• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerim

Adet oldun mu peki ?
Sen neden sadece teste güveniyorsun ki ? Canım belki geç döllenme olmuş bazen teste Çıkmayabilir adet olmadıysan kan testi yaptır bir an önce varsa ki inşşalah vardır hemen değerler artmaya başlar çelişkide kalma bak ben 7 gün bekledim tam tamına sonra test yaptım akşamı da kan tahlili yaptım darısı sana inşşalah 🙏🙏🙏

Sen neden sadece teste güveniyorsun ki ? Canım belki geç döllenme olmuş bazen teste Çıkmayabilir adet olmadıysan kan testi yaptır bir an önce varsa ki inşşalah vardır hemen değerler artmaya başlar çelişkide kalma bak ben 7 gün bekledim tam tamına sonra test yaptım akşamı da kan tahlili yaptım darısı sana inşşalah 🙏🙏🙏
Bugün 5 gün geçti sabah kesin gidicem yani inşallah Allah izin verirse Kan vermeye bazı problemlerden dolayı gidemiyorum sabah giderim öğleden sonra sonucum çıkar varsa belli olur büyük ihtimalle garip ama karnım baya şiş rahatsız hissediyorum kendimi

Kan verdim sabah 2 saate sonuç çıkar kendimi kaptırmak istemiyorum ama çok heyecanlıyım netten bakıcam sonuca ☹️☹️

Hala çıkmadı çok heyecanlıyım bende de çok şişkinlik var adetim 5 gün gecikti sizin kaç gün geçti sizin durum nasıldı çok yorum oluyorum unuttum 😣

Back