Hamilelik Belirtilerim 🤰

Bende bunu yeni bu siteden öğrendim kuruma çizgisi olduğunda su damlatınca kayboluyormuş kuruma çizgisi değilse o çizgi kalıyormuş birde öyle deneyin bakalım

Tabiki dua ederim insallah hamilesinizdir bu postun altına test yapıcam dua edin diyen bir arkadaş hamile olduğunu öğrenmiş çok mutlu oldum darısı size insallah

Merhaba hanımlar. Geçen ay 24 ünde adet oldum. Bu ay daha olmadım. Adetim hep erken olur ama hiç gecikme olmadı. Göğüslerim çok ağrıyor dokunamıyorum karnıma ara ara ağrılar giriyor ve belim bugün çok ağrıyor. Sizce hamile olabilirmiyim ne dersiniz ?

Bende senin gibi 24 unde adet olmam gerekiordu ama olmadim ve bugun test yaptim hamileyim.. Benimde goguslerim agriordu cok ve halen agrior birde kasiklarda agri yeni yeni basladi... Yani ben derimki canim bir test yap.. Hayirlisi olsun insalllah

Bende senin gibi 24 unde adet olmam gerekiordu ama olmadim ve bugun test yaptim hamileyim.. Benimde goguslerim agriordu cok ve halen agrior birde kasiklarda agri yeni yeni basladi... Yani ben derimki canim bir test yap.. Hayirlisi olsun insalllah
Dün olmanız gerekiyordu adet demi olmadınız birde hangi testi yaptınız

Hayırlı olsun bu arada adınıza sevindim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız ☺

Dün olmanız gerekiyordu adet demi olmadınız birde hangi testi yaptınız
Saol canim
Evet dün olmam gerekiyordu dünde yaptim idrar testi cok cok silik cizgi cikti bugun sabahda yaptim dayanamadim iki cizgi belirgindi.. Normal idrar testlerinden yaptim.. Insallah herseyin hayirlisi insallah sizde hamilesinizdir

Bu arada bizde çoçuk düşündüğümüzde adetim ina

Saol canim
Evet dün olmam gerekiyordu dünde yaptim idrar testi cok cok silik cizgi cikti bugun sabahda yaptim dayanamadim iki cizgi belirgindi.. Normal idrar testlerinden yaptim.. Insallah herseyin hayirlisi insallah sizde hamilesinizdir
Yerleşme kanaması gördünüz mü peki

Merhaba adetiniz kaç gün gecikti

Aaa çok sevindim siz testi atmıştınız demi silik çizgi çıkmıştı hamilemiymisiniz çok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…