- 4 Ekim 2019
- 27
- 24
- 3
- 27
Herşey psikolojik karnım şişmişti şimdi öyle birşey yok biz öyle istiyoruz öyle oluyor hamilr olmadığımı öğrendim ne şiş kaldı ne birşey bir yoldur evliyim 3 ay oldu deniyeliYa üzme kendini güçlü ol ben her adet olduğumda kafama takmadım İnan bana hep dua ettim Allah’ sabır da verdi çok şükür de oldu ben bir buçuk yoldur evliyim sen ne zamandan beri deniyorsun ve ne zamandan beri evlisin
Merhaba canim 6 aylik evliyim. Ve cocuk yapmaya karar vedik 2.5 hafta once calismalara basladik. Ara sira bel agrim oluyor. Goyuslerimde sislik ve agri var. Adetime 2 gün kaldi. Ve karin agrisi cekiyorum suan sizce hamile olma ihtimalim var midir ?Kızlar nasıl hamile kaldigimi size anlatmak istiyorum belki size yardımcı olabilirim böylece. ben 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum ve haziran ayında bıraktım. Haziran ve temmuz ayında adet gördüm yani hamile kalamadım. Ağustos ayında ise tatile gideceğimiz için hamile kalacağımı düşünmüyordum taa ki tatilden dönene kadar. Tatilden dönünce sağlık ocağına gittim ve rutin kontrol yaptırayım dedim ( bu arada adet olmama daha 4gun vardi ) kan testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim ve çok mutlu oldum 2 aydır bekledigim sonucu hiç beklemedigim bir anda aldım4 haftalik hamileydim( erken döllenme olmuş ). Hamile kalmadığım haziran ve temmuz aylarinda ise hep adetimden önce kasik ağrısı bel ağrısı göğüs ağırısi çekiyordum ve hep hamile kaldim diye seviniyordum ama siz siz olun her kasik ve göğüs agrisini hamile kaldim diye düşünmeyin çünkü sonucu hüsran olabiliyor.. eger oyle dusunuyorsaniz da mutlaka adetinizin gecikmesini bekleyin derim test yaptırmak icin.. bende çok araştırma yapıyordum hamilelik belirtileri nelerdir diye ama ummadığınız anda hamile kalabiliyorsunuz size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorularınız olursa severek cevaplarimm
Canim bizde çocuk yapmaya karar verdiğimiz ilk ay senin dediğin gibi karnim göğsüm ağrıyordu bende hemen oldu kesin gözüyle bakıyordum sonra adet zamanım gelince adet goruyordum. Bence adet gününü bekle.. kendini dinleme canim sonra umutlanirsin. Bende hep kendimi dinliyordum.. Ama tabiki hamile de kalabilirsin bu ihtimalde var canımMerhaba canim 6 aylik evliyim. Ve cocuk yapmaya karar vedik 2.5 hafta once calismalara basladik. Ara sira bel agrim oluyor. Goyuslerimde sislik ve agri var. Adetime 2 gün kaldi. Ve karin agrisi cekiyorum suan sizce hamile olma ihtimalim var midir ?
Adet ağrısı ve hamilelik belirtisi malesef ki ayni ondan bilemeyiz canimm ama inşallah hamissindirMerhaba canim 6 aylik evliyim. Ve cocuk yapmaya karar vedik 2.5 hafta once calismalara basladik. Ara sira bel agrim oluyor. Goyuslerimde sislik ve agri var. Adetime 2 gün kaldi. Ve karin agrisi cekiyorum suan sizce hamile olma ihtimalim var midir ?
