Hamilelik Belirtilerim 🤰

Evet özellikle uzun uzun yazmak istedim ki tatmin edici olsun Eğer göğüsleriniz normalden aşırı hassas ise hamile olabilirsiniz insallah öyledir

Kuruma çizgisi diyolardı hep o yüzden çok aldırmadım yine kuruma çizgisidir diye düşündüm bilseydim evet yine test alırdım işte o yüzden yedek bir test her zaman gerekli bence

Amin insallah Allah size de nasip eder Adetiniz normalde bu şekilde olmuyorsa hamilelik belirtisi ve yerleşme kanaması olabilir bence test yapın mutlaka adetiniz geciktiyse

Amin insallah Allah size de nasip eder Adetiniz normalde bu şekilde olmuyorsa hamilelik belirtisi ve yerleşme kanaması olabilir bence test yapın mutlaka adetiniz geciktiyse
Adetimde daha gecikme yok bi kac gunu daha var bir kere daha bole olmusdu ama 1 hafta surdu bole sonrasinda adet gelmisdi simdi aralikli oluyo ve gun icerisinde kesilip daha gelmemezligi oluyo bende sasdim erken testlerden aldim oda sansima bozuk cikdi bise orenemedim pazartesi doktora gitcem ozamana kadar nasil gecircem ben yarini bayram gunu bilemiyorum

Kuruma çizgisi diyolardı hep o yüzden çok aldırmadım yine kuruma çizgisidir diye düşündüm bilseydim evet yine test alırdım işte o yüzden yedek bir test her zaman gerekli bence
Kesinlikle evde bulundurmak gerek herzaman benim şu an tek bi tane testim var, dünkü testim 1 saat sonra kuruma cızgısı cıkardı su damlattım Bı sabah Bı aksam ıkısınde de cızgı kaybolmadı aksıne daha da belırgınlestı.. Kafam karıstı.. Sabah tek olan o tesımı de yapıcam.. Sizin 2. Testte cıkan cızgı kac dk ıcınde cıktı

Eğer çok bekleyemem diyorsanız nöbetçi eczane bulmaya çalışın gerek yok diyorsanız o zamana kadar kendinizi dinlemeyin normal hayat akışınıza devam edin ben öyle yapmıştım hatta artık o kadar çok hamileyim videosu hamilelik belirtisi okumuştum ki yeter artık dedim onu da bıraktım kendime zaman ayırmaya başladım bir psikolojik kitap bitirdim o benim hayata bakış açımı çok değiştirdi

Benim ilk 10 dakika da hiçbirşey çıkmadı yarım saat sonra oldu bu yüzden çok itibar etmedim teste

Bence ikinci testte gayet belliymiş sağlıkla alın kucağınıza

Bekleyelim bakalim bugunde bayramik telasiyla aklima gelmez fazla bu arada bayraminiz kutlu olsuk

Bugun normalde adet gunum ve olmadim bende sabah idrar testi yaptim.. Ikinci cizgi cok az silik bir sekilde cikti.. Sevinmelimiyim yoksa napicam bilemedim cok heycanlandim ama normalde bugun adet gunumdu olmadim ve hamile olsam eyer niye silik cizgi ciksin ki kendimi ümitlendirmekte istemiyorum

Eklentiler

• 15903051172491937183289580961404.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 534
Valla hepsini okudum. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. İnşallah bana da nasip olur. Bizde 3 aydır deniyoruz ikinci çocuk için ama nasip. Bu Ay ovülasyon testi aldım önceden programdan takip ediyordum ama o da çok doğru değilmiş. Benimde 1 haziranda olmam lazım. Normalde 25 günde bir olurum ama çocuk ddnediğimizden beri çok düzensizleşti. Nolur bana da dua edin olsun bu ay hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…