- 4 Ekim 2019
- 27
- 24
- 3
- 27
Kusura bakma yazamadımNe yaptın canım ? Sonuç ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakma yazamadımNe yaptın canım ? Sonuç ?
Bu arada rica ederim ne demekTeşekkür ederim canım amin inşşalah hadi hayırlı sonuçlar ile gelirsin inşşalah ve haber et bizi güzel sonuçlarını bekliyoruz
Adet oldun mu peki ?Canım kan testi veremedim bazı sebeplerden bugün 3 gün geçti pazartesi evde test yaptım negatif çıktı ☹☹☹
Sen neden sadece teste güveniyorsun ki ? Canım belki geç döllenme olmuş bazen teste Çıkmayabilir adet olmadıysan kan testi yaptır bir an önce varsa ki inşşalah vardır hemen değerler artmaya başlar çelişkide kalma bak ben 7 gün bekledim tam tamına sonra test yaptım akşamı da kan tahlili yaptım darısı sana inşşalahAdet oldun mu peki ?
Bugün 5 gün geçti sabah kesin gidicem yani inşallah Allah izin verirse Kan vermeye bazı problemlerden dolayı gidemiyorum sabah giderim öğleden sonra sonucum çıkar varsa belli olur büyük ihtimalle garip ama karnım baya şiş rahatsız hissediyorum kendimiSen neden sadece teste güveniyorsun ki ? Canım belki geç döllenme olmuş bazen teste Çıkmayabilir adet olmadıysan kan testi yaptır bir an önce varsa ki inşşalah vardır hemen değerler artmaya başlar çelişkide kalma bak ben 7 gün bekledim tam tamına sonra test yaptım akşamı da kan tahlili yaptım darısı sana inşşalah
Sen neden sadece teste güveniyorsun ki ? Canım belki geç döllenme olmuş bazen teste Çıkmayabilir adet olmadıysan kan testi yaptır bir an önce varsa ki inşşalah vardır hemen değerler artmaya başlar çelişkide kalma bak ben 7 gün bekledim tam tamına sonra test yaptım akşamı da kan tahlili yaptım darısı sana inşşalah
Kan verdim sonucu 2 saate çıkar haber vericemKusura bakma yazamadım ☹☹
2 saate belli olacak canımNe yaptın canım ? Sonuç ?
Kan verdim sonucu 2 saate çıkar haber vericem
[/QUOT güzel sonuçlarını bekliyoruz canım benim inşşalah hamişssindirdeğilsende üzme kendini diğer ayı bekle umudunu kaybetme ve kuzummm benim de karnım çok şişti vallahi
Haber et mutlakaKan verdim sonucu 2 saate çıkar haber vericem
Tamam belli olmadı daha sürekli bakıyorum çok heyecanlandımHaber et mutlaka
0.05 maalesefHaber et mutlaka
Ya üzme kendini güçlü ol ben her adet olduğumda kafama takmadım İnan bana hep dua ettim Allah’ sabır da verdi çok şükür de oldu ben bir buçuk yoldur evliyim sen ne zamandan beri deniyorsun ve ne zamandan beri evlisin0.05 maalesef
Ne yaptın ?2 saate belli olacak canım
Hayırlısı olsun bi daha ki aya inş canım hep birlikte inşallah0.05 maalesef
İnşallah canımHayırlısı olsun bi daha ki aya inş canım hep birlikte inşallah