- 4 Ekim 2019
- 27
- 24
- 3
- 27
Galiba adet olucam belim çok ağrıyorKan testinde kesinlikle çıkar. Yarin yap hemen.insallah hamilesindir
Belirtilere takılıp umutsuzluğa kapılma canımGaliba adet olucam belim çok ağrıyor
Hadi inşallah canımBenimde 3 gün sonra adet tarihim ben bel ağrısını normalde sadece adet ilk gün çekerdim bu ay 2 gün önce bel ağrısından gece yatamadım sürekli karnımın sol tarafına sanci var bide sıcak basıyor nefes alamıyorum 3 gündür inşallah hamilelikde kaynaklıdır cok istiyorum
Süper bir haberKızlar hamileyimmmmmşükürler olsun ki darısı size inşallah umudunuzu kaybetmeyin ...birşey sormak istediğiniz zaman yazabilirsiniz
insallHadi inşallah canımhassas testlerden yaparsan çıkabilme şansı var
Hayirli olsun canimmm kaç ay sonra kaldinnn ve belirtin var miiii bende test yapcam bi iki güneTeşekür ederim ilk bebeğim çok fazla heyecanlı herkese nasip olsun inşşalahrabbim bu duyguyu herkese yaşatsın ❤
Canimm çok mutlu oldun tebrik ediyorumKızlar hamileyimmmmmşükürler olsun ki darısı size inşallah umudunuzu kaybetmeyin ...birşey sormak istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Teşekkür ederim canım benimCanimm çok mutlu oldun tebrik ediyorum
Bugün kan testi yaptırmam hala adet olmadım size de haber ederimBelirtilere takılıp umutsuzluğa kapılma canım
Tebrik ederim sizi maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah bende kan vercem bugün bakalım sonuç ne olacakKızlar hamileyimmmmmşükürler olsun ki darısı size inşallah umudunuzu kaybetmeyin ...birşey sormak istediğiniz zaman yazabilirsiniz
Teşekkür ederim canım amin inşşalah hadi hayırlı sonuçlar ile gelirsin inşşalahTebrik ederim sizi maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah bende kan vercem bugün bakalım sonuç ne olacak
Ne yaptın canım ? Sonuç ?Tebrik ederim sizi maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah bende kan vercem bugün bakalım sonuç ne olacak
BetaHCG kaç çıktı canım ?Teşekkür ederim inşşalah darısı sana olur ❤Öncelikle 1 yıl beş aydır evliyim 1yıldır deniyorduk belirtiler ise benim adetim hep düzenlidir günü gününe olurum ve adet sancım göğüs sırt agrım bir hafta öncesinden başlar hiç sancı çekmedim ara ara bir dakika sadece sancı oluyordu sonra Yok oluyordu göğüslerimdeki damarlar belirginleşti çok agrıyordu agrıdan delirtir derecedeydi Ve akıntım hep saydam bir akıntıydı kremsi süt şeklinde sürdü ama baya akıntım oldu halsizlik baş dönmesi yaşadım bir kaç kez de bende öyle oldu ha bide ben çok aşırı iştahlı oldum yemeklere doyamadım sürekli yemek yiyordum doymuyordum şöyle bişe var hamilelik belirtilerini araştırdığım zaman iştah kesilir yazmışlar bence bu kişiden kişiye değişiyor hamilelik belirtileri ve benim 7 gün gecikti sonra emin olup test yaptım sonra kan tahlili 5.00 bi tarz çıkmış Umarım bir an önce mutlu haberler aşırısınız
5000 dediler acilde yaptım canımBetaHCG kaç çıktı canım ?
Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin canım5000 dediler acilde yaptım canım
Çok teşekkür ederimRabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin canım
Canım kan testi veremedim bazı sebeplerden bugün 3 gün geçti pazartesi evde test yaptım negatif çıktıTeşekkür ederim canım amin inşşalah hadi hayırlı sonuçlar ile gelirsin inşşalahve haber et bizi güzel sonuçlarını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?