıncalanıyor ama tık yok
şimdi umutlanayımmı yoksa kötü bişey mi var diye endişeleneyimmi bilemedim
sence ne yapmalıyım
adetimden önce yüzümde belli yerlerde hep sivilce çıkar gelen giden yok
hayatım gebelik belirtilerin nerdeyse hepsi var ama kesin çözüm için kantesti yaptır bence anne adyısın ama yinede kan testiyle emin olmak lazım hadi bize güzel haberler ver:hooray:

idrar yolu enfeksiyoru olanlar hamile kalabiliyor mu bahtcım?....yardımcı olur musun lütfen?a.s.

hayatım gebelik belirtilerin nerdeyse hepsi var ama kesin çözüm için kantesti yaptır bence anne adyısın ama yinede kan testiyle emin olmak lazım hadi bize güzel haberler ver:hooray:

canım saol ya içim rahatladı inşallah hamileyimdir şu mübarek günde şu mübarek ayda Allah hepimizin dualarını kabul etsin ptesi reglim gelmezse gidicem doktora iyi kötü neyse ortaya çıksın eğer hamileysem ilk seninle paylaşıcam söz:)

idrar yolu enfeksiyoru olanlar hamile kalabiliyor mu bahtcım?....yardımcı olur musun lütfen?a.s.

canım idrar yolu enfeksiyonlarında hamile kalmak zor ama nadiren olabiliyo ama hem anne hem bebek için tehlikeli en güzeli önce tedavi sonra gebelik bende yara vardı bu yüzden gebe kalamamıştım bunu biliyorum tedavi oldum krem ve hap kullandım öyleki yara bacaklarıma kadar inmişti allaha şükür artık yaşamıyorum böyle şeyleri bu yaraların en büyük sebebi ayakları üşütmek direk rahimde hasar veriyor

canım saol ya içim rahatladı inşallah hamileyimdir şu mübarek günde şu mübarek ayda Allah hepimizin dualarını kabul etsin ptesi reglim gelmezse gidicem doktora iyi kötü neyse ortaya çıksın eğer hamileysem ilk seninle paylaşıcam söz:)

canım bekliycem sabırla ama pazertesinden itibaren 1 hafta yokum tedaviye başlıycam o yüzden haberini bu hafta değil öbür hafta görebileceğim çünkü çocukları anneme bırakıcam orada kalıcam oradan gidicem hastaneye ama inan merak içnde kalıcam:uhm:

bacılar tüm gün topikteydim sorularınızı cevapsız bırakmayım diye ama artık çıkıyorum yarın veya akşam görüşürüz her açtığımda güzel haberler duyarım umuduyla açıyorum işallah bu sefer duyarım hadi çalışmalara devam öptüm sizi hayırlı iftarlar byopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Aynen öyle şekerim 5 gün geçmek bilmiyor ne kadar abuk subuk şey varsa yapıyorum zaman geçsin diye ama başka çarede yok....gerçi bu ay olmasada üzülmem herşey allahtan ....her şeyin bir vakti var...ama heyecanlanıyorum işte elimde değilllllllllopuyorumnanaktan

İnşallah güzel haberlerini alacağız senin yaaaa alkisalkisalkis

yaa kızlar ben sordumda kımse bana cevap vermedı bal ve polen karısımını bılen yapan yapıpta sonuc alan alamayan bırılerı varsa bana cevap yazabılırmı

Karışımı tam nasıl hazırlanıyor bilmiyorum;ilgi alanım dışında oldğu için denemedim çünkü ama aşağıda yazacaklarımı doktora danışarak yapıp anında hamile kalan bir arkadaşım var:
Bu karışımı günde iki defa almak yeterli(tatlı kaşığıyla) çünkü fazla alımında protein depoları aşırı yükselip başka rahatsızlıklara sebep olabilir.Reglin biter bitmez yumurtlama günlerinde dahil tüketmen avantajına olur.

Yalnız şunu söyleyeyim arı sütü ve poleni aktarlardan almalısın;çünkü markette buzdolabında saklamıyorlar.Bu da özelliğini kaybetmesine neden oluyor.

