Amin inşallah canimmTebrikler canımne güzel Allah kucağına almayı nasip etsin
Göğüs ağrısı her adet donemimde çektiğim için çok farketmemistim benTebrik ederim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Ben de belirti olarak sağ kasık batması ve kirpik karışması vardı ve tabi göğüs ağrısı
Evet çok iyi söylemişsin psikolojik olarak çok etkileniyoruzzaten o kadar cok kendimizi dinliyoruz ki bende her ay kendimi dinlemistim göğüs agrısı,kasık ağrısı,bel ağrısı ve dahası böyle oluncada ister istemez psikoljik olarak belirti olmasada vücut ona odaklanıp belirti var gibi yapıyor. En son kendimi dinlemeyi bıraktıktan sonra oldu...cok sukur
tebrik ederim canım.. darısı başıma inşallah..Kızlar nasıl hamile kaldigimi size anlatmak istiyorum belki size yardımcı olabilirim böylece. ben 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum ve haziran ayında bıraktım. Haziran ve temmuz ayında adet gördüm yani hamile kalamadım. Ağustos ayında ise tatile gideceğimiz için hamile kalacağımı düşünmüyordum taa ki tatilden dönene kadar. Tatilden dönünce sağlık ocağına gittim ve rutin kontrol yaptırayım dedim ( bu arada adet olmama daha 4gun vardi ) kan testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim ve çok mutlu oldum 2 aydır bekledigim sonucu hiç beklemedigim bir anda aldım4 haftalik hamileydim( erken döllenme olmuş ). Hamile kalmadığım haziran ve temmuz aylarinda ise hep adetimden önce kasik ağrısı bel ağrısı göğüs ağırısi çekiyordum ve hep hamile kaldim diye seviniyordum ama siz siz olun her kasik ve göğüs agrisini hamile kaldim diye düşünmeyin çünkü sonucu hüsran olabiliyor.. eger oyle dusunuyorsaniz da mutlaka adetinizin gecikmesini bekleyin derim test yaptırmak icin.. bende çok araştırma yapıyordum hamilelik belirtileri nelerdir diye ama ummadığınız anda hamile kalabiliyorsunuz size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorularınız olursa severek cevaplarimm
Darısı başına inşallah canimmtebrik ederim canım.. darısı başıma inşallah..
Hayırlısı olsun canımkızlar ben de hamileyim. Düşündüğüm zamandan beri hep okuyorum burdan. İnsan okuyunca bir nebze lsun rahatlıyor. son adetim 7 eylüldü. 20 eylül günü yoğun akıntı ve kasık ağrısı ile yumurtlama günümdü. eminim. 17-18-20-21 eylülü değerlendirdik. 21 eylül sabah uyandığımda sol kasıkta müthiş bir batma vardı.tahminimce döllenme oldu. 3.gebeliğim bu. 21 eylülden beri kendimi takip ediyorum. sol kasığımdaki batma hiç durmadı. neredeyse hergün batma yaşadım. 27 eylülde kan testim negatifti. moralim bozuldu.aldım arabamı güneydoğu turu yaptım. 2 günde 1600 km araba kullandım. ne de olsa bebek yok :) dün yani 1 ekimde idrar testi yaptım. yarım saat sonra hayalet çizgi gördüm ama inanmadım. bugün yani 2 ekimde öğlen idrarıyla yine test yaptım. bu defa ikinci çizgi silik de olsa 10.dakikada gördüm. hemen kan testi yaptım. sonuç 16,5 ile hamileyim. belirtim: yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 27 eylülde yoğun beyaz akıntım oldu.çamaşırım beyazlaşmıştı. kremsi tonda beyaz kokusuz. 1 ekimde göğsüme sanki iğne batırıyon gibi acı olmaya başladı ve hala devam ediyor. göğsüme dokunduğunda acı yok ama sanki biri içeriden iğne batırıyor. dün yani 1 ekimde yani adete 4 gün kala yatağa uzandım forumda gebelik belirtilerine bakarken gözlerim uykudan kapanmaya başladı. 3 gündür yani adete 7 gün varken günde 1 ya da 2 defa ateş basması oldu. içeriden ateş sarmış vücuduma. ayrıca dün yani 1 ekimde midemde ağrı ve yanma oldu. çok şiddetli olmasa da yaşadım mide ağrısı. incir çok yedim diye midem ağrıdı diye düşündüm hatta. baş dönmesi mide bulantısı ağız acılığı hiç olmadı. rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. benim belirtiler bunlardı. sevgiler...
hayırlısı ile 3. olacak canımHayırlısı olsun canımilk hamileliğinmi?
Allah bağışlasın canımhayırlısı ile 3. olacak canım
HADİ İNŞALLAH hayırlısı ile bebişin seninledir umarım. benim bat'a 3 gün kala çıktı kanda ve idrardaAllah bağışlasın canımbende ikinciyi istiyorum Allahın izniyle 7 gün var adete heycanla bekliyorum, kısmet bakalım
inşallah canımHADİ İNŞALLAH hayırlısı ile bebişin seninledir umarım. benim bat'a 3 gün kala çıktı kanda ve idrarda
Nasılsınız? nasıl gidiyor hamilelik canımEvet çok iyi söylemişsin psikolojik olarak çok etkileniyoruz
Allah saglikla gebeligini tamamlamayi nasip etsin cok sevindim senin adinaKızlar nasıl hamile kaldigimi size anlatmak istiyorum belki size yardımcı olabilirim böylece. ben 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum ve haziran ayında bıraktım. Haziran ve temmuz ayında adet gördüm yani hamile kalamadım. Ağustos ayında ise tatile gideceğimiz için hamile kalacağımı düşünmüyordum taa ki tatilden dönene kadar. Tatilden dönünce sağlık ocağına gittim ve rutin kontrol yaptırayım dedim ( bu arada adet olmama daha 4gun vardi ) kan testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim ve çok mutlu oldum 2 aydır bekledigim sonucu hiç beklemedigim bir anda aldım4 haftalik hamileydim( erken döllenme olmuş ). Hamile kalmadığım haziran ve temmuz aylarinda ise hep adetimden önce kasik ağrısı bel ağrısı göğüs ağırısi çekiyordum ve hep hamile kaldim diye seviniyordum ama siz siz olun her kasik ve göğüs agrisini hamile kaldim diye düşünmeyin çünkü sonucu hüsran olabiliyor.. eger oyle dusunuyorsaniz da mutlaka adetinizin gecikmesini bekleyin derim test yaptırmak icin.. bende çok araştırma yapıyordum hamilelik belirtileri nelerdir diye ama ummadığınız anda hamile kalabiliyorsunuz size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorularınız olursa severek cevaplarimm
Ben 9 eylülde 5 haftalıkken düşük' yaptım kendiliginden düstü kürtaja gerek kalmadı şu iki üç gündür de tarif ettiginiz gibi bi akıntı geliyor beyaz degil sarı degil kremsi bi akıntı ve hamileyken gelmişti ama ben kendim hamile kalamıyorum gebeliğim 5 yıl sonra aşılamayla olmustuHADİ İNŞALLAH hayırlısı ile kbebişin seninledir umarım. benim bat'a 3 gün kala çıktı kanda ve idrar
Yine de hamile olma ihtimalim var mı bilemiyorum kendimi umut etmekten alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?