Hamilelik Belirtilerim 🤰

Çok sevindim ya ne güzel böyle haberler almak Allah insallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Çok güzel anlatmışsınız bende ne zaman hamilelige benzer bi belirti yaşasam kendimi google da sorularıma yanıt ararken buluyorum mart ayında kimyasal gebelik yaşadım vücudum kendini bu ay toparlayabildi. Yumurtlama gününü değerlendirdik ama ben programdan takip ediyorum yumurtlama günlerimi genelde yumurtlama olduğu zaman sol kasığımda ağrı olurdu ama bu ay sağ kasıkta hissettim o ağrıyı ara ara yine sağ kasığımda ağrı hissediyorum. Göğüs ucunun çevresindeki kahverengi bölgede de sivilce şeklinde küçük noktalar var buda bi hamilelik belirtisi olarak görünüyor ama bende onlar daha önce var mıydı hatırlamıyorum. Kendimi hamileymişim gibi hissediyorum ama bakalım adetime daha 5 gün var. Banada dua eder misiniz

Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah cinsiyeti belli oldumu kasik agrisi lekelenme kiz bebek belirtisi derler ya dogrumu acaba

hiç sıkılmadan okudum ne güzel yazmışsınız bu post a yazan genelde hamiş kalmış darısı bana inşallah

HErkes gibi bende hiç sıkılmadan gözlerim dolarak okudum çok çok hayırlı olsun uzun zaman olmuş inşllah Allah bize de nasip etsin reglime 2gün var 2gün önce normal gebelikte negatif çıktı hiç belirtim yok umarım bende buraya hamileyim diye yazarım ve isteyen herkes

Kızlar benim yumurtlama 10-11-12-13-14 tü indirdiğim uygulama göre ilk 3 ve son 1 günü değerlendirdik bat a 3 gün var bazı belirtiler var hafif baş dönmesi sabah az bişey mide bulantı kasıklarda ağrı ve özellikle alt karında doluluk hissi toplu oturamıyorum baskı oluyor gibi hissediyorum arada mide yanması da oluyor bunlar psikolojik olabilir mi test yapsam çıkar mı elimde kaset test var sadece bilenler bilgi verebilir mi. Daha önce boş gebelik yaşadım ondada bu doluluk hissi sanki suyu çok içmişim de karnımda oynuyor gibiydi

Sizin adınıza çok sevindim inşallah bende yaşarım aynı duyguları

Evet hamilesin.ilk belirtini ne zaman hissettin.hamileyim kesin dedigin belyrti ne oldu.ve iliskiden ne zaman sonra hissettin en erken
İlişkiden bir hafta sonra iki gece çok ateşlendim çok kötüydüm ikinci gün sabah kalktığımda tek damla şeklinde kahverengi akıntım olmuştu yerleşme kanaması diye düşündüm bide bat gecikti iki gün sonra bu testi yaptım ve şuan 5 haftalık hamileyim

Ne guzel allah tamamina erdirsin.bat 24 kasim benim.belirti arayip duruyorum .karnimda herhangi bir sislik yok.sanirim hamile degilim.

Bende 10 ay boyunca hamilelik belirtileri okuyup kendimde var mı yok mu stres yaptım ve inanın psikolojik olarak belirtiler de yaşadım. Hiç bir problem yokken neden hamilelik olmuyor diye farkında olmadan kafama takmışım. Doktor bir problem yok bir bebek olacaksa Allah ın elinde akışına bırak dedi ve ben o ay hamileligimi öğrendim. Belirti olarak normalde öncesinde adet sancısı yaşamam ama o ay 2 gün kala karnimda hafif şancı hissettim. Birde karnım gaz doluydu ve üşüttüm sandım bu yüzden. Akıntı da vardı ama ihtimal vermiyordum.(vücudunuz normalden farklı reaksiyon veriyorsa bu size özel hamilelik belirtisi olabilir) Yine de alışkanlık test yapım dedim ve silik çizgi cıktı. Kesin hatalıdır sevinme diye kendimi telkin ettim. Ertesi gün kan verdim doktor gebelik var dedi ama hala inanamadım. Hamile hissetmiyordum çünkü. Ta ki keseyi görene kadar şu an 38 haftayı bitirdik bekliyoruz minik kuşu

Selam herkese HAYIRLI GECELER BEBEĞİ OLAN HERKESİ TEBRİK EDERİM HAYIRLI OLSUN VE BENİM GİBİ BEBEĞİ OLSUN İSTEYEN HERKESE RABBİM BEBEK VERSİN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH ben uzun zamandır bebek istiyorum ve hep sizleri takip edip okuyorum mutlu ediyo beni ben kendimi hamile hissediyorum bugün adet olmam gerekiyordu ve birgün öncesinde günboyu kahverengi akıntı geldi ve ertesi gün adet olacağım bugün ara sıra çok az sümüksü yapışkan kan geliyor bugün sürekli kontrol ediyorum normalde ilk gününde çok kan gelir ve dün gece kasık ağrısından uyuyamadım saatler süren kasık ağrım kalçam çekildi ağrıdı çok adet belirtilerim var bana göre ve öğrendiklerinde yola çıkarak gebelik belirtilerim var dizlerim bacaklarım çok ağrıyor sızlıyor hiçbir iş yapasım yok aşırı uyku hali var kendimde farklı değişiklikler hissediyorum az önce kendi yaptığım turşuyu 1 tabak yedim ekmek arası ekşili çekiyo canım test naipse yrn yapıcam inşallah hamileyimdir ve inşallah isteyen herkes hamile olur yorumlarınızı bekliyorum

Hadi inşallah Test yaptır ya da kan ver bence. Ben beklenen adet tarihimden 1 gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu idrar testinde. Adet olmam gereken gün de kandan baktırmıştım. Senin de bat tarihinmiş yaptırabilirsin test

Yok Malesef çok emin gibiydim kocaman tek çizgi Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…