A,tabi sen bunları yaparken sana küçük de bir tüyo vereyim;eşin de boş durmamış olur :)
Eşinde keçiboynuzu pekmezine başlasın günde 2 defa iki çorba kaşığı.Ama eşine vermeden önce biraz fındık ve kuru üzümü rondodan geçir pekmezle karıştır öyle yesin.
Artı malum ilişkiden 2 saat öncesinde bir de granüllü kahve ikram etsen başka bir sağlık probleminiz yoksa herhalde bebişinizi kapıyı çalar.!

valla bacım bende durumlar kötü yumurtalıklar çalışmayı azltmış tedaviye başlıycaz sezaryan dikişlerim 1 haftadır ağrıyordu oturamayıp kalkamıyordum meğer 7 kat dikişlerim hasrlı çıktı ağrı kesicilerle duruyorum eğer ağrı ve şişlik devam derse tekrar açılıp dikilecekmiş ama bunu doktorum sağlıklı bulmuyo bu şişkinlik ağrı belimi kasıklarımında çok ağrımasına sebep oluyo napıyım şaşırdım tekrar amaliyat olmak istemiyom amaliyat olursam 6 ayla 1sene gebe kalamam her halukadarda aşağı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal kaldım öyle düşünceliCADIARZU

Canım ya çok geçmiş olsun.Yazmışsın rahatsızığını ama şimdi gördüm.Ya tabiki ameliyat olmak hoş bişey değil ama doktorun gerekli görürse o ağrıları daha fazla çekme bence.
Zaten iki tane çocupun var bildiğim kadarıyla Allah onlara da sana da sağlık versin.Üçüncü de olsun diye neden acele ediyorsun ki?Varsın bir yıl sonra olsun.Kaç yaşındasın?Tedirginliğin ondan mı;hani yaş geçiyor sonra olamz diye falan!

baht cım çok geçmiş olsun canım doktorun neyi uygun görüyosa yap ameliyat diyosa ol sonuçta hamile kalırsan zararı olur sanada bebeğede allah korusun önce sağlığımız sonra bebiş kendini üzme strese girme allahım bir an önce şifanı versin canım

bahtcım bende bi soru sorim sana
adetimi 5 gün geçti kanda 1 çıktı hala adet olmadım 2 gündür göğüslerim çok acımaya başladı normalde adetten 1 yada 2 hafta önce göğüslerimde ağrı olurdu bide adete 1 gün kala sağ yumurtalığımda şiddetli bi ağrı oldu hç böyle bişey yaşamamıştım önceden sence ne olabilir geç yumurtlama olurmu acaba diyorum ama bilemiyorum kafam çok karışık yardımcı olursan sevinirim

selamün aleyküm arkadaşlar benim adetim geçikti 3 4 gün oluyo mide bulantısı falan halsizlik var adet agrılarımda oldu ama adet olmadım gögüslerim çok hassaslaştı bundan 1,5hafta önce doktora gittim iltihap için ve yara varmış eşimle o süre içinde hiç ilişkiyeyede girmedik ama ilaçlarım bittigi gün beraber olduk gebelik olabilir mi

canım idrar yolu enfeksiyonlarında hamile kalmak zor ama nadiren olabiliyo ama hem anne hem bebek için tehlikeli en güzeli önce tedavi sonra gebelik bende yara vardı bu yüzden gebe kalamamıştım bunu biliyorum tedavi oldum krem ve hap kullandım öyleki yara bacaklarıma kadar inmişti allaha şükür artık yaşamıyorum böyle şeyleri bu yaraların en büyük sebebi ayakları üşütmek direk rahimde hasar veriyor

canım...bende yara yok,fakat sadece bir defasında ağrım olmuştu..doktora gittim ve bana idrar yolu enfeksiyonu olduğumu söyledi...ilaç kullandım...şimdi de herhangi bir ağrım yok...bu durumda benim hamile kalmam güçleşir mi canım?

yaa kızlar ben sordumda kımse bana cevap vermedı bal ve polen karısımını bılen yapan yapıpta sonuc alan alamayan bırılerı varsa bana cevap yazabılırmı (hala cevap alamadım ama kızlar kırılıyorum)

Karışımı tam nasıl hazırlanıyor bilmiyorum;ilgi alanım dışında oldğu için denemedim çünkü ama aşağıda yazacaklarımı doktora danışarak yapıp anında hamile kalan bir arkadaşım var:
Bu karışımı günde iki defa almak yeterli(tatlı kaşığıyla) çünkü fazla alımında protein depoları aşırı yükselip başka rahatsızlıklara sebep olabilir.Reglin biter bitmez yumurtlama günlerinde dahil tüketmen avantajına olur.

Yalnız şunu söyleyeyim arı sütü ve poleni aktarlardan almalısın;çünkü markette buzdolabında saklamıyorlar.Bu da özelliğini kaybetmesine neden oluyor.

A,tabi sen bunları yaparken sana küçük de bir tüyo vereyim;eşin de boş durmamış olur :)
Eşinde keçiboynuzu pekmezine başlasın günde 2 defa iki çorba kaşığı.Ama eşine vermeden önce biraz fındık ve kuru üzümü rondodan geçir pekmezle karıştır öyle yesin.
Artı malum ilişkiden 2 saat öncesinde bir de granüllü kahve ikram etsen başka bir sağlık probleminiz yoksa herhalde bebişinizi kapıyı çalar.!

arkadasım bunu denıcem saol cevap yazdıgın ıcın

Back