Hamilelik belirtilerimi gün ve gün not aldım.

İstiyorum bu ay olmadı ya bir an önce regl olayım sonra yeni ay yeni umutlar adet olayımda bitsin yumurtlama dönemine gireyim
Evet benimde öyle oldu yarın olucam muhtemelen ama bu yumurtlama günü hesaplamayı anlayamıyorum regl takvim programları farklı gösteriyor acaba en garantisi eczaneden ovülasyon testlerimi alsak iki günde bir deneme yapmakta sıkıcı

12 ocak
Gece goguslerde hassasiyet
Sarı akıntı
Şeffaf akıntı
13 ocak
Gece ve gunduz Rahimde ağrı
16 ocak
peynir kesigi akıntı
Gun boyu Hafif baş ağrısı
18 ocak
Beyaz sarimsi akinti losyon gibi
Akşam süt gibi sıvı akıntı
22 ocak
Akıntı
Bel ağrısı
Benim belirtiler de bunlar ama ben galiba akıntıya hamileyim hahah

Çok iyi

Bakmadım açıkçası bat a 10 günüm var ama belirtilerim var eğer gecikirsem kan vermeyi düşünüyorum:)
Belirtilere bakma tamamen pskolojik kafayı yediğimiz için bu konuyla acaba demekten her belirtiyi yaşıyoruz umarım hamilesindir

Belirtilere bakma tamamen pskolojik kafayı yediğimiz için bu konuyla acaba demekten her belirtiyi yaşıyoruz umarım hamilesindir
Şimdi kasetten baktım idrarda pozitif geldi kanda negatif Dr biraz daha bekleyelim sonra yeniden test ver dedi hiç anlamadım niye böyle oldu negatif bence

Eklentiler

• 02CA15A9-679E-4D66-9FF3-AF713DE0A108.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 289
bende regli oldum bugün doktora gittim klomen verdi bakalım bu ay nasıl olucak

Sanırım sağlıkli ilerliyor

İlk öncelikle hayırlı olsun sağ salim kucagınıza alın inşallah. Maşallah ne güzel her günü not almışsınız ☺bende dün akşam test yaptım pozitif çıktı ama çok fazla bel ve kasık ağrım var acaba hastamı olucam diye düşünüyorum bu akşam acile gidecektim ama olurum diye gitmedim

Kan verdinmj canım sonuç nedir

Amin inşallah sizinde inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Cumartesi günü 1,04 dü.
Çarşamba günü 15,76 Bugün 36,80
Benim pazartesi adete 9 gün kala 6.9 Çarşamba günü adete 7 gün kala 30.3 cuma günü adete 5 gün kala 52.23 şimdi bilmiyorum Çarşamba doktora gidecem sizcce yükseliş normal mi

Merhaba coraspini bıraktınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…