Canim denemeye devam elbet olacak Allahın izniyleHerşey psikolojik karnım şişmişti şimdi öyle birşey yok biz öyle istiyoruz öyle oluyor hamilr olmadığımı öğrendim ne şiş kaldı ne birşey bir yoldur evliyim 3 ay oldu deniyeli
Adetime 2 gün vardi az önce adet oldum cok üzüldüm ya agladimCanim bizde çocuk yapmaya karar verdiğimiz ilk ay senin dediğin gibi karnim göğsüm ağrıyordu bende hemen oldu kesin gözüyle bakıyordum sonra adet zamanım gelince adet goruyordum. Bence adet gününü bekle.. kendini dinleme canim sonra umutlanirsin. Bende hep kendimi dinliyordum.. Ama tabiki hamile de kalabilirsin bu ihtimalde var canım
Canim üzülme insan ağlıyor üzülüyor ama umutsuzluğa kapilma Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah dua etAdetime 2 gün vardi az önce adet oldum cok üzüldüm ya agladimkan rengim acik kirmizi geldi
Yine ben hala adet olmadım adetim 5 gün geçikmişti kan verdim negatif çıktı hala adet olmadım bugün 10 gün geçti hamile olma ihitimalim varmı benim gibi olan var mı acabaCanim denemeye devam elbet olacak Allahın izniyleumutsuzluğa kapılma.. bizimde ilk 2 ay olmamisti hep üzülüyordum ama sonra 3. Ay da olmuştu.. sizinde bir zamaniniz vardır
Canim hiç bilmiyorum ki için rahat etmiyorsa bir daha kan verebilirsin , geç döllenme olmuş olabilir belki ilk kanda ondan çıkmamış olabilir diye düşündüm ama doktoruna danış gene senYine ben hala adet olmadım adetim 5 gün geçikmişti kan verdim negatif çıktı hala adet olmadım bugün 10 gün geçti hamile olma ihitimalim varmı benim gibi olan var mı acaba ☹☹☹☹☹
Canim bende hep belirti arıyorum Ama 6 ay hüsran. Bu göğüs ağrısı yok sadece bel ağrısı ve kaşık ağrısı akıntı ama umitlenmek istanıyorum. ilk defa goguslerim hashaslasma olmadi . 3 gun var ilk defa test de yapmak istemiyorum inşallah senin gibi olup supriz bi şekilde ogreniriz beklemeyi kestim ama tesadüfen gezinirken yazım dedim bakalım sonuç ne olacak bizede dua et insan ister istemez belirti arıyor işteKızlar nasıl hamile kaldigimi size anlatmak istiyorum belki size yardımcı olabilirim böylece. ben 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum ve haziran ayında bıraktım. Haziran ve temmuz ayında adet gördüm yani hamile kalamadım. Ağustos ayında ise tatile gideceğimiz için hamile kalacağımı düşünmüyordum taa ki tatilden dönene kadar. Tatilden dönünce sağlık ocağına gittim ve rutin kontrol yaptırayım dedim ( bu arada adet olmama daha 4gun vardi ) kan testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim ve çok mutlu oldum 2 aydır bekledigim sonucu hiç beklemedigim bir anda aldım4 haftalik hamileydim( erken döllenme olmuş ). Hamile kalmadığım haziran ve temmuz aylarinda ise hep adetimden önce kasik ağrısı bel ağrısı göğüs ağırısi çekiyordum ve hep hamile kaldim diye seviniyordum ama siz siz olun her kasik ve göğüs agrisini hamile kaldim diye düşünmeyin çünkü sonucu hüsran olabiliyor.. eger oyle dusunuyorsaniz da mutlaka adetinizin gecikmesini bekleyin derim test yaptırmak icin.. bende çok araştırma yapıyordum hamilelik belirtileri nelerdir diye ama ummadığınız anda hamile kalabiliyorsunuz size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorularınız olursa severek cevaplarimm
Canimm inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder seni iyi anlıyorum şuan zor zamanlar ama sabret canımCanim bende hep belirti arıyorum Ama 6 ay hüsran. Bu göğüs ağrısı yok sadece bel ağrısı ve kaşık ağrısı akıntı ama umitlenmek istanıyorum. ilk defa goguslerim hashaslasma olmadi . 3 gun var ilk defa test de yapmak istemiyorum inşallah senin gibi olup supriz bi şekilde ogreniriz beklemeyi kestim ama tesadüfen gezinirken yazım dedim bakalım sonuç ne olacak bizede dua et insan ister istemez belirti arıyor işte
Amin kizlar 2 gun geciktim test yaptim ama bozuk sanki ilk t silik belirdi sonra c yanina geldi cizgi 1 saat sonra falan anlamadimCanimm inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder seni iyi anlıyorum şuan zor zamanlar ama sabret canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?