- 6 Eylül 2019
- 1.050
- 2.912
- 53
4 gun var 9 eylul de kanamayla düşük baslamısdı , normalde benden böyle akıntı gelmez ya yumurtluyorum ki kendi kendime de pek yumurtlayamam ya da bilemiyorum yani hayal kurmak istemiyorum hamilelegimde gögüslerim şişmişti bi şişlik yok ucları kabarcıklanmıştı o da yokRabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaAllah <3 Ne kadar var adet tarihinize
Amin inşallah cümlemizinRabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaAllah <3 Ne kadar var adet tarihinize
Adet belirtisiyle aynı değişen bir şey yok sadece karnım çok sertBelirti oldu mu neler yasadin? Bnde kasik gogus agrsi oluyo ve adet oluyorum .
Him tesekür ettimAdet belirtisiyle aynı değişen bir şey yok sadece karnım çok sert
Merhaba canım, kan testi yaptırdın mı?Kızlar merhaba benimde adetim 12 gün gecikti 8. Gün ve 10. Gün test yaptım ama negatif sizce ihtimal olabilir mi ? Hâlâ adet olmadım??
Hayır yaptırmadım pazartesi yaptırmayı düşünüyorum ama sizce olabilir miMerhaba canım, kan testi yaptırdın mı?
Tabiki canım mümkün, geç döllenmede olabiliyor biliyorsun. Zaten hamilelikle adet birbiriyle aynı, ayırt etmesi çok zor. Hakkında hayırlısı olsunHayır yaptırmadım pazartesi yaptırmayı düşünüyorum ama sizce olabilir mi
Valla iyi gidiyor şükür canım 10 haftalık olduk senin nasıl gidiyorNasılsınız? nasıl gidiyor hamilelik canım
Canim adetin geçtiyse test yaptırmanı öneririmSelam kızlar benim adetim 6 gün gecikti normalde adetim hiç şaşmaz düzenlidir ve adet sancılarım göğüs agrılarım bir hafta öncesinde başlardı şimdi ise adet sancılarım Yok özelllikle göğüslerim çok çok ağırıyor uçları ara sıra sızlıyor ve damarlarım belirginleşti göğüslerim de büyük farklılıklar var adet belirtisiyle alakası Yok yani ben test yaptırmadım beklemek istiyorum hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sizce hamile miyim ?
Hangi testi önerirsin canım bir bilgin var mıCanim adetin geçtiyse test yaptırmanı öneririm
Ilk olacak ama istemedigim bir şeyTabiki canım mümkün, geç döllenmede olabiliyor biliyorsun. Zaten hamilelikle adet birbiriyle aynı, ayırt etmesi çok zor. Hakkında hayırlısı olsunbu arada ilk bebeğinizmi olacak?
Valla iyi gidiyor şükür canım 10 haftalık olduk senin nasıl gidiyor
çok şükür iyi ol canımBende çok şükür adete 6 gün kaldı heyecanla bekliyorum
Anladım canım, hayırlısı diyelim... yalnız bişey varsa erkenden öğren derimIlk olacak ama istemedigim bir şey
Canim sağlık ocağında kan ver en garanti oHangi testi önerirsin canım bir bilgin var mı
Merhaba bende yeni üye oldum sizlerle konuşmak için benimde son adet tarihim 7 Eylül. Adetime 3 gün kaldı bugün sol kasığımda ve belimde kramp şeklinde ağrılar var adet ağrısından farklı bir tarz birden sıcaklık geliyor bende 30 Eylül’de evde test yaptım negatifti daha yapmadım sizce adet günümü bekliyim mi Lütfen bana yardımcı olur musunuzkızlar ben de hamileyim. Düşündüğüm zamandan beri hep okuyorum burdan. İnsan okuyunca bir nebze lsun rahatlıyor. son adetim 7 eylüldü. 20 eylül günü yoğun akıntı ve kasık ağrısı ile yumurtlama günümdü. eminim. 17-18-20-21 eylülü değerlendirdik. 21 eylül sabah uyandığımda sol kasıkta müthiş bir batma vardı.tahminimce döllenme oldu. 3.gebeliğim bu. 21 eylülden beri kendimi takip ediyorum. sol kasığımdaki batma hiç durmadı. neredeyse hergün batma yaşadım. 27 eylülde kan testim negatifti. moralim bozuldu.aldım arabamı güneydoğu turu yaptım. 2 günde 1600 km araba kullandım. ne de olsa bebek yok :) dün yani 1 ekimde idrar testi yaptım. yarım saat sonra hayalet çizgi gördüm ama inanmadım. bugün yani 2 ekimde öğlen idrarıyla yine test yaptım. bu defa ikinci çizgi silik de olsa 10.dakikada gördüm. hemen kan testi yaptım. sonuç 16,5 ile hamileyim. belirtim: yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 27 eylülde yoğun beyaz akıntım oldu.çamaşırım beyazlaşmıştı. kremsi tonda beyaz kokusuz. 1 ekimde göğsüme sanki iğne batırıyon gibi acı olmaya başladı ve hala devam ediyor. göğsüme dokunduğunda acı yok ama sanki biri içeriden iğne batırıyor. dün yani 1 ekimde yani adete 4 gün kala yatağa uzandım forumda gebelik belirtilerine bakarken gözlerim uykudan kapanmaya başladı. 3 gündür yani adete 7 gün varken günde 1 ya da 2 defa ateş basması oldu. içeriden ateş sarmış vücuduma. ayrıca dün yani 1 ekimde midemde ağrı ve yanma oldu. çok şiddetli olmasa da yaşadım mide ağrısı. incir çok yedim diye midem ağrıdı diye düşündüm hatta. baş dönmesi mide bulantısı ağız acılığı hiç olmadı. rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah. benim belirtiler bunlardı. sevgiler...
Kan testinde kesinlikle çıkar. Yarin yap hemen.insallah hamilesindirMerhaba bende yeni üye oldum sizlerle konuşmak için benimde son adet tarihim 7 Eylül. Adetime 3 gün kaldı bugün sol kasığımda ve belimde kramp şeklinde ağrılar var adet ağrısından farklı bir tarz birden sıcaklık geliyor bende 30 Eylül’de evde test yaptım negatifti daha yapmadım sizce adet günümü bekliyim mi Lütfen bana yardımcı olur musunuz
İnşallahKan testinde kesinlikle çıkar. Yarin yap hemen.insallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?