Hamilelik belirtilerim

Herşey psikolojik karnım şişmişti şimdi öyle birşey yok biz öyle istiyoruz öyle oluyor hamilr olmadığımı öğrendim ne şiş kaldı ne birşey bir yoldur evliyim 3 ay oldu deniyeli

Merhaba canim 6 aylik evliyim. Ve cocuk yapmaya karar vedik 2.5 hafta once calismalara basladik. Ara sira bel agrim oluyor. Goyuslerimde sislik ve agri var. Adetime 2 gün kaldi. Ve karin agrisi cekiyorum suan sizce hamile olma ihtimalim var midir ?

Canim bizde çocuk yapmaya karar verdiğimiz ilk ay senin dediğin gibi karnim göğsüm ağrıyordu bende hemen oldu kesin gözüyle bakıyordum sonra adet zamanım gelince adet goruyordum. Bence adet gününü bekle.. kendini dinleme canim sonra umutlanirsin. Bende hep kendimi dinliyordum.. Ama tabiki hamile de kalabilirsin bu ihtimalde var canım

Adet ağrısı ve hamilelik belirtisi malesef ki ayni ondan bilemeyiz canimm ama inşallah hamissindir

Herşey psikolojik karnım şişmişti şimdi öyle birşey yok biz öyle istiyoruz öyle oluyor hamilr olmadığımı öğrendim ne şiş kaldı ne birşey bir yoldur evliyim 3 ay oldu deniyeli
Canim denemeye devam elbet olacak Allahın izniyle umutsuzluğa kapılma.. bizimde ilk 2 ay olmamisti hep üzülüyordum ama sonra 3. Ay da olmuştu.. sizinde bir zamaniniz vardır

Adetime 2 gün vardi az önce adet oldum cok üzüldüm ya agladim kan rengim acik kirmizi geldi

Canim denemeye devam elbet olacak Allahın izniyle umutsuzluğa kapılma.. bizimde ilk 2 ay olmamisti hep üzülüyordum ama sonra 3. Ay da olmuştu.. sizinde bir zamaniniz vardır
Yine ben hala adet olmadım adetim 5 gün geçikmişti kan verdim negatif çıktı hala adet olmadım bugün 10 gün geçti hamile olma ihitimalim varmı benim gibi olan var mı acaba

Yine ben hala adet olmadım adetim 5 gün geçikmişti kan verdim negatif çıktı hala adet olmadım bugün 10 gün geçti hamile olma ihitimalim varmı benim gibi olan var mı acaba ☹☹☹☹☹
Canim hiç bilmiyorum ki için rahat etmiyorsa bir daha kan verebilirsin , geç döllenme olmuş olabilir belki ilk kanda ondan çıkmamış olabilir diye düşündüm ama doktoruna danış gene sen

Canim bende hep belirti arıyorum Ama 6 ay hüsran. Bu göğüs ağrısı yok sadece bel ağrısı ve kaşık ağrısı akıntı ama umitlenmek istanıyorum. ilk defa goguslerim hashaslasma olmadi . 3 gun var ilk defa test de yapmak istemiyorum inşallah senin gibi olup supriz bi şekilde ogreniriz beklemeyi kestim ama tesadüfen gezinirken yazım dedim bakalım sonuç ne olacak bizede dua et insan ister istemez belirti arıyor işte

Canimm inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder seni iyi anlıyorum şuan zor zamanlar ama sabret canım

Benim genel olarak daha önce hamile kalmis arkadaslara sorum var.

Ben 23 eylülde catlatma ignesi oldum bugün igneden sonra 10. Gün dünden beri cok belim agriyor hareket edemiyorum rahimde batmalar oluyor adet olacagim zamanki gibi degil biraz daha farkli. Acaba bunlar belirti olabilirmi ? Ilk defa bu kadar belim agridi durduk yere ve batmalat böyle belirgin. Benzer belirtiler yasayip hamile oldugunu ögrenen varmi acana aramizda ? Belki bana umut olur..
[/QUOTE] Evet canım benimde normalde adet döneminde hiç belim ağrımaz agriyinca suphelendim.Batmalar iğne batırır gibi hapsurdugumda daha fazla hissediyordum.Ama insan çok umutlanmakta istemiyor..Mesela kasık fıtığının belirtisi bile kasıkta batma.

Canimm inşallah Rabbim en kısa zamanda nasip eder seni iyi anlıyorum şuan zor zamanlar ama sabret canım
Amin kizlar 2 gun geciktim test yaptim ama bozuk sanki ilk t silik belirdi sonra c yanina geldi cizgi 1 saat sonra falan anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…