Hamilelik Belirtilerim 🤰

Kafa biraz dalmış bugün sen hamileydin Allah hayırlı uğurlu etsin tebrikler hayırlısıyla sağlıkla sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah Allah her isteyenede versin inşallah senin adına çok sevindim gerçekten

yok kuzum şuanda hamile değilim. Kızım var 1 buçuk yaşında ona hamileyken öyle öğrenmiştim. Adet tarihime 1 gün kala idrar testinde gördüm, adet günümde de kanda çıktı. Allah isteyen herkesin kucaklarını boş bırakmasın.

Maşallah kızınaTeşekkürler canım sağol Allah bağışlasın tüm çocukları ailelerine amin Allah razı olsun sağol evet Allah her isteyene evlat evlatlar versin hayırlısıyla amin

Merhaba 11 Eylül'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23eyluldede beklediğim tarihte adet oldum 29eylulde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Merhaba 11 Eylül'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23eyluldede beklediğim tarihte adet oldum 29eylulde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Canım ne güzel bir konu açmışsın. Altına yorum yazanların çoğu da hamile kalmış Darısı başıma diyip kendi hikayemi anlatıyım.
Geçen ay adet günümde yaptığım testte ben de silik çizgiyi gördüm. Sonra kan verdim ve orda da pozitifi gördüm ama maalesef 3 4 gün sonra bebeğimi kaybettim. Kimyasal gebelikmiş. çok üzüldüm günlerce hıçkıra hıçkıra ağladım...

Bu ay bat günüm 20 siydi ama ben inatla bidaha aynı şeyleri yaşamamak için test yapmıyorum. 1 hafta geçmesini bekliyorum. Bende de biraz belirti var gibi;
Gögüslerim aşırı olmasa da 1 haftadır ağrıyor. Yaklaşık bir buçuk haftadır kasıklarıma ufak ufak sancılar giriyor. Belim ağrıyor, ağzımda biraz kuruluk var ve çok su içme isteğim var. Bazı geceler ben de bir türlü uyuyamadım. Sürekli uyanıp duruyorum. Bakalım neler olcak...
Belki buraya hamileyim diye yazanlardan biri de ben olurum
Bu arada bebişini kucağına almana az kalmış. Sağlıkla inşallah

Buraya daha dün yazdım bugün sabırsızlanıp test yapayım en kötü ne olabilir ki dedim ve

Hamileyimmmm

burası herkese uğurlu gelmiş bende de bata 3 gün var ve yoğun kasık ağrım var 3 4 gündür sancı gibi normalde hiç olmazdı dün gece çok sık uyandım ve idrara çıktım ve ara ara akıntım da oluyor. 29 kasımda en son regli oldum ve yumurtlamamı vücut ısım ve akıntımım yoğunlaşmasını baz alıp tam günü kendimce buldum. dün akşam üstü dayanamayıp test yaptım negatif çıktı acaba bekleyip tekrarlamalımıyım yoksa yokmudur?

Merhaba hayırlı olsun hamilesiniz sanırım benimde bu ay adet olmam gereken gün yumurtlama oldu çatladığj gece kist olan tarafta aşırı kramp sancı girdi diğer taraf sanıyordum yumjttlamının olacağnı doktra sordum iki tarafta da olablr dedi yumurtlma günündendir kist olan tarafmdaki kasıkta habire batma sızlama oluyor normlde göğüs hassasiyeti olrdu şu an yok 5-6 gün oldu daha yumurtlma olalı sizin nasıl olmuştu

İnşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz üzmeyin kendnizi dikkat edin iş yapmayın

O tehlikeyle ben ikizlerim kucağıma aldım canım Rabbim esirgerse bişey olmaz inşallah böyle durumlarda stres önemli kendini strese sokma

O tehlikeyle ben ikizlerim kucağıma aldım canım Rabbim esirgerse bişey olmaz inşallah böyle durumlarda stres önemli kendini strese sokma
İnşallah canım yaaa. Bir doktora daha gittim o biraz içimi rahatlattı şuan biraz daha iyiyim ruhen en azından durup durup ağlamıyorum. Sürekli yatıyorum. Haftaya gel dedi inşallah yukarı çıkar

İnşallah canım yaaa. Bir doktora daha gittim o biraz içimi rahatlattı şuan biraz daha iyiyim ruhen en azından durup durup ağlamıyorum. Sürekli yatıyorum. Haftaya gel dedi inşallah yukarı çıkar
Sen fazla ayağa kalmamaya çalış elinden geldiğince en azından 3 ayı doldurana kadar sonrası kolay Rabbim in izniyle.

Benim suan 5 gun oldu adetim gelmedi. Ve kasık ağrım var. Ama agri geliyo kısa sürüyor ortalama 5 saniye yada 10 -15 saniye kadar. Sonra geçiyor. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Gecen ay da gecikti, ki benim adetim bugüne kadar hiç sekmedi. Geçen ay D vitamini, cinko ve B vitamini kullanmaya başladım acaba vitamin ilaçları gecikme yapar mi diye arada kaldım. Yarin da gelmezse 6 gün olacak. Doktora gitmekten korkuyorum ama suan yaşadığım şeyin ne olduğunu da anlamış değilim :-(

Merhaba o kadar güzel anlatmışsınız ki suan sanki bu yazıyı ben yazmışım gibi o kadar ba'na goreki çünkü suan bende sizin yasadiklarinizi yaşıyorum bu yazıyı gördüğünüzde size bise sormak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…