Hamilelik Belirtilerim 🤰

Bence testler hemen çıkmıyor kesin sonuç olsun diye 1 gün daha bekleyin test yapın insallah hamilesinizdir sizde bize testinizi atarsınız
Bekleyecem hayırlısı olsun bakalım test yaparsam atarım

Sonuna kadar okudum o kdae iyi anöstmissiniz ki. Cok tatlisiniz gercekten. Allah hayirli sekilde kucsginiza almayi nasip etsin insallah benim 19 mayista adwtim gelcekti. Gelmedi. Test yaptim negatif. Benim sormak istediim sizin erken gebelik testimi yapmistimiz adetten 11 gün önce ve sonrasi ? Ben 16 mayista 5 gün erken gebelik testi yapmistim. Negatif cikti... 20 mayista yaptim yine negatif.. su an 26 mayis. Vr hala adetim gelmedi.. gebelik testi yapmadim daha. Sol kasigim fena agriyor sanki yumurtlama günümmüs gibi agri hisediyorum halbuki olamaz zatem. Bir tüelü adetim gelmedi. Gelsede rahatlssam

Aaaaa inanmıyorum ay nasıl mutlu oldum anlatamam ya ay mükemmel bir haber sizin belirtileriniz nelerdi peki ❤
Çok teşekkür ederiiimmm :) Benim göğüslerimde çok hassasiyet vardı yüzümde çokça sivilce çıktı normalde hiç bu kadar olmamıştı. geceleri hiç uyuyamıyordum böyle yatağa sığmıyodum resmen oda üstüme üstüme geliyodu :) öyle çok kasık ağrılarım koku hassasiyetim yoktu kasık ağrılarım 2 gündür sabahları oluyo sadece. Sanırım henüz çok yeni o yüzden belirtiler tam kendini göstermedi yavaş yavaş başlar

Çok teşekkür ederim çok sağolun Ben normal gebelik testi yaptım hepsinde ama takip ettiğim bir youtuber var o 2 kere erken gebelik testi yapmış negatif çıkmış inanmamış hatta video çekmişti çok ilginç kendimi hamile hissediyorum diye kan tahlili verince hamile olduğu çıkmış bence kan tahlili verebilirsiniz Cidden testlere güvenilmiyor

Evet benimde uyku problemi kesinlikle anlattığınız gibiydi hatta bir ara yatağa bahane buluyordum ben uyuyamıyorum yatak mı kötü diye acaba ve sebebi de bacaklarım çok huzursuzdu sanki çok ağır spor yapmışım gibi sancıyordu hala devam ediyor bu mesela.Sizin adınıza çok sevindim tekrar hayırlı olsun

Kızlar bende yumurtlamamdan beri kasık ağrım var ara ara. Ama hiç göğüs ağrım falan olmadı. Göğüs ağrısı yaşamayan hamileler bar mi acaba

ay valla kaç gündür düşünüyorum sorun bende mi acaba diye çünkü nette araştırıyorum yeni hamilelerde çok uyku hali olurmuş bende tam tersi gündüz uykum var ama gece bi türlü uykuya dalamyorum dalsamda saat başı uyanıyorum. dediğiniz gibi benimde hem bacaklarım hemde bütün vücudumdaki eklemlerim çok agrıyo aynı pozisyonda 1 dakika duraniliyorum en fazla yatarken

Bisey soeucam . Karindan ultrasyon yapildigi zaman bebek kac haftalik olurda görülüyor ? Bir bilgin varmi.

Demek ki biz diğer hamilelerden biraz farklıyız ben ona şöyle çare buldum ayağımın altına bir yastık koyup öyle uyuyorum rahat ediyorum yoksa bacaklarımın huzursuzluğu beni hiç uyutmuyor sizde deneyin isterseniz

Merhaba. Hayırlı uğurlu olsun darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallah. Pembe testi nerden ve ne kadara aldınız

Ay hadi insallah sizde öğrenirsiniz anne olduğunuzu bende sizi tanımıyorum ama dua edicem
Tüm mesajları okudum. İnşallah bende bu hikayeyi okuyan hamislerden olurumm regly 3 gün geçti Karnım çok şiş. Ağız kurulugu oluyor kasık agrilarim da oluyor zaman zaman. Regl çok ağrılıdir benim. Hiç regly olacak gibi halim yok sizce hamile miyim?

Evet insallah Sizde bu yazıyı okuyan hamilelerden olursunuzYani belirtileriniz hamilelik belirtilerine benziyor yarın test alıp yapın isterseniz

Evet insallah Sizde bu yazıyı okuyan hamilelerden olursunuzYani belirtileriniz hamilelik belirtilerine benziyor yarın test alıp yapın isterseniz
Dün yaptim negatif çıktı biraz daha beklemek istiyorum yine negatif olmasindan korkuyorum.evde değilim bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…